Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

czy to dobra cena okien?

mariusz_b

Recommended Posts

witam,

właśnie dostałem wycene moich okien oto ona:

58 x 55 - 1

178 x 145 - 1

178 x 231 - 1

268 x 145 - 1

148 x 145 - 5

okna drewniane z meranti klejonego 3 warstwowo + szprosy, lakier Gori cena

16 000 zł proszę o opinie czy ta cena jest konkurencyjna, zaczynam już sie gubić w tym wszystkim

Ja za 12 okien ( w tym jedne drzwi tarasowe i 2 drzwi balkonowe ) zapłaciłam 15 tys. Okna są drewniane mahoniowe. Ty masz mniej okien, ale są też wieksze od moich. Ja będę mieć z Wiktorczyka, a Ty skąd masz wycenę?

Witajcie

Ja też sie przymierzam do wyceny okien u Wiktorczyka (Czarków), już byłam je pooglądać i bardzo mi się podobały. Czy można tam spróbować zawalczyć o jakieś upusty?No i kiedy bardziej sie opłaca zamawiać, w zimie czy na wiosnę?

Pozdrawiam

Czy można tam spróbować zawalczyć o jakieś upusty?No i kiedy bardziej sie opłaca zamawiać, w zimie czy na wiosnę?

Pozdrawiam

Na temat upustów się nie wypowiadam, bo nie pamiętam. Jeżeli chodzi o zamówienie, to istotna jest kwestia, kiedy chcesz mieć montaż? Na początku września okres oczekiwania był dosyć długi. I w momencie złożenia zamówienia wpłata 40 proc. wartości.

U nas 16 okien+ 1 z blachą w środku:

150x150 3szt180x150 2szt90x150 2szt60x120 1szt90x120 1szt100x100 1szt150x60 1szt60x60 1szt90x60 3szt90x230 1szt180x230 1szt150x90 1szt80x60 1szt

Oknoplast

Kolor: Złoty brąz (z dwóch stron)

Model: Awans Kolor 5 Komór

W każdym oknie system antywłamaniowy oraz klamka z kluczykiem

Cena: 15500zł wraz z montażem

Bruno Plus

Okna również w kolorze jasnego brązu obustronnie kolor, 5 Komór

Cena: ok 15000

co o tym sądzicie ?