Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

FACECI+ TV=????

marzycielka74

Recommended Posts

Gość elutek

gdzieś kiedyś czytałam, że facet właśnie w ten sposób odreagowuje

różne stresy, przeważnie te z pracy, no i jak wróci do domu, włączy tv

to wtedy ON ma kontrolę nad wszystkim, ON ma pilota, ON rządzi...

ale żeby trwało to godzinami :o , to chyba jest uzależnienie :roll:

• Odpowiedzi 49
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No qrka to chyba moja zona ma najbardziej stresujaca prace na swiecie, ktora na dodatek uwielbia. Seriale pozwalaja jej sie odprezyc... Najlepiej kilka po kolei. I zebym jejj nie przeszkadzal, zwlaszcza jak jest Małaszynski.

Wieczorami DłUgo Patrzy I niE moze przestac. MAM ochote napiSac perE niecenzuRalnych Inwektyw nA temat tych fiLmow, alE staram sie zachowac spokoj...

Czy kobietom wystarczaja do zycia emocje generowane na ekranie i czy mozna zyc zyciem sztucznych ludzi?

Wieczorami DłUgo Patrzy I niE moze przestac. MAM ochote napiSac perE niecenzuRalnych Inwektyw nA temat tych fiLmow, alE staram sie zachowac spokoj...

Czy kobietom wystarczaja do zycia emocje generowane na ekranie i czy mozna zyc zyciem sztucznych ludzi?

Też właciwie mam tam seriale, ale...

Zauważyłam, ze mojego męża odstresowują filmy, w których się sieką nieustannie, a mnie jakieś takie babskie...

Mało takich jest ambitniejszych.

Jak się skończyli "Uwaga faceci" - fajny babski film, to jestem skazana na tego Małaszyńskiego i Magdę M. Chociaż cały czas twierdzę, że to głupi film.

Z drugiej strony mnóstwo fajnych, dobrych filmów (na DVD) czeka, aż będziemy mieli czas i siłę się za nie zabrać. A taka Magdę M., czy "Zaginionych" to można sobie tak obejrzeć, bez zobowiązań intelektualnych :wink:

Tv - a co to jest :wink:

Nie no żartuje ale tak w sumie nie oglądam TV może po za jakimś Discovery

Natomiast internet to już co innego chyba nie długo do obiadu będe zasiadał z klawiaturą :roll:

W sumie to co lubiłem w tv czyli wszystkie reportaże typu: Jaworowicz, uwaga celownik, interwencja są dostępne na stronach stacji telewizyjnych :D

Z drugiej strony jak nie mam dostępu do internetu przez dłuższy czas jakoś nie mam problemu z ciśnieniem na NET :p

Mąż na kanapie z pilotem w ręku - u mnie rzadki widok - zawsze się znajdzie coś do zrobienia w domu lub na zewnątrz.Ale za to wieczorne oglądanie telewizji to u nas rytuał - zasypiamy przy TV, często oglądamy filmy (nieraz z przerwami 8) ), a już mój mąż wygrywa, kiedy po zgaszeniu telewizora i buziakach na dobranoc, kręci się, kręci, stęka i nagle włącza telewizor...bo spać nie moze a telewizja go usypia :o :lol:

Mąż na kanapie z pilotem w ręku - u mnie rzadki widok - zawsze się znajdzie coś do zrobienia w domu lub na zewnątrz.Ale za to wieczorne oglądanie telewizji to u nas rytuał - zasypiamy przy TV, często oglądamy filmy (nieraz z przerwami 8) ), a już mój mąż wygrywa, kiedy po zgaszeniu telewizora i buziakach na dobranoc, kręci się, kręci, stęka i nagle włącza telewizor...bo spać nie moze a telewizja go usypia :o :lol:

...to kiedy się bzykacie ?

Mój ma monopol na pilota :lol: Ogląda kilka programów na raz...Jeśli nawet razem siedzimy przed TV ( nie pamiętam już kiedy po raz ostatni :roll: ), to on ogląda równocześnie National Geographic, Discovery i jeszcze ze dwa inne, a ja...czytam książkę...

Najgorsze jest, że nasz syn powoli upodabnia się z tą podzielnością uwagi :lol: do taty...

I jeszcze jedno - ponieważ obaj panowie uwielbiają kontrolować co?gdzie? na którym programie? co kilka minut...niemal codziennie mamy akcję gdzie podział się pilot ?!?!...

A ja nie mam w domu TV-pudła. I dobrze mi z tym :D

Czasem patrzą na mnie jak na mutanta po takim wyznaniu :wink:

...no to super z Ciebie facet! :D

Jaki super??????

On ma monitor 22", wiem, bo wlasnie przed nim zasiadlam ;-)

A tak na powaznie, ostatnio jakos nie mozemy narzekac na brak towarzystwa, ani ja, ani Mloda.

A ja nie mam w domu TV-pudła. I dobrze mi z tym :D

Czasem patrzą na mnie jak na mutanta po takim wyznaniu :wink:

...no to super z Ciebie facet! :D

Jaki super??????

On ma monitor 22", wiem, bo wlasnie przed nim zasiadlam ;-)

A tak na powaznie, ostatnio jakos nie mozemy narzekac na brak towarzystwa, ani ja, ani Mloda.

Na towarzystwo monitora????

NIE ;-D

W przyszlym domu dla mojego i jkrzyzowego 22" monitora przeznaczylismy specjalny osobny pokoj o tajemniczej nazwie "gabinet". Nawet jesli sie tam rozmnoza, to pod kluczem.

A mi sie marzy nowa pustawa salono-kuchnia, porzadne wielkie kolumny i duuuuuuuuuzo pieknej klasycznej i operowej muzyki.

Muzyka lagodzi obyczaje, tv kradnie Twoj czas.

Ja tez pozdrawiam

Temat niby o facetach...

A u mnie moja zdarza się tak, że lepsza połowa siedzi przed kompem, za plecami ma TV to słysze "nie przełaczaj, bo oglądam" :D

Dlatego w nowym domu pokój z kompem nie będzie miał TV.

Ale bez bicia przyznam że jak np. jest snooker (wg wielu nuda do kwadratu) to mnie traktorem nie odciągną.