jasabar 25.08.2008 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Kolor okien wybraliśmy złoty dąb jednostronne ( we wnątrz będą białe ) , jak dobrze pójdzie to będą zamontowane nie prędzej jak pod koniec września ale cóż , trzeba czekać , a za kilka dni rozpoczynamy nastepna budowe , tym razem garażu A co będzie w garażu domowym - bo chyba mi umknęło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 25.08.2008 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Dziewczyny, czy któraś z Was zdecydowała się na okna ze szprosami - tak jak w projekcie? Ciekawa jestem, jak by to w rzeczywistości wyglądało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamAsia 26.08.2008 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 My ..zamówiliśmy już: - okna, drzwi zewnętrzne i bramę... (kolor- złoty Dąb)- realizacja około 3-4 tyg - schody- 8-9 tyg. Prawdobodobnie od przyszłego tyg. wchodzi elektryk i być może hydraulik... będzie się działo... oj będzie... ależ ten czas się ciagnie...wrrr. Okna i drzwi, to oby jak najszybciej, żeby Was złodzieje nie namierzyli, jak elektryk i hydraulik podziałają. A schody to chyba dobrze, że będą później, przynajmniej fachowcy przewijający się przez dom nie zniszczą Wam ich? Nie narzekaj na czas - idziecie jak burza Elektrykę kładziemy w pierwszej kolejności, żeby po zamontowaniu okien działał juz alarm. Z ta kanalizą, troszkę przeciągniemy.... W zeszłym tygodniu w naszej miejscowości w noc po zamontowaniu okien i drzwi złodzieje ukradli wszystko !!! Wycinali w pospiechu okna z kawałkami muru... MASAKRA. Gdyby mi się to przytrafiło, padł bym chyba na zawał... Naszą budowę złodzieje juz oglądali... Sąsiada o drugiej w nocy z piątku na sobotę obudziło szczekanie psów i jak wyszedł przed dom i zapalił światła, to jakieś kombi uciekało w pośpiechu z naszej budowy !!! FIRMA OCHRONIARSKA JUŻ ZAŁATWIONA !!! Pozdrawiam i nie życzę nikomu takich przygód !!! Ps. My szprosów nie robimy... nie podobają nam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 26.08.2008 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Widzę, że 1 - 2-ga w nocy to złodziejska pora, bo u nas też byli o tej godzinie . Tą wizytą tak mnie zestresowali, że teraz kiedy śpimy na działce, to całą noc nasłuchuję odgłosów, czy ktoś się nie włamuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonajarek 26.08.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Kolor okien wybraliśmy złoty dąb jednostronne ( we wnątrz będą białe ) , jak dobrze pójdzie to będą zamontowane nie prędzej jak pod koniec września ale cóż , trzeba czekać , a za kilka dni rozpoczynamy nastepna budowe , tym razem garażu A co będzie w garażu domowym - bo chyba mi umknęło .garaż domowy też bedzie zamieszkały przez auto , tyle że mniejsze .... a mąż dla swojego użytku musi mieć znacznie większyyyyyy garaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamAsia 07.09.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 co tu tak cicho ?? U NAS WIECHA POSTAWIONA !!! http://picasaweb.google.pl/LauraOliwer/ALABASTER2# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wozik 09.09.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 U nas Kulka walczy z ogrodem: http://galeria.wozik.com/thumbnails.php?album=36&page=50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 30.09.2008 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Jasabar, Słonko Gdzie się podziewasz? Czekam z niecierpliwością na fotki Czy dzisiaj dokonałabyś jakichś zmian? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 05.10.2008 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Jestem, jestem - teraz trochę mniej tu bywam, ale jestem. Jakoś mi ostatnio wiele spraw do pozałatwiania się namnożyło i ciągle biegam. Nie mam nawet czasu, żeby poczytać zaległości, ale muszę się wreszcie kiedyś zebrać i zobaczyć co tam u Was na budowach słychać Kilka fotek wkleiłam już do fototeki Co do zmian - to może zbyt krótko mieszkamy, ale jak narazie wszystko jest tak jak chcieliśmi żeby było i jesteśmy zadowoleni. Jedyna rzecz - to garaż, który mógłby być większy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.10.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Ślicznie prezentuje się Wasz domek na finiszu Myślę, że możecie się bardzo cieszyć efektami Waszych pomysłów... Bardzo ładny wiatrołap. Czy możesz napisać jakiej firmy macie drzwi zewnętrzne? A kotki są słociutkie Zobaczysz jak szybko urosną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.10.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Ślicznie prezentuje się Wasz domek na finiszu Myślę, że możecie się bardzo cieszyć efektami Waszych pomysłów... Bardzo ładny wiatrołap. Czy możesz napisać jakiej firmy macie drzwi zewnętrzne? A kotki są słociutkie Zobaczysz jak szybko urosną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 10.10.2008 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Dziękuję bardzo za komplementy. Cieszymy się tym bardziej, że to praca własnych rąk Nasze drzwi zewnętrzne pochodzą z firmy "Kurek". Livorno - jak na drzwi drewniane miały bardzo przystępną cenę, tylko czas oczekiwania okropny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 12.10.2008 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Jasabar Jest pięknie, pięknie, pięknie Pozdrawiam całą rodzinkę i te maluchy też Zajrzyj czasem jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 12.10.2008 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Dziękujemy. Również Was pozdrawiamy . Jasne, że będę zaglądać. Nie mogę się doczekać Waszego domu, ale widzę, że będzie to niedługo, bo Wasza ekipa nie ociąga się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 12.10.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Dziękuję bardzo za komplementy. Cieszymy się tym bardziej, że to praca własnych rąk Nasze drzwi zewnętrzne pochodzą z firmy "Kurek". Livorno - jak na drzwi drewniane miały bardzo przystępną cenę, tylko czas oczekiwania okropny Dzięki za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 12.10.2008 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Nie ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alabaster33 16.10.2008 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Bardzo mi się podoba Wasza szafa lustrzana w przedpokoju Myślałam nad podobnym rozwiązaniem u nas. Proszę zróbcie fotkę jak rozwiązaliście w środku wieszaki i z czego. Czy nie jest za mało miejsca w wiatrołapie teraz? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alabaster33 16.10.2008 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Bardzo mi się podoba Wasza szafa lustrzana w przedpokoju Myślałam nad podobnym rozwiązaniem u nas. Proszę zróbcie fotkę jak rozwiązaliście w środku wieszaki i z czego. Czy nie jest za mało miejsca w wiatrołapie teraz? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonajarek 06.11.2008 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 mam pytanie co do otoczek wokół drzwi i okien , jaki jest wymiar tych pasków - chodzi mi o szerokość ...musze szybko podjąć decyzje - zresztą jak i wiele innych i Twoja pomoc mi się przyda w tej sprawie , a wogóle to coś kochana ostatnio cię niema , to zapracowanie czy brak netu ?i jeszcze jestem ciekawa waszych schodków wewnątrz domku no i oczywiście kuchni , pozdrawiam i myślę że nie zamęczam cię pytaniami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 07.11.2008 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Bardzo mi się podoba Wasza szafa lustrzana w przedpokoju Myślałam nad podobnym rozwiązaniem u nas. Proszę zróbcie fotkę jak rozwiązaliście w środku wieszaki i z czego. Czy nie jest za mało miejsca w wiatrołapie teraz? Pozdrawiam Przepraszam, że tak długo nie zaglądałam, ale ostatnio trochę brak mi czasu . postaram się zrobić fotki i powklejać w weekend. Jak dla mnie nie jest ciasno, ale to pojęcie względne W tej chwili przedpokój ma 150 cm szerokośći i nasza cztero osobowa rodzina swobodnie się w nim rozbiera i ubiera, bez szturania. Poza tym lustrzane drzwi szafy powodują optyczne powiększenie pomieszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts