mieczotronix 14.10.2003 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2003 http://www.penet.pl/~mieczu/budowa/TN_DSC04263.JPG Kupiłem i postawiłem cały dom z tego 'szajsu'. Zapłaciłem w końcu 1,53 pln brutto z dowozem. Pustaczki były ładniutkiego koloru, równe. Na palecie trafiały się może ze 2-3 popękane pustaki. Murarze złego słowa na te cegły nie powiedzieli, żeby krzywe były, czy żeby się w rękach rozsypywały. Nic z tych rzeczy! Jedna partia była gorzej wypalona. Ale nie było podczas murowania jakiegoś większego problemu. Te jaśniejsze pustaki wstawiane gdzieniegdzie w murze to K-3 z Plecewic. Dom na razie stoi (więcej można sobie obejrzeć tutaj) Pomyślałem sobie... Młody jeszcze jestem... Jak się zacznie walić, to ucieknę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.10.2003 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Ja stawiłam swój dom też z Porothermu (Cegielnia Lembork) i jestem bardzo zadowolona z zakupionego towaru. Murarze też byli bardzo zadowoleni. Jak będę stawiać drugi dom to też będzie to Porotherm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marina123 16.10.2003 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 No to sirma masz przechlapane - zbudowalas dom z cegiel z Zielonki, kupionych w magazynie w Oswiecimiu. Juz jeden forumowicz zamowil dachowki importowane z Niemiec produkcji polskiej. do mieczotronix - nie dosc ze budujesz ladny dom to jeszcze z dobrej cegly ale szczesciasz z Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts