frosch 30.10.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 dzięki za wyjaśnienie :D ale tak sobie myślę, że skoro to "grupy budujące" to ja jeszcze się nie załapię na zaszczyt uczestniczenia w nich, ale za zaproszenie serdecznie dziękuję potraktuję je jako bezterminowe i z pewnością skorzystam już jako budująca a nie jeszcze przygotowująca się :D Pozdrawiam Ula przeciez budujesz zapal i checi do budowania w zupelnosci wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.10.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 dzięki za wyjaśnienie :D ale tak sobie myślę, że skoro to "grupy budujące" to ja jeszcze się nie załapię na zaszczyt uczestniczenia w nich, ale za zaproszenie serdecznie dziękuję potraktuję je jako bezterminowe i z pewnością skorzystam już jako budująca a nie jeszcze przygotowująca się :D Pozdrawiam Ula Wystarczy kopia projektu wysłana na adres redakcji Muratora. Nie wystarczy Jeszcze foto, wymiary i nr buta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulaśka 30.10.2007 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 dzięki za wyjaśnienie :D ale tak sobie myślę, że skoro to "grupy budujące" to ja jeszcze się nie załapię na zaszczyt uczestniczenia w nich, ale za zaproszenie serdecznie dziękuję potraktuję je jako bezterminowe i z pewnością skorzystam już jako budująca a nie jeszcze przygotowująca się :D Pozdrawiam Ula Wystarczy kopia projektu wysłana na adres redakcji Muratora. Naprawdę trzeba przejść selekcję przed wstąpieniem do grupy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.10.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 dzięki za wyjaśnienie :D ale tak sobie myślę, że skoro to "grupy budujące" to ja jeszcze się nie załapię na zaszczyt uczestniczenia w nich, ale za zaproszenie serdecznie dziękuję potraktuję je jako bezterminowe i z pewnością skorzystam już jako budująca a nie jeszcze przygotowująca się :D Pozdrawiam Ula Wystarczy kopia projektu wysłana na adres redakcji Muratora. Nie wystarczy Jeszcze foto, wymiary i nr buta ale moze byc na Rw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.10.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 dzięki za wyjaśnienie :D ale tak sobie myślę, że skoro to "grupy budujące" to ja jeszcze się nie załapię na zaszczyt uczestniczenia w nich, ale za zaproszenie serdecznie dziękuję potraktuję je jako bezterminowe i z pewnością skorzystam już jako budująca a nie jeszcze przygotowująca się :D Pozdrawiam Ula Wystarczy kopia projektu wysłana na adres redakcji Muratora. Naprawdę trzeba przejść selekcję przed wstąpieniem do grupy? Ja jestem oddelegowany oceniać zdjęcia kandydatek w strojach kąpielowych, musisz wysłać je na mój dziennik W przypadku nadesłania zdjęć spod przysznica, selekcja zakończona pozytywnie murowana (tak tylko podpowiadam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.10.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.10.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulaśka 30.10.2007 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 To w trakcie tego długiego weekendu będę miała czas dobrze się przygotować do sesji no wiesz, soralka, tipsiki i te sprawy... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulaśka 30.10.2007 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 A propos długiego/dłuższego weekendu, spokojnego odpoczynku stukpuk, frosch i jea życzę juz teraz bo jutro z rana wybywam na Święta w miejsce o ograniczonym dostępie do netu Pozdrawiam ciepło, Ula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.10.2007 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Tobie również Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 31.10.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 poczułem sie wyróżniony a wy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.10.2007 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 poczułem sie wyróżniony a wy? nooooo nie ma to tamto normalnie Wybrancy ........Forum ulaska milego , spokojnego dnia zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 06.11.2007 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Witam cię bardzo serdecznie , ja też podczytywałam chyba ponad pół roku za nim się odważyłam coś napisać. Ale nie załuje , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts