Mama Muminka 29.10.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Witam wszystkich!!! Licze na Wasze komentarze, rady oraz sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 29.10.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Witaj na początku długiej drogi napisz coś bliżej o projekcie, technologii. Ja też zaczynam dlatego chętnie poczytam pozdrawiam aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mato 18.11.2007 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Witamy kolejną Faworytkę!Życzymy miłego, łatwego i TANIEGO budowania, no i oczywiście prosimy o udzielanie sie na własnym i ogólnym forum - w razie pytań chętnie pomożemy! Na jakim jesteście etapie papierologii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mama Muminka 25.11.2007 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Właściwie już wszystko dograne w papierach. Lada dzień architektka wszystko złozy w urzędzie. Więc tylko czekać. Ale na razie odechciało mi się wszystkiego, jak pierwszy z ekipy budowlańców oszacował koszt stanu surowego zamknietego na 300 tyś. Jestem po rozmowie z drugim fachowcem i tu już trochę lepiej - 260 tyś. Nie wiem, czy szukać dalej, czy brać tego drugiego. Straciłam jakby zapał. A jak wyszło u Was ? Czy da się na tym etapie budowy na czymś zaoszczedzić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mato 26.11.2007 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Myślę, że warto dalej szukać tańszego wykonawcy - teraz jest na to najlepszy czas - zaczyna się zima! A jeśli chodzi o oczszędzanie to na etapie stawiania stanu surowego bardzo trudno oszczędzać - nie użyjecie przecież betonu B15 zamiast B20... Głowa do góry! Pozdrawiany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mato 13.11.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Ładne rzeczy! Ostatni wpis w dzienniku rok temu, a tu na głównym forum coś o więźbie dachowej! Proszę się zaczerwienic i uzupełnic dziennik Oczywiście żartuję! Jestem bardzo ciekawy jak Wasze postępy na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts