Zołza 30.10.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 czyli inaczej bez czego nie możecie już żyć i co powtórzycie jeżeli będziecie się budować kolejny raz? ja bez garażu nie połączonego z domem, i jak na razie uwielbam schody, są dębowe, ażurowe i po prostu pięknym meblem a poddasze ma swój klimat i urok i zamknięta kuchnia - rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.10.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 U mnie zupelnie odwrotnie. Otwarta , duza [37m2] kuchnia i w ogole malo scian. Duzo przestrzeni. Przeszklone , szerokie [2m] drzwi wejsciowe tez bardzo lubie. Kolejny dom bedzie z tego samego projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LubMar 30.10.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 jak na razie uwielbam schody, są dębowe, ażurowe i po prostu pięknym meblem u mnie to samo, najlepsza częśc domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 30.10.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 ...dużo przeszkleń i HS-y ...wysoki salon ( brak stropu nad nim) ...kominek vis a vis między salonem a kuchnią ...nisko schodzące okna w jadalni ...brak szafek wiszących w kuchni ...spiżarnia przy kuchni ...oddzielenie części prywatnej od "gościnnej" mimo, że wszystko na jednym poziomie ...własna łazienka przy sypialni ...pralnia przy łazience dzieci ...garderoby w pokojach dzieci ...oddzielna od mojej garderoba męża-bałaganiarza ...garaż zintegrowany z domem ...i pewnie jeszcze kilka innych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 30.10.2007 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Że ma dwie strefy, dzienną i nocną... Nie trzeba chować bałaganu Że każdy pokój ma swoją rolę. Podoba się !! Skosy na poddaszu. Duży strych... Przestronny. DROGI!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 30.10.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Zadaszony taras a przed nim ...kawał ziemii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 30.10.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 najbardziej podoba mi sie atmosfera, domowa wlasnie .... nie mieszkalna (od mieszkania ), ale wlasnie domowa .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek1719499676 31.10.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Wszystko mi się podoba. Nie znalazłam do tej pory lepszego projektu dla nas - a nadal lubię analizować projekty domów parterowych. Fajny duży taras, Eleganckie i wygodne wejście do domu, wyjście na taras również z pokoju syna, pom. godpodarcze też z drzwiami na zewnątrz itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beaz 31.10.2007 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 ...oddzielna od mojej garderoba męża-bałaganiarza a ja na to nie wpadłam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 01.11.2007 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 ...oddzielna od mojej garderoba męża-bałaganiarza a ja na to nie wpadłam !!! Od 10 lat znoszę wszelkiej maści wypadające rzeczy z jego połówki szafy...Jeszcze, jak wypadną to nic - zostawiam; niech sam sobie je włoży ...Ale kiedy nogawka lub koszulka blokują przesunięcie drzwi z mojej strony... Albo : z uporem maniaka nie dosuwa szuflady i w efekcie, żebym ja mogła przesunąć drzwi po swojej stronie muszę najpierw zasunąć tę chol...rną szufladę... Z założenia mąż miał mieć swoją garderobę, żebym nie musiała patrzeć na jego artystyczny nieład... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 01.11.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 mi też na razie podoba się wszystko przede wszystkim przestrzeń i że na wszystko jest miejsce obszerne garderoby dużo pomieszczeń gospodarczych duży garaż spiżarnia mega duże drewniane schody podłogówka!! HS-y i ogromne przeszklenia i jeszcze dłuuuugo by wymieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts