Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

FACECI+ TV=????

marzycielka74

Recommended Posts

Facet i TV w moim przypadku to norma :)

stety czy niestety no cóż każdy interpretuje to jak chce, żonka oczywiście zawsze ma w związku z tym uwagi, ale cóż ja poradzę mojej ukochanej, że także uwielbiam piłeczkę kopaną, siatkówkę i wiele innych dyscyplin.

Czy fakt spędzania kilku godzin przed TV w weekend jest problemem ? zapewne tak, można przez ten czas zrobić wile innych rzeczy ale z drugiej strony mam sie stresować z tego powodu? przecież emocje sportowe (dla innych może film, komputer) też są w jakiejś tam części moim życiem?...

...ważne by na wszystko znaleźć czas :)

• Odpowiedzi 49
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wracam z budowy około 19:00, grzeje sobie jakieś żarełko i siadam do stołu. Żeby nie było smutno samemu, włączam "rurę" i oglądam jakieś coś, co tam akurat leci. Godzinę później wraca moja ukochana małżonka :D , zdejmuje w biegu płaszcz i (nie bacząc, czy interesuje mnie to co oglądam) dopada do telerury i przełącza na swój ukochany serial :evil: . Cóż wtedy mi pozostaje? Ponieważ seriale telewizyjne zupełnie mnie nie interesują, siadam do kompa i zaczynam coś w nim dłubać. Wiadomo, że jak coś się zacznie, to trzeba skończyć, jednak przeważnie w połowie działania słyszę: "Wyłaź wreszcie z tego kompa! Wcale ze mną nie rozmawiasz!". No to wyłączam kompa, idę do salonu... dzwoni telefon. Żona odbiera. 1,5h z głowy. Odkłada słuchawkę i wchodzi do pokoju ze słowami: "rób łóżko, idę spać". :D :D :D

hahaha :lol: ale fajny temat..u mnie poszukiwania pilota sa tak gdzieś średnio co godzinę....a kto ma pilota w ręku ten ma władzę 8) przyglądam się temu bezradnie i łaknąc ciszy zmykam do kompa .....kiedy z pracy wraca pan domu czyli moj mąż (puki nie zaśnie) niczym dyktator przejmuje władze nad pilotem wzbudza tym ogromna nienawiść i słysze tylko złowieszcze pomruki innych członkow rodziny.....moj oglada wszysto...seriale wręcz uwielbia...a czym bardziej banalny program czy teleturniej to żyje nim puki nie zaśnie :D

..oczywiscie ku radosci czekających na to domowników...

i tak dzień za dniem....to już kilkanaście lat........... :D

:D i jak tu ich nie kochać..... :wink: :D

Nie cierpię TV

(no chyba że czasem sport, kreskówki, przyroda i wiadomości)

Za to radio gra 24 na dobę.

ale to nie przeszkadza ani w pracy ani w piciu, ani w miłości. :D

(proboszcz na wsi ma inne zdanie, mieszka naprzeciwko :D, w lecie mu puszczam z ogrodu wszelkie piosenki z lat 60 - 80)

gdzieś kiedyś czytałam, że facet właśnie w ten sposób odreagowuje

różne stresy, przeważnie te z pracy, no i jak wróci do domu, włączy tv

to wtedy ON ma kontrolę nad wszystkim, ON ma pilota, ON rządzi...

ale żeby trwało to godzinami :o , to chyba jest uzależnienie :roll:

...dużo w tym prawdy :roll: tylko się trochę wstyd przyznać czasami

...Za to radio gra 24 na dobę.

ale to nie przeszkadza ani w pracy ani w piciu, ani w miłości. :D

radio to podstawa :)

jak w piosence "Serwus Panie Chief" :D

"... no bo radio zdradził

znowu dostał szyfr, ojcem został Chief

mama zdrowa, a dziewczynki dwie!

..."