kamlotek 28.05.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Sprawdziłam I nic nie widzę ,dlaczego Już zobaczyłam Super łazienka jak i cały dom później się rozpiszę bo teraz wpadłam,aby zobaczyć czy już mogę obejrzeć. Jestem zaspokojona i mogę iść do domku Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 29.05.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Ale już u Was pięknie Oczko śliczne Ps.Nie wiem czy wspominałam wczesniej, ze nasz wspólny murarz zostawił naszą budowę bez słowa?hahaha teraz to już mnie śmieszy ale nie było mi wesoło. Stwierdził ,ze nie przewidział ,ze to tak trudny dom i,ze tyle czasu mu zajmie... i się więcej nie pokazał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidernr1 12.06.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Jasabar,czy macie w kuchni grzejnik ? Jeśli tak, to w którym miejscu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 13.06.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Jasabar, mam pytanie,na jakiej wysokości macie podłączenie pieca z kominem w pom.gosp. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 30.06.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Widzę, ze bardzo rzadko tutaj zaglądasz. Ja to rozumiem, wakacje, urlopy, ale kabys kiedyś zajrzała to poprosze o dokładne instrukcje budowy placu zabaw (tzn. tej konstrukcji hustawka - zjeżdzalnia). Czy sami robiliście, jakie materiały, jaki projekt??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidernr1 08.07.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Jasabar,czy mogłabys jeszcze zrobić zdjęcie kuchni gdzie widać wejście do spiażarni ?Czy lodówka stoi właśnie obok niej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 29.09.2009 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Ale już u Was pięknie Oczko śliczne Ps.Nie wiem czy wspominałam wczesniej, ze nasz wspólny murarz zostawił naszą budowę bez słowa?hahaha teraz to już mnie śmieszy ale nie było mi wesoło. Stwierdził ,ze nie przewidział ,ze to tak trudny dom i,ze tyle czasu mu zajmie... i się więcej nie pokazał No to teraz boję się już kogokolwiek polecać. Tego murarza polecił nam ktoś z forum, u kogo się sprawdził. Tak było też u nas i w dwóch innych domach w okolicy, a u Ciebie taki zonk [/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 29.09.2009 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Jasabar, czy macie w kuchni grzejnik ? Jeśli tak, to w którym miejscu ? Nie mamy grzejnika - jest podłogówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 29.09.2009 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Jasabar, mam pytanie,na jakiej wysokości macie podłączenie pieca z kominem w pom.gosp. pozdrawiam Podłączenie jest na 95 -125 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 29.09.2009 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Widzę, ze bardzo rzadko tutaj zaglądasz. Ja to rozumiem, wakacje, urlopy, ale kabys kiedyś zajrzała to poprosze o dokładne instrukcje budowy placu zabaw (tzn. tej konstrukcji hustawka - zjeżdzalnia). Czy sami robiliście, jakie materiały, jaki projekt??? Aga - projekt i wykonanie własne, materiały zakupione w tartaku, metalowe części nałożone na pale i zakopane w ziemii (żeby drewno nie zbutwiało) zakupione w Castoramie. Zjeżdzalnia z Allegro. Trudno mi udzielać instrukcji, bo mój mąż nie jest fachowcem w tej dziedzinie i uczył się na własnych błędach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 29.09.2009 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Jasabar, czy mogłabys jeszcze zrobić zdjęcie kuchni gdzie widać wejście do spiażarni ? Czy lodówka stoi właśnie obok niej ? Nie wiem czy to jeszcze aktualne? Lodówka jest obok spiżarni. http://lh5.ggpht.com/_fukQJPZqxVU/SsJN7fn1zZI/AAAAAAAACPk/KG-QVDC2Mek/s640/PICT0004.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 30.09.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Ależ u Was pięknie a ten kamień na elewacji, super i grill oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaG 02.10.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Domek jest przepiękny nie mogłam się napatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trajkotka 05.10.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 noooo kominek cudo! witam, witam i o zdrowie pytam Jak Wam się mieszka w tym pięknym domku? Naprawdę wygląda super! I widzę, ze prace dobiegają końca Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 10.10.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Witaj Bardzo mi sie podoba wejscie do domu zrobione z kostki (ja mam podobnie). Taras z tego co widze tez macie z kostki, fajne i wygodne rozwiązanie. Z resztą caly dom jest bardzo gustowny i sprawia wrazenie bardzo przytulnego gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidernr1 10.10.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Jasabar, czy mogłabys jeszcze zrobić zdjęcie kuchni gdzie widać wejście do spiażarni ? Czy lodówka stoi właśnie obok niej ? Nie wiem czy to jeszcze aktualne? Lodówka jest obok spiżarni. oczywiście że aktualne mamy dopiero stan surowy otwarty, wykończenie w przyszłym roku - dziękuje za zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomczyslaw2 04.11.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Witam No i jak podbitka wyszła prosimy o fotki jak sie teraz Alabasterek prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytka121 23.12.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 http://lh3.ggpht.com/_Q7IugVOzgWU/SzCYM7VnToI/AAAAAAAADjI/AlfBJBx0IsE/magicznych%20%283%29.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 30.12.2009 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Bardzo dziękuję za wszystkie miłe słowa. W styczniu będzie trochę spokojniej, to powklejam zaległe fotki z podbitką.Tymczasem dziękuję za życzenia i sama chciałabym Wam wszystkim je złożyć.Wszystkiego dobrego w nadchodzącym Nowym Roku, oby był jeszcze lepszy niż poprzedni. Żeby mieszkający w swoich domach byli w nich szczęśliwi, a Ci którzy jeszcze nie mieszkają, żeby mogli jak najszybciej spełnić swoje marzenia. SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 01.01.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 http://4.bp.blogspot.com/_olhiYVOMcGc/SVv9PMqmq4I/AAAAAAAAA8s/hzE-YnuP4f4/s400/HappyNewYearPinUp.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts