Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika budowy Alabastra

jasabar

Recommended Posts

• Odpowiedzi 305
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ale już u Was pięknie :D Oczko śliczne :wink:

Ps.Nie wiem czy wspominałam wczesniej, ze nasz wspólny murarz zostawił naszą budowę bez słowa?hahaha teraz to już mnie śmieszy ale nie było mi wesoło. Stwierdził ,ze nie przewidział ,ze to tak trudny dom i,ze tyle czasu mu zajmie... i się więcej nie pokazał :roll:

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 2 months później...
Ale już u Was pięknie :D Oczko śliczne :wink:

Ps.Nie wiem czy wspominałam wczesniej, ze nasz wspólny murarz zostawił naszą budowę bez słowa?hahaha teraz to już mnie śmieszy ale nie było mi wesoło. Stwierdził ,ze nie przewidział ,ze to tak trudny dom i,ze tyle czasu mu zajmie... i się więcej nie pokazał :roll:

No to teraz boję się już kogokolwiek polecać. Tego murarza polecił nam ktoś z forum, u kogo się sprawdził. Tak było też u nas i w dwóch innych domach w okolicy, a u Ciebie taki zonk :-? [/code]

Widzę, ze bardzo rzadko tutaj zaglądasz. Ja to rozumiem, wakacje, urlopy, ale kabys kiedyś zajrzała to poprosze o dokładne instrukcje budowy placu zabaw (tzn. tej konstrukcji hustawka - zjeżdzalnia). Czy sami robiliście, jakie materiały, jaki projekt???

Aga - projekt i wykonanie własne, materiały zakupione w tartaku, metalowe części nałożone na pale i zakopane w ziemii (żeby drewno nie zbutwiało) zakupione w Castoramie. Zjeżdzalnia z Allegro. Trudno mi udzielać instrukcji, bo mój mąż nie jest fachowcem w tej dziedzinie :lol: i uczył się na własnych błędach.

Jasabar,

czy mogłabys jeszcze zrobić zdjęcie kuchni gdzie widać wejście do spiażarni ?

Czy lodówka stoi właśnie obok niej ?

Nie wiem czy to jeszcze aktualne? Lodówka jest obok spiżarni.

oczywiście że aktualne :lol: mamy dopiero stan surowy otwarty, wykończenie w przyszłym roku - dziękuje za zdjęcie

• 4 weeks później...
  • 1 month później...

Bardzo dziękuję za wszystkie miłe słowa. W styczniu będzie trochę spokojniej, to powklejam zaległe fotki z podbitką.

Tymczasem dziękuję za życzenia i sama chciałabym Wam wszystkim je złożyć.

Wszystkiego dobrego w nadchodzącym Nowym Roku, oby był jeszcze lepszy niż poprzedni. Żeby mieszkający w swoich domach byli w nich szczęśliwi, a Ci którzy jeszcze nie mieszkają, żeby mogli jak najszybciej spełnić swoje marzenia. SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !