Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarz do Podrzutka

Gość

Recommended Posts

[ATTACH=CONFIG]639[/ATTACH] Taaa...

Gwoździk, jakiś syndrom "niedogrania" Cię dopadł?[ATTACH=CONFIG]640[/ATTACH]

...niedogranie...... dobre słowo ... ;)

Dziękuję Bębniarzu za Tuj-tuje :)

Mam nadzieję, że będę mógł Ci jak najszybciej podziękować osobiście.

Jagna - Tobie też dziękuję :)

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Rasia - zaglandam, zaglandam... Ale tak jak zdążyłam wczoraj coś napisać a dzisiaj wkleić, tak na komentarzach jakoś tak ciągle mi nie po drodze z czasem, żeby odpowiadać. I wkurza mnie, że czasem jak piszę odpowiedź to mam podgląd wątku, a czasem nie i nie pamiętam każdego postu wstecz. I na przykład teraz nie mam podglądu i niewiele pamiętam (starość nie radość).

Moose - projekt tymczasowo upatrzony - C117c Muratora - ale o firmie to ja w ogóle nie myślę, nawet o sprzedaż domu przestałam się martwić, bo i tak nie mam jak się budować :(

Gosiek - dzięki za cenną wiedzę i odwiedziny, bo dzięki temu dzisiaj odpoczęłam sobie u Ciebie wśród ptaszurów, psiurów, jeżów i wiewiórów.... Dziękuję za to...

Gwoździk - wyśta se tam z Bębniarzem pogadali, co się wtrącać będę... :cool:

O, i o Sure zapomniałam... :oops: - u mnie też subskrypcje jakoś wybiórczo się pokazują, ale śledzę co mogę, choć nie zawsze piszę

Edytowane przez Jagna

O, i o Sure zapomniałam... :oops: - u mnie też subskrypcje jakoś wybiórczo się pokazują, ale śledzę co mogę, choć nie zawsze piszę

No właśnie - i nic mi o kocie nie napisali, musiałaś przyjść osobiście, inaczej normalnie nic bym nie wiedziała. A Azyl, vel. Forest wygląda jak, wypisz - wymaluj, Puchatek mojej siostry. Teraz już wiemy, że musi być skrzyżowany z Norwegiem, no, ewentualnie Syberyjskim! I pewnie jeszcze z Persem, bo rzeczywiście jest puchaty ;)

Jagna rozumiem w pełni niechęć do wypowiedzi, kiedy nic się nie dzieje... Mam to samo wk.... jestem jak ... no właśnie nie wiem jak, bo nawet nic tak zezłoszczonego do łba mnie nie przychodzi:evil:

Też czekam na... hmmm... zezwrotki... Dzwonię sobie codziennie to Gminy a tam niet zwrotek...

W dodatku nie mogę się na forumie doszukać moich tematów.

SORRY TAK MNIE SIĘ RZYGŁO...:roll:

Mimo wszystko trzymam kciuki:)

Sure - po oglądaniu wczoraj zdjęć Assira, dzisiaj w nocy śniło mi się, że kupowałam od jakiejś baby niebieskiego kociaka. Ale ten był naprawdę niebieski, taki wiesz, ultramaryna! I wyglądał jakby go narysowało jakieś niezbyt zdolne dziecko... :)

kala67- czeeeeść! Rozgość się kobieto.

Moose - rzygaj se rzygaj, możemy razem sobie porzygać. Też trzymam kciuki za Ciebie.

Jagustynka - puszczę to mojemu Wójtowi :)

• 3 weeks później...