aprilka 29.10.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Witam, przeszukałam forum ale nie znalazłam odpowiedzi na moje pytanie.Odebraliśmy nowe mieszkanie, stan surowy. Kafelkarze już działają, niedługo panele kładziemy i właściwie można mieszkać. Doszły nas sluchy zeby przez najbliższy rok nie malować ścian, zeby miały czas doschnać i popracować.Nie wiem co o tym sądzić, przez rok w białym mieszkaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 01.11.2007 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Malować. Odczekać największe zawilgocenie. Budynek i tak wysycha min. 2 lata. Czy ten okres 2 lata czy 2,5 - to chyba spór o pietruszkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.11.2007 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Śmiało malować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.11.2007 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Mi wysychaja tynki i wylewki i niebawem też robimy płytki na podłodze. Ruszamy z grzaniem wiec chyba też pomalujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guciooo 03.11.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 A mozna tapetowac w mieszkaniu które było otynkowane na wiosne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Red72 03.11.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 guciooo no pewnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 04.11.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Malować. Ja odebrałam klucze w listopadzie, prace wykończeniowe trwały do końca listopada, włącznie z malowaniem. Mieszkałam tam jeszcze przez dwa lata i absolutnie żadnych nieprzyjemnych niespodzianek nie zanotowałam. Zadbaj tylko o dobre ogrzanie mieszkania w trakcie i po malowaniu. Farba będzie wówczas błyskawicznie schnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aprilka 04.11.2007 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 dziekuję za odpowiedzi, martwi mnie jeszcze jedno. Grzejemy tam już tydzień czasu (piec jest ustawiony na 48 stopni) a wciąż są mokre plamy na ścianach i suficie . Co w takiej sytuacji? Czy jeśli te palmy znikną to oznacza, że sciany są suche czy sucha jest tylko wierzchnia warstwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts