Trajkotka 25.03.2008 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Gratuluje postępu prac! ... łazienki wyglądają świetnie, i nareszcie widze jak wyglada Wasze wc ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamilaWr 12.04.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Ale super wygląda ta podłoga w salonie! Te dekory na około są bardzo ładne. Hehe... a sypialnia bardzo na czasie. Teraz jest modne łączenie pokoju kąpielowego z sypialnianym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 14.04.2008 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Dzięki za komplement. Co do łazienki, to nie wiedziałam, że jestem taka "trendi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 14.04.2008 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Ale Wam zazdroszczę! Już jest u Was tak domowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 14.04.2008 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Wy też idziecie jak burza. Nie obejrzysz się, a tu już będzie wykończeniówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 17.04.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Balustrada bardzo oryginalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piogron 06.05.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Macie bardzo ładny domek - gratuluję. Widziałem,że będziecie obkładać komin i kominek piaskowcem. Macie już może jakiegoś kamieniarza, który wam to zrobi.Znacie już cenę za m2 ? My z żoną przymierzamy się do projektu gdzie również cały komin jest widoczny od tyły domku i też będziemy chcieli obłożyć go kamieniem. I jeszcze jedno pytanko jaką macie wysokość pomieszczeń na parterze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 06.05.2008 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Dzięki . Komin będzie obkładał nasz murarz ( ustaliliśmy, że to będzie w cenie wymurowania domu), a resztę wykona ekipa, która będzie wykańczać dom na zewnątrz, więc cena ustalona będzie za całość (ocieplenie, tynkowanie z malowaniem i obłożenie). Narazie trwają negocjacje Wysokości pomieszczeń na parterze nie pamiętam dokładnie, ale jest pomiędzy 260, a 265 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 17.05.2008 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 Jestem ciekawa jak teraz wygląda Twój salon ze wskazaniem na schody Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 19.05.2008 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Salon osiągnie wreszcie swój ostateczny wygląd już w tym tygodniu. Niestety schody są w stanie nie zmienionym. Narazie brak finansów i czekamy na przypływ gotówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trajkotka 21.05.2008 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Mimo, że jeszcze nie skończona, to już jest fantastyczna! ... zabudowa ściany w salonie oczywiście! Ja tez uwielbiam roślinki i już nie mogę sie doczekac kiedy będe mogła tworzyć swój własny ogródek! Pozdrawiam i czekam na dalsze efekty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wozik 30.05.2008 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Na biały nalot podobno dobry jest bardzo drobny papier ścierny. Zaraz po skończeniu budowy 15 minut po odkurzeniu, umyciu i sprzątnięciu nagle znowu pojawia się tyle samo kurzu, co przed momentem. Sprzątać, sprzątać, sprzątać. To jedyna recepta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 03.06.2008 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Przetestuje ten papier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piogron 04.06.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Bardzo podobają mi się wasze schody.Możesz napisać jakie macie ich wymiary, tzn. wyskość i głębokość stopnia, oraz interesuje mnie szerokość tych dwóch stopni zabiegowych. Takie dwa stopnie zamiast spocznika wyglądają świetnie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 05.06.2008 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Dzięki , ale to ciągle połowa pracy. Nie ma czasu, żeby zabrać się za resztę. Przy wykańczaniu domu samemu jest tyle pracy, że nie wiadomo za co się złapać Przesyłam Ci na p.w. link z rysunkiem wymiarów schodów. Nie znam niestety w tej chwili ich wysokości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 05.06.2008 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Witaj Pokoje dzieci ślicznie wyglądają z tymi paskami. Czy sama robiłaś szablony? Kiedy planujecie "wykańczanie" elewacji? Jestem bardzo ciekawa jak będzie wyglądał Wasz domek w oryginalnej realizacji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 05.06.2008 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Miło mi słyszeć, że Ci się podobają. Szablonów nie zrobiłam sama, jestem już chyba za stara, bo nie chce mi się robić takich rzeczy Kiedyś nie odpuściłabym sobie . Prace przy elewacji czekają na ostatnią transzę kredytu, ale żeby ją dostać trzeba mieć przynajmniej zakupione panele i materiały na wykończenie schodów w domu. Niestety frank spadł i musimy wypełnić powstałą różnicę we własnym zakresie, a to z kolei tak szybko nie idzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 05.06.2008 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Trajkotka napisał: Mimo, że jeszcze nie skończona, to już jest fantastyczna! ... zabudowa ściany w salonie oczywiście! Ja tez uwielbiam roślinki i już nie mogę sie doczekac kiedy będe mogła tworzyć swój własny ogródek! Pozdrawiam i czekam na dalsze efekty! Dziękuję bardzo za komplementy, przekażę mężowi, bo to jego ciężka praca Co do ogródka, to widzę, że spotkałam pokrewną duszę . Ja nie mogę przechodzić koło sklepów ogrodniczych, bo ciągle mnie kusi, żeby coś dokupić Jak idę ulicą i widzę ciekawe roślinki, to odcinam odnóżki. Już mam sporą kolekcję takich maluchów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonajarek 06.06.2008 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 witam i gratulujemy postępów pracy , my jesteśmy na etapie zalewania stropu..właśnie dzisiaj to nastąpiło , jescze przyjdzie dach i okna i drzwi...i jeszcze dużo innych rzeczy.. : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 06.06.2008 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 No to praaaawie dom gotowy Jak strop zalany, to pomieszczenia na parterze wyglądają już tak realnie, no i można będzie wejść na pięterko i radować się się przyszłym widokiem z okien. Napewno bardzo się cieszycie . Życzę Wam dobrych i bezproblemowych wykonawców, żeby ta cała masa pracy, która jeszcze przed Wami poszła sprawnie. Powodzenia Pochwalcie się za jakiś czas postępami Ps. Gdzie się budujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts