oxa 31.10.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=93161 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 03.11.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 http://wiadomosci.o2.pl/?s=258&t=424706http://www.petitiononline.com/13031953/petition.html To jest straszne... Podpiszcie petycję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Boewulf 04.11.2007 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 To jest kur... pier... Eichmann, Mengele i von Hagens w jednym Ja też mam artystyczną duszę i zaproszę tego śmiecia na wystawę u mnie w ogródku. Dostanie honorowe miejsce jako eksponat, potem się ścierwo zakopie... Zna ktoś może mail'a i www tego skur..syna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 05.11.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 "Artysta" mocno rąbnięty, jego miejsce u czubków a nie na biennale! To oczywiste. Ale gdzie byli: komisarz wystawy, właściciel galerii, zwiedzający???!!!A może w Kostaryce żyją sami tacy "ludzie"?Jak sobie pomyśle, że te sukinsyny [przepraszam wszystkie suki] raczyli się szampanem [jak mają w zwyczaju przy otwarciu wszelakich wystaw] a obok psina umierała z pragnienia to mnie szlak trafia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 05.11.2007 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 A moze autor sam sie przywiaze do sciany...To dopiero bylaby sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 06.11.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Ja pierdziele....... Melduje: petycja podpisana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nuka 07.11.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Wydawało mi się, że na wszelkie wystawy chodzą ludzie o wysokiej kulturze, szerokich horyzontach, a nade wszystko ludzie wrażliwi. Faktycznie... wydawało mi się....Ciągle nie moge uwierzyć, że to prawda....!!!! Nie mieści mi sie to w głowie, pomijając już nienormalnego "artystę" nie pojmuję przyzwolenia zwiedzających wystawę na taki akt okrucieństwa!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 07.11.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Też nie rozumiem, że wśród zwiedzających nie znalazła się ani jedna osoba, która próbowałaby się temu przeciwstawić? Wszyscy uwierzyli, że ma to coś wspólnego ze sztuką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 07.11.2007 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Wszyscy uwierzyli, że ma to coś wspólnego ze sztuką? Kulturą i sztuką! Przychodzi na myśl powiedzenie bohatera pewnego starego serialu: "przy takiej sztuce to trudno zachować kulturę." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 07.11.2007 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Już gdzieś się wypowiadałam na ten temat, ale powiem jeszcze raz, że zrobiłabym to samo temu zwyrodnialcowi, i to chyba bez żadnych skrupułów, ale nie wiem co mam myśleć o ludziach którzy na to patrzyli???????????? Świat się wali czy co??????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.11.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Z jednym się nie zgadzam - z zakazem wyjazdu na wystawę w USA. Facet powinien tam jechać! Skoro w jego kraju nikt nie widzi niczego złego w tym, co zrobił, to niech jedzie do USA. Tam obrońcy zwierząt z pewnością godnie go powitają. Może nawet adekwatnie do rangi jego "sztuki". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 09.11.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Pewnie już sukinsyn głodzi gdzieś następnego psa na jakiś kolejny chory pokaz. Ja tez sie już na ten temat wypowiadałam , tak jak na temat zamordowanego bestialsko misia, Ale też napisze jeszcze raz , zrobić szmacie to samo i jeszcze obedrzeć ze skóry za życia. Artysta tfu.. , najpierw pies a potem będzie dziecko bo zwyrodnialcom zwierze już nie wystarczy Ale skoro mu na to pozwolono to widocznie cały Kraj jest chory . Biedny pies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Tomek 10.11.2007 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 ...kto dał ludziom prawo do takich zwyrodniałych działań?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.11.2007 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Straszne - tak, ale do tego to jest chore Facet jest po .. jeb, zagłodzić gnoja tak samo, ale co do cholery robią inni????!!!!! Jak można spokojnie stać i przyglądać się umierającemu "w imieniu sztuki" psu Agduś ma rację - niech jedzie do USA!!! Tam go zlinczują!!!! A tym wszystkm, którzy na to spokojnie patrzyli życzę ogromnych czyraków na du..pie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 11.11.2007 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 braza, zgadzam się z tobą w 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 14.11.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 podpisana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts