Aga - Żona Facia 31.01.2008 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Aga, chciałam kiedyś zobaczyć fotki Waszego domku, ale chyba nie można się tam dostać bez logowania? Niestety nie ma już tam zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 31.01.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 jasabar czy ten Pan co kafelkuje to ode mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
larunia 02.02.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 jasabar super masz schody, interesuje mnie czy dokonywałeś zmian w wymiarach ścianki oddzielającej salon od gabinetu czy zostało tak jak w projekcie?? Czy były jakieś problemy ze zmieszczeniem tych schodów na takiej małej powierzchni ? Od piątku jestem szczęśliwą posiadaczką projektu Alabastra . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 06.02.2008 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 jasabar czy ten Pan co kafelkuje to ode mnie? Tak Aga, ten pan to z Twojego polecenia. Bardzo dziękujemy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 06.02.2008 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 jasabar super masz schody, interesuje mnie czy dokonywałeś zmian w wymiarach ścianki oddzielającej salon od gabinetu czy zostało tak jak w projekcie?? Czy były jakieś problemy ze zmieszczeniem tych schodów na takiej małej powierzchni ? Od piątku jestem szczęśliwą posiadaczką projektu Alabastra . Pozdrawiam Gratuluję dokonania trudnego wyboru i wszystkiego dobrego na "nowej budowlanej drodze życia" . Co do schodów - wchodzą one głębiej w okrągłą ściankę, tym samym jej prosta część została trochę skrócona, dlatego nie było większego problemu, żeby wszystkie stopnie się zmieściły. Oczywiście wszystko było wyliczone, żeby nie było niespodzianek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 06.02.2008 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Jasabar, czy możesz zamieścić więcej zdjęć schodów? Tzn. takich, żeby można było zobaczyć jak one wyglądają na tle reszty domu. Konkretnie chodzi mi o to ile zajmują miejsca w salonie, itd. W tej chwili w salonie stoi pełno rusztowań, więc fotki niewiele by pokazały. Może za dwa dni tynkarze skończą, to wtedy coś wkleję. Nasze schody mieszczą się w standardowym świetle klatki schodowej Alabastra, czyli 190 cm (szerokość). Jedynie, jak już pisałam, ścianka na której jest kominek została trochę skrócona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel.B 11.02.2008 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Mam pytanko odnośnie komina.Czym planujecie wykończenie nad dachem, obkładanie całą cegłą klinkierówką czy tylko płytkami czy może otynkujecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 11.02.2008 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Będziemy obkładać piaskowcem, tak jak jest w projekcie. Czekamy tylko na ocieplenie, bo teraz podobno by pospadał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 11.02.2008 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Piękne drzwi, możesz zdradzić gdzie kupione i jaka cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 11.02.2008 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Drzwi frontowe "Livorno" kupowaliśmy w Art-Budzie na Towarowej, firma Kurek. Cena za drzwi i naświetle to 4 tyś. Czas oczekiwania okropny - ok.3,5 m-ca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 12.02.2008 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Jasabar, czy możesz zamieścić więcej zdjęć schodów? Tzn. takich, żeby można było zobaczyć jak one wyglądają na tle reszty domu. Konkretnie chodzi mi o to ile zajmują miejsca w salonie, itd. Niewiedziałam jak to pokazać, więc zrobiłam schodom sesję fotograficzną http://lh5.google.pl/jolibis/R7HIqj2RE_I/AAAAAAAAAnA/tzdhD25irmE/s288/PICT0001.JPG http://lh6.google.pl/jolibis/R7HMNz2RFAI/AAAAAAAAAnI/JJRQvQiVklk/s288/PICT0002.JPG http://lh4.google.pl/jolibis/R7HNBT2RFBI/AAAAAAAAAnU/E6r_6BzVXdk/s288/PICT0003.JPG http://lh4.google.pl/jolibis/R7HOWT2RFCI/AAAAAAAAAnc/Oak5nPmu0-g/s288/PICT0004.JPG http://lh5.google.pl/jolibis/R7HO7j2RFDI/AAAAAAAAAnk/8_GR_AlBkzY/s288/PICT0005.JPG http://lh6.google.pl/jolibis/R7HPuz2RFEI/AAAAAAAAAnw/3Bn2-fExJNU/s288/PICT0006.JPG http://lh4.google.pl/jolibis/R7HQZT2RFFI/AAAAAAAAAn4/whO11kYssYo/s288/PICT0007.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 13.02.2008 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Schody wyglądają na lekkie i wygodne Gratuluję efektu i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
larunia 13.02.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Chyba też zdecyduję się na takie schody , wyglądają super Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
larunia 13.02.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Gdzie planujecie ustawić telewizor ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 14.02.2008 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Jedyne miejsce, jakie dla niego widzę to na ściance między salonem, a kuchnią. Ściana została już zresztą wstępnie przygotowana : okablowana i poszerzona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
larunia 14.02.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 czy mogę prosić o wymiary schodów oraz o ile została zmniejszona ścianka kominkowa, tak żeby nie było schodów zabiegowyvh tylko takie jak wasze pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel.B 15.02.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 ja w sprawie ścianki "telewizyjnej" o ile ją poszerzyliście i w którym kierunku (jadalnia czy hol)? oraz jak sie maja do tego te pułeczki wycięte w tej ściance - czy telewizor sie zmieści bo w jakiś sensie ją zmniejszają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 15.02.2008 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Pomiary zrobię jutro i odpowiem dokładniej Zmierzyliśmy w sklepie telewizor i dopasowaliśmy ściankę. Napewno ma ponad metr (bez półek) i wszystko dobudowaliśmy od strony holu. Niczego to nie zmieniło w korytarzu, a jadalni nie ma co zwężać. To jest takie miejsce przelotowe pomiędzy kuchnią, a salonem i jeśli stanie tam stół, to mogłoby się zrobić ciasno . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 16.02.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Zastanawiałaś się nad zlewem kuchennym kamiennym?... nie zastanawiaj się więcej REWELACJA, co jakiś czas robi się osad, ale domestos czyni cuda i w żadnym stopniu nie uszkadza kamienia, miałam ok 5 lat i nic się nie działo,...fakt nie polecam tych tanich, moja teściowa kupiła w Castoramie taki tańszy i po dwóch latach bateria przy zlewie zaczęła "łysieć" ja miałam Franke i naprawdę warto! Lepiej troszkę dopłacić ,ale masz pewność że to na dłuuuugie lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 16.02.2008 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Dzięki INEZ . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts