Whisper 25.01.2005 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 Jeśli zadaszenie to jest to od lewej to wygląda zadziwiająco symetrycznie do tego z prawej istrony, i wręcz tak, jakby ktoś to wykombinował od początku. A pośrodku robi się cos w rodzaju malutkiego atrium Mnie tam się podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 25.01.2005 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 O! A ja właśnie smarowałam komentarz do Twojego dziennika Cieszę się, że Ci się podoba. Atrium. Bardzo ładna nazwa. Niezależnie od tego co nam tam wyjdzie, to tak to będę nazywała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 25.01.2005 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 Jak chcesz, to jeszcze mogę Ci parę ładnych nazw powymyślać na różne rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 25.01.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 Jaga, gratulacje!! Pięknie Ci/Wam wyszedł ten taras i dawaj zdjęć ile dusza zapragnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 25.01.2005 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 Jagna teraz bez ścian wewnętrznych jest ekstra. Takie otwarte przestrzenie są super. Gdybym miał dom tylko dla siebie to zostawiłbym taki jeden wielki 150 metrowy pokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 25.01.2005 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 Jagna teraz bez ścian wewnętrznych jest ekstra. Takie otwarte przestrzenie są super. Gdybym miał dom tylko dla siebie to zostawiłbym taki jeden wielki 150 metrowy pokój. A mówiłem, że fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 26.01.2005 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Jaguś, dobry ten taras będzie, dobry. A i bryła się trochę dzięki niemu uzrozmaiciła... A napisz no, jakie on ma rozmiary (tzn. to, co pod dachem)? Czy przy słupach na tarasie będą miecze, czy bez? (bo na zdjeciach widać coś jakby, ale to są chyba tylko deski) Pozdrawiam i życzę szbkich ścianek działowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.01.2005 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Jaguś - no przecież pisałam, że tarasik uroczy I naprawdę bardzo fajnie to wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.01.2005 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Jaguś bardzo fajny ten taras, a jak bedzie wykończony to poprostu ekstra już widze te poranna kawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 26.01.2005 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 podpisuje się również pod tym...tarasik pierwsza klasa! I ta kawa...już mi pachnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.01.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 To kiedy wpadamy do Jagniąt na kawkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.01.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 jak nas tylko zaproszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.01.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 cały czas nas zapraszają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.01.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 26.01.2005 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 A jasne, że zapraszają!!! Nawet do kawki coś mogę podać. Byleby się temperatura nieco podniosła...Mogę robić wstępne zapisy na maj Dziękuję Wam bardzo za dobre słowo. Jesteście wszyscy kochani. Cieszę się ogromnie, że dobrze to wyszło, bo to najważniejsza część domu, jak dla mnie.... Magmi, nie powiem Ci teraz dokładnie ile będzie miał taras. Według projektu ma coś ok. 50 metrów kw., i taki pewnie mniej więcej wyjdzie. A co do mieczy, to faktycznie teraz są tylko deski i sprawa się jeszcze nie rozstrzygnęła. Na pewno chcę dużo drewnianych dodatków na tarasie, więc pewnie będą i miecze. Jezier, dzięki za dobre słowo....Ja jednak wolę ze scianami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.01.2005 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Jaguś - zajrzyj na warszawską. Umawiamy się na spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.01.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Jagus dzieki za zaproszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajupa 01.02.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Super ten Twój tarasik! - ja uwielbiam takie zadaszenia, bo wtedy jest po prostu przytulnie, no i kawka wtedy inaczej smakuje... ajupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alison 02.02.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Jaguś, zadaszenie na zdjęciu wygląda naprawdę dobrze, więc nie narzekaj - nie grzesz kobieto Zazdroszczę Ci... i pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 02.02.2005 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Ajupa, Alison, dzięki serdeczne za miłe słowa! Mam nadzieję, że zadaszenie spełni swoje zadanie jak należy. No a na pewno będzie wyglądało fajniej jak będzie wylany taras. Ale to dopiero na wiosnę. Na razie zimujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts