yria 29.10.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Witam i o rady pytam. To naprawdę cudowniie, że udało mi się was znależć. Mam 38 lat, dobry humor i mało kasy, córeczkę przecudnej urody o imieniu Zuzia (6 lat), a ha i jeszcze "kombinata, który wszystko umie, ale mu się nie chce. Tak więc aby całe życie nie słuchać, że mnie wszystko z nieba zlata, ruszam z budową. Miało być ciasne(100m), ale własne - będzie nieco większe. Uwielbiam poznawać możliwości własnego umysłu, bawię się tym i świetnie mi to wychodzi. Myśl, która wywarła na mnie olbrzymie wrażenie to: "Każdy ma to co chce mieć lub to na co sobie zasłużył" oraz " Ty masz wiedzieć co chcesz - jak to domena świata"[/i][/b] Jak na razie mój optymizm mnie przeraża... ...więc trzymajcie za mnie kciuki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 30.10.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Witaj yria! Zazdroszczę Ci tego optymizmy, u mnie deficyt. Trzymam mocno kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.10.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Witam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 30.10.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Witam serdecznie. Ja też z łodzkiego. Ten optymizm to chyba typowy dla tego województwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.10.2007 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 witam i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.10.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Witam i pozdro znad morza Bałtyckiego!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 31.10.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Witam, Zazdroszczę Ci tego optymizmu jak chyba większość z forumowiczów. Nasz zapas tego produktu powoli się wyczerpuje, ale na początku było podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 31.10.2007 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 W woj. łódzkim trzeba być pełnym optymizmu... szczególnie jak sie pracy szuka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 06.11.2007 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Witaj w fajnym gronie. Ludzie tu są świetni , dobrze doradzą , pocieszą . I wiedz jedno z tą nie ma odwrotu Forum wciąga bez reszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yria 23.05.2008 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Po przeczytaniu swojego pirwszego postu sama się dziwę, że tryskałam aż takim optymizmem!Po kilku miesięcach zmagań na budowie nauczyłam się śnić o niedoróbkach i ...bardzo bluźnić. Sciskam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damian i Ola 23.05.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Witam!Jestem z Łodzi, ale korki już mi zbrzydły i uciekam z miasta, na razie to tylko przygotowania do migracji.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canna 25.05.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Witam http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_biggrin.gif Z taką dawką optymizmu przydacie się na Grupie Łódzkiej http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_biggrin.gif gdzie przeważa pesymizm dopadający w okolicy wykończeniówki http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_rolleyes.gif http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_wink.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damian i Ola 25.05.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Dzięki, na razie prowadzimy walki urzędowo-prawne, ale jesteśmy dobrej myśli.Pozdrawiam D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 16.11.2008 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Witam, tez chciałabym mieć tyle optymizmu, ale teraz budowa domu to jeden wielki stres - kryzys finansowy na świecie dopadł i nas . Pozdrawiam Łódź i okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts