Gość elutek 31.10.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 gdzieś kiedyś czytałam, że facet właśnie w ten sposób odreagowuje różne stresy, przeważnie te z pracy, no i jak wróci do domu, włączy tv to wtedy ON ma kontrolę nad wszystkim, ON ma pilota, ON rządzi... ale żeby trwało to godzinami , to chyba jest uzależnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 31.10.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 No qrka to chyba moja zona ma najbardziej stresujaca prace na swiecie, ktora na dodatek uwielbia. Seriale pozwalaja jej sie odprezyc... Najlepiej kilka po kolei. I zebym jejj nie przeszkadzal, zwlaszcza jak jest Małaszynski. Wieczorami DłUgo Patrzy I niE moze przestac. MAM ochote napiSac perE niecenzuRalnych Inwektyw nA temat tych fiLmow, alE staram sie zachowac spokoj... Czy kobietom wystarczaja do zycia emocje generowane na ekranie i czy mozna zyc zyciem sztucznych ludzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 31.10.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Dla nas TV mogłoby nie istnieć, ale internet.... potrafi czasem wciągnąć. Godzina 23 człowiek siada na 5 min. odebrać pocztę, za chwileczkę patrzy na zegarek a tam... 2 w nocy. A rano oczy na zapałkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 31.10.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Wieczorami DłUgo Patrzy I niE moze przestac. MAM ochote napiSac perE niecenzuRalnych Inwektyw nA temat tych fiLmow, alE staram sie zachowac spokoj... Czy kobietom wystarczaja do zycia emocje generowane na ekranie i czy mozna zyc zyciem sztucznych ludzi? Też właciwie mam tam seriale, ale... Zauważyłam, ze mojego męża odstresowują filmy, w których się sieką nieustannie, a mnie jakieś takie babskie... Mało takich jest ambitniejszych. Jak się skończyli "Uwaga faceci" - fajny babski film, to jestem skazana na tego Małaszyńskiego i Magdę M. Chociaż cały czas twierdzę, że to głupi film. Z drugiej strony mnóstwo fajnych, dobrych filmów (na DVD) czeka, aż będziemy mieli czas i siłę się za nie zabrać. A taka Magdę M., czy "Zaginionych" to można sobie tak obejrzeć, bez zobowiązań intelektualnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin-jogo 31.10.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Tv - a co to jest Nie no żartuje ale tak w sumie nie oglądam TV może po za jakimś Discovery Natomiast internet to już co innego chyba nie długo do obiadu będe zasiadał z klawiaturą W sumie to co lubiłem w tv czyli wszystkie reportaże typu: Jaworowicz, uwaga celownik, interwencja są dostępne na stronach stacji telewizyjnych Z drugiej strony jak nie mam dostępu do internetu przez dłuższy czas jakoś nie mam problemu z ciśnieniem na NET Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 31.10.2007 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Mąż na kanapie z pilotem w ręku - u mnie rzadki widok - zawsze się znajdzie coś do zrobienia w domu lub na zewnątrz.Ale za to wieczorne oglądanie telewizji to u nas rytuał - zasypiamy przy TV, często oglądamy filmy (nieraz z przerwami ), a już mój mąż wygrywa, kiedy po zgaszeniu telewizora i buziakach na dobranoc, kręci się, kręci, stęka i nagle włącza telewizor...bo spać nie moze a telewizja go usypia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 31.10.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Mąż na kanapie z pilotem w ręku - u mnie rzadki widok - zawsze się znajdzie coś do zrobienia w domu lub na zewnątrz.Ale za to wieczorne oglądanie telewizji to u nas rytuał - zasypiamy przy TV, często oglądamy filmy (nieraz z przerwami ), a już mój mąż wygrywa, kiedy po zgaszeniu telewizora i buziakach na dobranoc, kręci się, kręci, stęka i nagle włącza telewizor...bo spać nie moze a telewizja go usypia ...to kiedy się bzykacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 01.11.2007 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Mój ma monopol na pilota Ogląda kilka programów na raz...Jeśli nawet razem siedzimy przed TV ( nie pamiętam już kiedy po raz ostatni ), to on ogląda równocześnie National Geographic, Discovery i jeszcze ze dwa inne, a ja...czytam książkę... Najgorsze jest, że nasz syn powoli upodabnia się z tą podzielnością uwagi do taty... I jeszcze jedno - ponieważ obaj panowie uwielbiają kontrolować co?gdzie? na którym programie? co kilka minut...niemal codziennie mamy akcję gdzie podział się pilot ?!?!... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jkrzyz 02.11.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 A ja nie mam w domu TV-pudła. I dobrze mi z tym Czasem patrzą na mnie jak na mutanta po takim wyznaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 02.11.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 A ja nie mam w domu TV-pudła. I dobrze mi z tym Czasem patrzą na mnie jak na mutanta po takim wyznaniu Ale konto i prawo jazdy chyba masz? Innemi słowy wszystko dla ludzi,tylko z umiarem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jkrzyz 02.11.2007 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 A ja nie mam w domu TV-pudła. I dobrze mi z tym Czasem patrzą na mnie jak na mutanta po takim wyznaniu Ale konto i prawo jazdy chyba masz? Innemi słowy wszystko dla ludzi,tylko z umiarem. Mam nawet samochód niestety, oby tym razem umiaru starczyło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzycielka74 03.11.2007 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 A ja nie mam w domu TV-pudła. I dobrze mi z tym Czasem patrzą na mnie jak na mutanta po takim wyznaniu ...no to super z Ciebie facet! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.11.2007 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 No, khm, jakby tu sie przyznac... No, nie siedzi ale jakby siedzial to co? Ja tez wybieram to co bardziej interesujace. zaraz mnie baby zlinczujom.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.11.2007 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 No, khm, jakby tu sie przyznac... No, nie siedzi ale jakby siedzial to co? Ja tez wybieram to co bardziej interesujace. zaraz mnie baby zlinczujom.... ...jak mi się podoba jak ktoś się wyłamuje...i to nie byle jaka kobieta.......Wasza guru..Mi się podoba yakie podejście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.11.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Kura domowa!!! Raczej. p.s. nie wiem jak inne, ale ja podpisalam, ze zoną bede a nie pepkiem Jego swiata.... A niech tam sobie oglada..., ale tylko oglada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 04.11.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 A ja nie mam w domu TV-pudła. I dobrze mi z tym Czasem patrzą na mnie jak na mutanta po takim wyznaniu ...no to super z Ciebie facet! Jaki super?????? On ma monitor 22", wiem, bo wlasnie przed nim zasiadlam A tak na powaznie, ostatnio jakos nie mozemy narzekac na brak towarzystwa, ani ja, ani Mloda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 04.11.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 A ja nie mam w domu TV-pudła. I dobrze mi z tym Czasem patrzą na mnie jak na mutanta po takim wyznaniu ...no to super z Ciebie facet! Jaki super?????? On ma monitor 22", wiem, bo wlasnie przed nim zasiadlam A tak na powaznie, ostatnio jakos nie mozemy narzekac na brak towarzystwa, ani ja, ani Mloda. Na towarzystwo monitora???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 04.11.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 NIE ;-DW przyszlym domu dla mojego i jkrzyzowego 22" monitora przeznaczylismy specjalny osobny pokoj o tajemniczej nazwie "gabinet". Nawet jesli sie tam rozmnoza, to pod kluczem. A mi sie marzy nowa pustawa salono-kuchnia, porzadne wielkie kolumny i duuuuuuuuuzo pieknej klasycznej i operowej muzyki. Muzyka lagodzi obyczaje, tv kradnie Twoj czas. Ja tez pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 10.11.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Jak ja siade przed tv to tylko na chwilke zeby meczyk zobaczyc bo pozatym to nic nie ma ja wole siedziec godzinami przed kompem jak mam troszke wiecej czasu to mozna przy kominku zasiasc tylko tak zebym monitor laptopa widzial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asz 10.11.2007 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Temat niby o facetach... A u mnie moja zdarza się tak, że lepsza połowa siedzi przed kompem, za plecami ma TV to słysze "nie przełaczaj, bo oglądam" Dlatego w nowym domu pokój z kompem nie będzie miał TV. Ale bez bicia przyznam że jak np. jest snooker (wg wielu nuda do kwadratu) to mnie traktorem nie odciągną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts