edytka121 16.04.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 witaj, dziekuje za światecznego kurczaka, śłiczny. U Was pięknie wnetrza. bardzo piekne macie łoże w sypilani, jaka to firma, ma sliczne zdobienia.a samochodzik u synka to super pomysl na spansko. zamawainy byl gdzies na specjane zyczenie czy rekodzielo? pozdrawiamedyta[/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 16.04.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Puk-puk weszłam się przywitać z właścicielką tak cudnego ,pięknego domu. Oczy się radują patrząc na te niesamowite wykończenie: schody,drzwi do Waszej garderoby itd . Zabrakłoby czasu na wymienianie Naprawdę macie prześliczny dom, ale jednak ja bym poprosiła nieśmiało o więcej zdjęć kuchni, bo jest ich mało Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 16.04.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Kto Wam układał kostkę i gdzie ją kupiliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 18.04.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Pieknie macie wypieszczony domek, bardzo elegancko, naprawde. Podziwiam za gust i wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitrek i ania mazur 24.04.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Witam Wszystkich Alabastrowiczów i nie tylko!!! Długo się nie odzywałem,ale tyle załatwień i przy okazji kłopotów z każdej strony My już niedługo wyzerujemy fundament już hydraulik umówiony potrm zasypać piachem i wylewka tak zwany"chudziak" jak mówi mój majster .Niedługo wrzuce kilka zdjęć.Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piogron 25.04.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Piękna kostka brukowa. MOżesz zdradzić co to za kostka na werandzie i tarasie? I ile kosztował m2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 30.04.2009 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Kto Wam układał kostkę i gdzie ją kupiliście? Szkoda że nie zaglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitrek i ania mazur 30.04.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 http://lh5.google.pl/jolibis/R7HIqj2RE_I/AAAAAAAAAnA/tzdhD25irmE/s288/PICT0001.JPG http://lh6.google.pl/jolibis/R7HMNz2RFAI/AAAAAAAAAnI/JJRQvQiVklk/s288/PICT0002.JPG Jasabar mam pytanko apropo schodów jak 'przyczepiliście' te metalowe stopnie do konstrukcji ? macie może zdjęcie nie zalanej konstrukcji ? i jeszcz jedno jaki macie wymiart okna w kuchni? Bardzo poroszę o odpowiedż. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 07.05.2009 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Witam wszystkich po długiej nieobecności. Dziękuję bardzo za miłe słowa. Przepraszam, że tak długo nie odpowiadałam, ale przygotowanie rodziny, domu, ogrodu i organizacja Komunii mojego dziecka bardzo pochłonęła mój czas - na tyle, że komputer przykrył kurz. Teraz już ochłonęłam po emocjach i szaleństwach w kuchni i będę odpowiadać na Wasze pytania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 07.05.2009 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 witaj, U Was pięknie wnetrza. bardzo piekne macie łoże w sypilani, jaka to firma, ma sliczne zdobienia. a samochodzik u synka to super pomysl na spansko. zamawainy byl gdzies na specjane zyczenie czy rekodzielo? pozdrawiam edyta[/i] Obydwa zakupy wyszukałam na Allegro Nasze łóżko nie jest firmowe - przypłynęło statkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 07.05.2009 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Puk-puk weszłam się przywitać z właścicielką tak cudnego ,pięknego domu. Oczy się radują patrząc na te niesamowite wykończenie: schody,drzwi do Waszej garderoby itd . Zabrakłoby czasu na wymienianie Naprawdę macie prześliczny dom, ale jednak ja bym poprosiła nieśmiało o więcej zdjęć kuchni, bo jest ich mało Pozdrawiam DZIĘKUJĘ ! Moja kuchnia nie wyróżnia się niczym specjalnie, więc nie umieszczałam zbyt wielu fotek, ale na specjalne życzenie mogę coś wykombinować w najbliższym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 07.05.2009 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Kto Wam układał kostkę i gdzie ją kupiliście? Kostkę kupowaliśmy na Przemysłowej, a namiary na fachowca mogę podać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 07.05.2009 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Pieknie macie wypieszczony domek, bardzo elegancko, naprawde. Podziwiam za gust i wykonanie Dzięki Dorbie. Zajrzałam na moment do Ciebie i widzę, że też nie marnujesz czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 07.05.2009 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Witam Wszystkich Alabastrowiczów i nie tylko!!! Długo się nie odzywałem,ale tyle załatwień i przy okazji kłopotów z każdej strony My już niedługo wyzerujemy fundament już hydraulik umówiony potrm zasypać piachem i wylewka tak zwany"chudziak" jak mówi mój majster .Niedługo wrzuce kilka zdjęć.Pozdrawiam!!! No to trzymam za Was kciuki i czekamy na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 08.05.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Kto Wam układał kostkę i gdzie ją kupiliście? Kostkę kupowaliśmy na Przemysłowej, a namiary na fachowca mogę podać Bardzo będę wdzięczna za: - nazwę kostki - adres i nazwę firmy na Przemysłowej - namiar na fachowca (i twoją opinię) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 14.05.2009 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 piogron i Aga dla Was informacje o kostce:Nazywa się BEGANIT zakupiona w POLBRUK-u. W Bydgoszczy jest on na ul. Przemysłowej 30, tel. 052 3768060. Cena chyba ok. 60 zł m, nie pamiętam dokładnie - do ponegocjowania.http://polbruk.pl/doc_36-_polbruk-beganit.html Fachowiec od układania kostki - jesteśmy zadowoleni. Tel. 721137112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidernr1 27.05.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Jasabar, czy mogę prosić o to zdjęcie górnej łazienki , a dokładniej suszarni -jesli to nie problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 28.05.2009 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Wklejone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 28.05.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Sprawdziłam I nic nie widzę ,dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natix 28.05.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Juz mnie nic nie dziwi- jak zwykle PIĘKNIE!!! śliczna łazienka! a te zlewy i blat... mmm- tez taki chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts