Gwoździk 11.04.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 [ATTACH=CONFIG]639[/ATTACH] Taaa... Gwoździk, jakiś syndrom "niedogrania" Cię dopadł?[ATTACH=CONFIG]640[/ATTACH] ...niedogranie...... dobre słowo ... Dziękuję Bębniarzu za Tuj-tuje Mam nadzieję, że będę mógł Ci jak najszybciej podziękować osobiście. Jagna - Tobie też dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 11.04.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 ... co To jest ???? ..ten załącznik ??? Jak widać nie można w pełni odpowiedzieć z cytatem ... admin musi coś poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 11.04.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 ohoho... ..forum przestało mnie powiadamiać o nowych wpisach! raz sobie człowiek wyjedzie, a tu mu podstępnie znikają subskrypcje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PBebnirz 14.04.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Taaa... Jak widać, po "porządkach" przeprowadzonych przez Szanowną Redakcję, nikt nie może sie pozbierać i życie na forum podupadło z lekka. I żeby nie było że domagam się wpisów, ale jakoś tak pusto wszędzie, nie tylko u Jagny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.04.2010 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Jagna! Wracaj... Szwędasz się po innych wątkach, a do siebie nie zaglądasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 18.04.2010 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 (edytowane) Rasia - zaglandam, zaglandam... Ale tak jak zdążyłam wczoraj coś napisać a dzisiaj wkleić, tak na komentarzach jakoś tak ciągle mi nie po drodze z czasem, żeby odpowiadać. I wkurza mnie, że czasem jak piszę odpowiedź to mam podgląd wątku, a czasem nie i nie pamiętam każdego postu wstecz. I na przykład teraz nie mam podglądu i niewiele pamiętam (starość nie radość). Moose - projekt tymczasowo upatrzony - C117c Muratora - ale o firmie to ja w ogóle nie myślę, nawet o sprzedaż domu przestałam się martwić, bo i tak nie mam jak się budować Gosiek - dzięki za cenną wiedzę i odwiedziny, bo dzięki temu dzisiaj odpoczęłam sobie u Ciebie wśród ptaszurów, psiurów, jeżów i wiewiórów.... Dziękuję za to... Gwoździk - wyśta se tam z Bębniarzem pogadali, co się wtrącać będę... O, i o Sure zapomniałam... - u mnie też subskrypcje jakoś wybiórczo się pokazują, ale śledzę co mogę, choć nie zawsze piszę Edytowane 18 Kwietnia 2010 przez Jagna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 18.04.2010 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 O, i o Sure zapomniałam... - u mnie też subskrypcje jakoś wybiórczo się pokazują, ale śledzę co mogę, choć nie zawsze piszę No właśnie - i nic mi o kocie nie napisali, musiałaś przyjść osobiście, inaczej normalnie nic bym nie wiedziała. A Azyl, vel. Forest wygląda jak, wypisz - wymaluj, Puchatek mojej siostry. Teraz już wiemy, że musi być skrzyżowany z Norwegiem, no, ewentualnie Syberyjskim! I pewnie jeszcze z Persem, bo rzeczywiście jest puchaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.04.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 przywitać się przyszłam niesmiało....... ...za sure przylazłam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.04.2010 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Jagna rozumiem w pełni niechęć do wypowiedzi, kiedy nic się nie dzieje... Mam to samo wk.... jestem jak ... no właśnie nie wiem jak, bo nawet nic tak zezłoszczonego do łba mnie nie przychodzi:evil: Też czekam na... hmmm... zezwrotki... Dzwonię sobie codziennie to Gminy a tam niet zwrotek... W dodatku nie mogę się na forumie doszukać moich tematów. SORRY TAK MNIE SIĘ RZYGŁO... Mimo wszystko trzymam kciuki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagustynka 19.04.2010 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Jakos tak mi sie skojarzylo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 19.04.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Sure - po oglądaniu wczoraj zdjęć Assira, dzisiaj w nocy śniło mi się, że kupowałam od jakiejś baby niebieskiego kociaka. Ale ten był naprawdę niebieski, taki wiesz, ultramaryna! I wyglądał jakby go narysowało jakieś niezbyt zdolne dziecko... kala67- czeeeeść! Rozgość się kobieto. Moose - rzygaj se rzygaj, możemy razem sobie porzygać. Też trzymam kciuki za Ciebie. Jagustynka - puszczę to mojemu Wójtowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 20.04.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 bozsze jaki on jest piękny!!! kot oczywista;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.04.2010 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Cześć Jagna! Cześć Bębniarz!... ten co ludzi nie poznaje w HRC... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 28.04.2010 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 żyjecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PBebnirz 29.04.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 żyjecie? Taaaa.... Zyjemy, żyjemy i pozdrawiamy Cię serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 29.04.2010 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 jak się ma kicia? jedna i druga;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 17.05.2010 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 (edytowane) Jagusiuuuu!! Hop, hoop http://www.mloda.ekrakow.pl/%21ola/baba_stuka.gif , gdzie jesteś? http://img175.imageshack.us/img175/1885/babastuka.gif Edytowane 19 Maja 2010 przez Sloneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 18.05.2010 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 18.05.2010 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 (edytowane) Ten deszcz w końcu musi się wypadać i pogoda się poprawi http://www.mloda.ekrakow.pl/%21ola/facet_w_oknie.gif http://img97.imageshack.us/img97/6180/facetwokniegonibab.gif Edytowane 19 Maja 2010 przez Sloneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 19.05.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts