Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

W jakim wieku pierwszy potomek i ile ;-)

kachna28

Ile macie dzieci?  

51 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ile macie dzieci?

Recommended Posts

My mieliśmy z mężem po 29 lat kiedy na świat przyszedł nasz pierwszy synek :D

Obecnie mamy dwójkę dzieci , 2 latka i 7 miesięcy ma najmłodszy synuś.

Zawsze jednak pragnęłam mieć trojkę dzieci .I marzymy o córeczce więc na pewno jeszcze za parę miesięcy coś pomyślimy i podziałamy :wink:

Nie chce też czekać na ukończenie domu, to by za długo trwało a dziecko chciałabym urodzić jeszcze przed 35 rokiem.

Ale kto wie jak to będzie w przyszłości ,

Bo człowiek strzela Pan bóg kule nosi :wink:

Dawidek w sierpniu skończył roczek, czyli mamą zostałam mając 26 lat :wink: .

Przedtem patrzyłam na to pod innym kątem i ciągle wydawało mi się na to za wcześnie, ale teraz żałuję, że tak długo czekałam..

W porównaniu z koleżankami, które już mają dzieci w wieku późno poza pieluchowym czuję się starą mamą. Niektóre to już mają dwójkę albo trójkę a ja jedno ledwo od cycka odstawione :roll: . I długo nie zamierzam czekać na drugie...

kachna - ja mam 27 a małż 33 i też jeszcze dziatków nie mamy... Ale mam nadzieję ze niedługo (jak skonczymy z domkiem) i chociaż jedno, Już sie doczekać nie mogę , a na razie pokoik będę szykować.

No ja też już uplanowałam, który pokoik będzie dziecinki :) Nawet podłogę planuję dobrac pod tym kątem -jakąś jasną i nieniszczącą się (jakiś parkiecik). Jak będzie jeszcze małe -zabawy na podłodze, to rzucę wykładzinę dywanową. Ale to jeszcze daleka droga... najpirw chcemy domek wykończyc -ale w lecie to się chyba ostro weźmiemy do pracy :oops: :wink:

Moje dwie najbliższe kumpele z liceum to jakby się zmówiły. W wieku 20 lat obie urodziły córeczki, a teraz -mają po 28 i obie będą rodziły w tym tygodniu :)

:D 3 w wieku 23, 25, 30. Moim wieku :D Obecnie wszystkie dzieci dorosłe.

Wnuki: 7, 3 i 6m, 3,5m. :D