jasabar 30.10.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Witam wszystkich i zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 02.11.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 jasabar Witam serdecznie i blagam o zdjecia, bardzo jestem ciekawa jak domek wyglada w rzeczywistosci. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 02.11.2007 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Niestety hosting na którym miałam fotki został zlikwidowany i narazie jestem w trakcie poszukiwań nowego. Jak tylko coś znajdę będę wklejać . Mogę polecić obejrzenie gotowego Alabastra na: http://galeria.wozik.com/thumbnails.php?album=36&page=44. Woziki dokonali paru zmian. My będziemy starali się zachować oryginalny wygląd domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 04.11.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 weszlam na podana przez ciebie stronke i troche obejrzalam ostatnie zdjecie chociaz z wrzesnia ale podobny etap jak u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 05.11.2007 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Uaktualniłam fotki . Widziałam twój dziennik i zazdroszczę ci jasności wyborów. Wszystko masz takie poukładane, wiesz jakie chcesz kafle i jak będzie wyglądać kuchnia. Ja bez przerwy zastanawiam się, czy to co wybieram na pewno będzie dobre, a moż zrobić coś inaczej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 08.11.2007 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Witam ponownie, w numerze 11/12 2007 Własny Dom pokazują jak ktoś wykańcza w środku właśnie wasz projekt Alabaster Życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 09.11.2007 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Dzięki za wiadomość. Na pewno przydadzą mi się jakieś podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomczyslaw2 12.11.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Witam chcialbym sie dowiedziec jak u was z wentylacja w kuchni bo na projekcie chyba niema? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 13.11.2007 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Witam Nie jesteśmy jeszcze na etapie wentylacji, więc nie odpowiem Ci na to pytanie. Mąż sprawdzał w projekcie i również nie zauważył kanału w kuchni o odpowiedniej średnicy Zapraszam na forum Alabastra. Są tam przynajmniej dwie osoby, które mają prace bardziej zaawansowane. Można też zapytać wozika - oni już mieszkają. http://forum.muratordom.pl/alabaster-z-garazem-na-2-samoch-wyrazcie-swoje-zdanie,t76556.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 13.11.2007 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Co do wentylacji, to odpowiedź na to pytanie znalazłam na drugiej stronie w.w. forum Alabastra (patrz - kulka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomczyslaw2 13.11.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Dziekuje szlicznie za podpowiedz i zycze powodzenia w budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 13.11.2007 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Wytrwałości i powodzenia nawzajem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wozik 18.11.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Witam ponownie, w numerze 11/12 2007 Własny Dom pokazują jak ktoś wykańcza w środku właśnie wasz projekt Alabaster Życzę powodzenia Ciekawe kto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 19.11.2007 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Ciekawe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksi 22.11.2007 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 super domek Co do wystroju domu to mam zawsze podobny problem, kuchnie planujemy juz od dawna i od zawsze wiedziałąm że ma być tradycyjna, jakoś nie mogłabym miec nowoczesnej kuchni w domu. Tradycyjne "stary styl" kuchni sprawia że mam wrażenie że jest tak ciepło, przytulnie, domowo. A dodatki...zwsze można wymienic dodatki to tylko dodatki Wić dodatki pozwolę sobie mieć bardziej nowoczsne. Nie moge się juz doczekac jak ujrze pierwsze pomieszczenie urzadzone ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 22.11.2007 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Co do kuchni, to pewnie jeszcze kilka razy zmienię zdanie . Ale masz rację, że przy tradycyjnym wystroju "... jest tak ciepło, przytulnie, domowo...". Dla mnie też to jest bardzo ważne - domowe ciepełko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 27.11.2007 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 No tak... Byłam tak zaczytana w Twoim dzienniku, że właśnie tam zamieściłam komentarz. Więcej się to nie powtórzy Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel.B 14.12.2007 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Witaka Na wstępie zazdroszczę zaawansowania ale mam ambitny plan dobrnąć do takiego w czerwcu. Bynajmniej już teraz robiliśmy pierwsze wyceny okien i też bierzemy tarasowe zwykłe uchylne. zastanawia mnie tylko "zaistnienie" w oknach POPRZECZKI. U was również przecie jej nie widzę a co się pójdzie do handlowców to mówią że raczej musi być. Jak to było u was ?? nie robili dużych wyrzutów że chcieliście bez poprzeczki czy też może sami wam takie zaproponowali? Czytając przeróżne wypowiedzi na forum to niby musi byc bo stabilność i takie tam i już gdy sie z tym powoli godzimy, że w sumie też będzie całkiem ładnie i stawiamy na solidność i trwałość, a tu wokoło takie ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 24.12.2007 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 sorry, że tak długo nie odpisywałam, tak wyszło . Poprawię się Na ośmiu odwiedzonych przeze mnie sprzedawców okien, tylko dwóch zaproponoowało nam takie bez poprzeczki i stwierdzili, że w przypadku ich produktu w.w. nie jest potrzebna, a oni chyba najlepiej znają swój towar. Co prawda bez poprzeczki podobają mi się bardziej, ale głównie kierowaliśmy się korzystną wyceną. Mam nadzieję, że nie będą mi się wypaczać . Kusiły mnie natomiast szprosy. W Alabastrze są takie delikatne i nie na linii oczu, więc nie przeszkadzają w podziwianiu uroków natury . Po wysłuchaniu wielu opinii ostatecznie przeważyło na nie, ale nie wiem , czy dobrze zrobiłam . A jak jest u Was z dodatkowym wypos. okien. My dołożyliśmy w oknach tarasowych hamulce- blokadę drzwi w klamce. Latem przeciąg nie będzie ich zamykał. I jeszcze od zewnątrz będą zamontowane ochwyty, dzięki którym od zewnątrz można zamknąć i otworzyć drzwi balkonowe (jeśli nie jest przekręcona klamka). zazdroszczę zaawansowania ale mam ambitny plan dobrnąć do takiego w czerwcu. My zazdrościliśmy Wozikom, tak szybkich postępów, a teraz staramy się zmieścić w tak krótkim czasie, jak oni. Wszystko było by dobrze, gdyby nie opieszli wykonawcy... Mam nadzieję, że traficie na rzetelnych i wszystko pójdzie sprawnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 29.12.2007 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 Czytałam w Twoim dzienniku o tanim piaskowcu, mozesz zdradzić gdzie go kupiłaś? Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts