ulaśka 29.10.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 ... hmmm... Mimo tego, że od ponad półtora roku "podczytuję" sobie Wasze Forum, czuję się nieco niezręcznie mówiąc Wam po raz pierwszy WITAM. A chciałabym się z Wami przywitać naprawdę serdecznie, bo dużo serdeczności od Was wszystkich bije Tak więc po raz drugi, tym razem już troszkę śmielej, witam Was serdecznie i cieplutko Mam nadzieję, że tak jak Wy mi, tak i ja Wam będę mogła służyć radą czy uwagą Pozdrawiam Ula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.10.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 poltora roku ? po tajniacku ? witam , witam przebywam tutaj mniej wiecej tak dlugo , jak ty i nie zaluje , ze sie ujawnilam na jakim etapie budowy jestes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 29.10.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Witaj tajniaczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 29.10.2007 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Ujawnij jeszcze zdjęcia to będziemy kwita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulaśka 29.10.2007 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 ufff, pierwszy kontakt nawiązany Jeśli chodzi o stan budowy, to można go określić jako wstępno-przygotowawczy - od jakiś dwóch godzin razem z moim Narzeczonym jesteśmy dumnymi posiadaczami projektu M17 "Ciepły poranek" http://projekty.muratordom.pl/projekt?IdProjektu=387&IdKolekcji= Budowę zamierzamy rozpocząć już po ślubie (czyli gdzieś w okolicach 2009), a na razie zbieramy papierki do pozwolenia na budowę W związku z powyższym nie dysponujemy niestety jeszcze żadnymi fotkami Pozdrawiam Ula P.S. Ja tez nie żałuję, że się w końcu "zebrałam" na odwagę i ujawniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.10.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 nie taki diabel straszny ty za to masz strasznie duzo lazienek w tym projekcie a te okienka maluskie? nie szkoda ci swiatla? jak masz usytuowana dzialke wzgledem stron swiata ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 29.10.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Fakt łazienek to macie pod dostatkiem Salonik dla mnie za mały, nie ma gdzie akwarium postawić Czekamy na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.10.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Fakt łazienek to macie pod dostatkiem Salonik dla mnie za mały, nie ma gdzie akwarium postawić Czekamy na fotki jak n ie ma? a w lazience? p.s. teraz zauwazylam jeszcze dodatkowe okna ciekawy projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulaśka 29.10.2007 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Okna zostaną troszkę zmienione (za radą Heavydrone "zwęzimy" je trochę i "wydłużymy" ), najprawdopodobniej dodamy jeszcze okna dachowe na górze. Na dole też pozmieniamy wstawiając w jadalni i salonie drzwi tarasowe zamiast okien. Ale to jeszcze koncepcje, które pewnie w toku działań się zmienią.Co do łazienek natomiast, to łazienka przy sypialni małżeńskiej była jednym z ważniejszych kryteriów, którymi się kierowaliśmy wybierając projekt. Żałuję jedynie, że skosy zabierają część i tak małej przestrzeni w górnych łazienkach, ale mam nadzieję, że podniesienie ścianki kolankowej trochę ten problem zniweluje. Aaa, jeszcze strony świata: od garażu będzie północ - czyli w salonie południe i zachód, a w kuchni wschód:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 29.10.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Fakt łazienek to macie pod dostatkiem Salonik dla mnie za mały, nie ma gdzie akwarium postawić Czekamy na fotki jak n ie ma? a w lazience? p.s. teraz zauwazylam jeszcze dodatkowe okna ciekawy projekt Akwarium w łazience?! To profanacja "szklanego zboirniczka z rybkami" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulaśka 29.10.2007 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 tak się zaczęłam zastanawiać po tym co napisaliście, czy 3 łazienki to naprawdę dużo?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 29.10.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 tak się zaczęłam zastanawiać po tym co napisaliście, czy 3 łazienki to naprawdę dużo?... Dużaśno Według zasady "dwoje to para, a trzech to już tłum" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulaśka 29.10.2007 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 W takim razie, jak za parę latek ktoś z Szanownych Forumowiczów nie będzie się mógł doczekać w kolejce do swojej łazienki, zapraszam do mojej (tej jeszcze nie zbudowanej ) - w łazienkowym tłoku na pewno się jakaś wolna znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 29.10.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 W takim razie, jak za parę latek ktoś z Szanownych Forumowiczów nie będzie się mógł doczekać w kolejce do swojej łazienki, zapraszam do mojej (tej jeszcze nie zbudowanej ) - w łazienkowym tłoku na pewno się jakaś wolna znajdzie Zaraz tam Szanownych przez wielkie "Sz". Wystarczy "Wielcy mulatorzy RW"hahahhaaa To przyniosę mydło.....................w płynie..........żeby trudniej złapać jak "upadnie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulaśka 29.10.2007 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 to jesteśmy umówieni "Wielcy Mulatorzy" hehehe :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 29.10.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 to jesteśmy umówieni "Wielcy Mulatorzy" hehehe :D no to ja zapraszam na RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulaśka 29.10.2007 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 ojjj, bo ja taka słabo poinformowana, czy Wielki Mulator mógłby mnie nieco rozjaśnić w kwestii RW?? Bo jeśli mam zaproszenie przyjmować, to wolałabym wiedzieć czego ono dotyczy Jakiś forumowy słownik dla żółtodziobów powinien być gdzieś upubliczniany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 29.10.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 ojjj, bo ja taka słabo poinformowana, czy Wielki Mulator mógłby mnie nieco rozjaśnić w kwestii RW?? Bo jeśli mam zaproszenie przyjmować, to wolałabym wiedzieć czego ono dotyczy Jakiś forumowy słownik dla żółtodziobów powinien być gdzieś upubliczniany Fakt słownik by się przydał, bo nijak naszych zwrotów nie uswiadczysz w kulturalnym słowniku. RW to Rekord Wpisów w dziale "grupy budujące" Służy do wypisywania głupot, tyle w wielkim skrócie, osoba która zdobywa i zaczyna swoim postem kolejną stronke zdobywa punkt!!! Za to robi streszczenie i "Rankingum" Tyle na początek, reszta wyjdzie w praniu, zapraszam serdecznie na RW!!!!!! I to nieprawda, że nie ma tam normalnych ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulaśka 29.10.2007 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 dzięki za wyjaśnienie :D ale tak sobie myślę, że skoro to "grupy budujące" to ja jeszcze się nie załapię na zaszczyt uczestniczenia w nich, ale za zaproszenie serdecznie dziękuję potraktuję je jako bezterminowe i z pewnością skorzystam już jako budująca a nie jeszcze przygotowująca się :D Pozdrawiam Ula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.10.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 dzięki za wyjaśnienie :D ale tak sobie myślę, że skoro to "grupy budujące" to ja jeszcze się nie załapię na zaszczyt uczestniczenia w nich, ale za zaproszenie serdecznie dziękuję potraktuję je jako bezterminowe i z pewnością skorzystam już jako budująca a nie jeszcze przygotowująca się :D Pozdrawiam Ula Wystarczy kopia projektu wysłana na adres redakcji Muratora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts