naLeśnik 07.02.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Facet i TV w moim przypadku to norma stety czy niestety no cóż każdy interpretuje to jak chce, żonka oczywiście zawsze ma w związku z tym uwagi, ale cóż ja poradzę mojej ukochanej, że także uwielbiam piłeczkę kopaną, siatkówkę i wiele innych dyscyplin. Czy fakt spędzania kilku godzin przed TV w weekend jest problemem ? zapewne tak, można przez ten czas zrobić wile innych rzeczy ale z drugiej strony mam sie stresować z tego powodu? przecież emocje sportowe (dla innych może film, komputer) też są w jakiejś tam części moim życiem?... ...ważne by na wszystko znaleźć czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AXENTY 07.02.2008 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Wracam z budowy około 19:00, grzeje sobie jakieś żarełko i siadam do stołu. Żeby nie było smutno samemu, włączam "rurę" i oglądam jakieś coś, co tam akurat leci. Godzinę później wraca moja ukochana małżonka , zdejmuje w biegu płaszcz i (nie bacząc, czy interesuje mnie to co oglądam) dopada do telerury i przełącza na swój ukochany serial . Cóż wtedy mi pozostaje? Ponieważ seriale telewizyjne zupełnie mnie nie interesują, siadam do kompa i zaczynam coś w nim dłubać. Wiadomo, że jak coś się zacznie, to trzeba skończyć, jednak przeważnie w połowie działania słyszę: "Wyłaź wreszcie z tego kompa! Wcale ze mną nie rozmawiasz!". No to wyłączam kompa, idę do salonu... dzwoni telefon. Żona odbiera. 1,5h z głowy. Odkłada słuchawkę i wchodzi do pokoju ze słowami: "rób łóżko, idę spać". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaboBIK 07.02.2008 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 hahaha ale fajny temat..u mnie poszukiwania pilota sa tak gdzieś średnio co godzinę....a kto ma pilota w ręku ten ma władzę przyglądam się temu bezradnie i łaknąc ciszy zmykam do kompa .....kiedy z pracy wraca pan domu czyli moj mąż (puki nie zaśnie) niczym dyktator przejmuje władze nad pilotem wzbudza tym ogromna nienawiść i słysze tylko złowieszcze pomruki innych członkow rodziny.....moj oglada wszysto...seriale wręcz uwielbia...a czym bardziej banalny program czy teleturniej to żyje nim puki nie zaśnie ..oczywiscie ku radosci czekających na to domowników... i tak dzień za dniem....to już kilkanaście lat........... i jak tu ich nie kochać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 08.02.2008 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 A my mamy 6 telewizorów (i tuner TV w kompie) Wszystkiego razem może oglądam godzinę dziennie - za to w różnych miejscach, tylko w kibelku radio zamiast tv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazepa 08.02.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 ...a kto ma pilota ten ma władzę... http://www.fothost.pl/upload/08/06/aa639b58_skanuj0001c.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.02.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Nie cierpię TV (no chyba że czasem sport, kreskówki, przyroda i wiadomości) Za to radio gra 24 na dobę. ale to nie przeszkadza ani w pracy ani w piciu, ani w miłości. (proboszcz na wsi ma inne zdanie, mieszka naprzeciwko , w lecie mu puszczam z ogrodu wszelkie piosenki z lat 60 - 80) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 08.02.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 ...Za to radio gra 24 na dobę. ale to nie przeszkadza ani w pracy ani w piciu, ani w miłości. radio to podstawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 08.02.2008 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 gdzieś kiedyś czytałam, że facet właśnie w ten sposób odreagowuje różne stresy, przeważnie te z pracy, no i jak wróci do domu, włączy tv to wtedy ON ma kontrolę nad wszystkim, ON ma pilota, ON rządzi... ale żeby trwało to godzinami , to chyba jest uzależnienie ...dużo w tym prawdy tylko się trochę wstyd przyznać czasami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.02.2008 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 ...Za to radio gra 24 na dobę. ale to nie przeszkadza ani w pracy ani w piciu, ani w miłości. radio to podstawa jak w piosence "Serwus Panie Chief" "... no bo radio zdradził znowu dostał szyfr, ojcem został Chief mama zdrowa, a dziewczynki dwie! ..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 08.02.2008 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 ... jak w piosence "Serwus Panie Chief" Jeezu ktoś to jeszcze pamięta!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts