tomczyslaw2 02.01.2010 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 No to chyba juz koniec budowy Gratulacje ????Piekny Alabasterek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natix 02.01.2010 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Zdecydowanie Wasz alabaster jest najpiękniejszy z wszystkich...super wygląda z tym piaskowcem!! Najlepszego w Nowym Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 26.02.2010 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Witam.Mam do was pytanie odnośnie kotłowni wiem że macie piec węglowy (eko groszek) a gdzie macie zsyp na węgiel (gdzie trzymacie węgiel?) i jak go rozwiązaliście zmieścił się? Bardzo chcemy kupić ten projekt, tylko właśnie mamy taki dylemat/Pozdrawiam i gratuluję wspaniałego urządzenia domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilia1984 30.03.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 jasabar! masz piękny dom, czy byłaby możliwośc obejżenia go na żywo? proszę o kontakt na mail [email protected] a my jestesmy na alabasterwk.mojabudowa.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 01.04.2010 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Pełny koszyk dziś naszykuj, wyśmienitą upiecz babkę. Na śniadanko wielkanocne każdy ma niemałą chrapkę. A już jutro po kryjomu nalej wody pełne wiadra. Zaskocz w poniedziałek z rana babcię, wujka albo szwagra. Wesołych Świąt http://img361.imageshack.us/img361/8153/52rj0bo5mo9.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 27.04.2010 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Oj, chyba jasabar już tu nie zagląda... Ale ja mam sentyment do tego domku - wracam ciągle, przeglądam, oczy same się śmieją, choć mnie baaardzo daleko do takiego etapu...GRATULUJĘ SERDECZNIE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts