marzycielka74 30.10.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 No właśnie . Przyznam się szczerze ze ja juz mam dosyć!! Mój mąż codziennie potrafi siedzieć przed tym pudłem do póżna w nocy .Nie wiem może niektórzy faceci już się rodzą z pilotem w ręku Drogie koleżanki czy Wy też macie taki problem ze swoimi chłopami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.10.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Znajdź mu cos konkretnego do roboty. Albo zepsuj telewizor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.10.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Ja wolę na żonę popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 30.10.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Spróbuj wieczór przed nim zrzucić nocną koszulę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 30.10.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 No właśnie . Przyznam się szczerze ze ja juz mam dosyć!! Mój mąż codziennie potrafi siedzieć przed tym pudłem do póżna w nocy .Nie wiem może niektórzy faceci już się rodzą z pilotem w ręku Drogie koleżanki czy Wy też macie taki problem ze swoimi chłopami Nie narzekaj, są tacy, którzy rodzą się z obiema rękami zajętymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 30.10.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 No właśnie . Przyznam się szczerze ze ja juz mam dosyć!! Mój mąż codziennie potrafi siedzieć przed tym pudłem do póżna w nocy .Nie wiem może niektórzy faceci już się rodzą z pilotem w ręku Drogie koleżanki czy Wy też macie taki problem ze swoimi chłopami moj nienawidzi TV za to siedzi przed kompem .... czasem i do pozna w nocy tak strasznie mi nie przeszkadza bo - ma tez inne pasje, a i jeszcze sie go daje wyciagnac sprzed tego kompa - na spacer, do kina czy do ... łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 30.10.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Wyrzuc telewizor! Ja juz nie mam piec lat i sobie chwale. choc rodzina mi co chwile wciska odbiornmik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 30.10.2007 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 A ja tam twierdze, że od czasu kiedy wynaleziono pilota do TV, dziecko jest tylko dodatkowym luksusem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 30.10.2007 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Mój nie siedzi (no chyba że jest mecz) -u nas raczej jest na odwrót- to ja go muszę prosic żeby jakiś film ze mną obejrzał -zamiast grzebania przy czymś w piwnicy lub garażu, czy czytania gazet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 30.10.2007 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Lepiej zeby grzebal w garazu niz w innych babach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 30.10.2007 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Lepiej zeby grzebal w garazu niz w innych babach A nie lepiej żeby w żonce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 30.10.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Pewnie ze lepiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 30.10.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 A ja muszę czekać w kolejce: po bajkach i wieczorynce, "M jak coś tam" i innych bzdetach około 22 mogę spokojnie oglądnąć swoje ulubione "gadające głowy". A jak się skończą to moja lepsza połowa już śpi! [O niedolo!] Jednym słowem TV aut!Pozdrawiam, Krzysiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 30.10.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Z tv nie ma problemu, gorzej z komputerem.... jak sie dopadnie to świata poza nim nie widzi....i nawet zrzucona koszulka średnio działa Na szczęście są też inne sposoby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 30.10.2007 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Z tv nie ma problemu, gorzej z komputerem.... jak sie dopadnie to świata poza nim nie widzi....i nawet zrzucona koszulka średnio działa Na szczęście są też inne sposoby... to pisała aga czy... piotr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzycielka74 30.10.2007 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 .....U mnie jest tak ,ja usypiam dzieci w naszym pokoju a męzuś daje dzieciakom po buziaku na dobranoc i spyla do kuchni ,siada na ławie(dla mnie nie wygodnej ) i włącza ten swój ukochany telewizor -najczęsciej leci jego ulubiony polsat.Z chęcią wyrzuciłabym ten telewizor ale nie jest on mój tylko rodziców. To jest jak narkotyk ,ma takie ciągi jak zabierze to trwa to co wieczór,no chyba ze mu sie zbierze na amory to się przymila ,no ale ja jestem na niego wtedy zła za te wszystkie wieczory mówie mu :idz sobie przytulić do tej swojej tv kochanki.....ach szkoda gadać ...nic nie pomaga ...to jest nieuleczalna choroba ....moze gdybyśmy mieszkali sami mogłabym zastosować wasze rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 30.10.2007 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Niech się zajmie sportem ....to pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 30.10.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Faceci i TV??O jej,chyba nie jestem facetem!.Bo nie marnuje życia przy TV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 30.10.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 moja zona mazy o telewizorku 40 clai i to lcd i pozadnym kinie domowym ciekawe kto z nas bedzie siedzial wiecej jak juz ma ponad 300 filmow na dvd ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 30.10.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 No właśnie . Przyznam się szczerze ze ja juz mam dosyć!! Mój mąż codziennie potrafi siedzieć przed tym pudłem do póżna w nocy .Nie wiem może niektórzy faceci już się rodzą z pilotem w ręku Drogie koleżanki czy Wy też macie taki problem ze swoimi chłopami moj nienawidzi TV za to siedzi przed kompem .... czasem i do pozna w nocy tak strasznie mi nie przeszkadza bo - ma tez inne pasje, a i jeszcze sie go daje wyciagnac sprzed tego kompa - na spacer, do kina czy do ... łóżka ooooo to tak jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts