Gość BEATA-BETI 31.10.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Witam wszystkich Domek już stoi i jestem na etapie wykańczania w środku. Będę więc potrzebowała porad związanych z wnętrzami. Na pierwszy ogień idzie kuchnia proszę o opinie na temat szafek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruda1 01.11.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Cześć! Mam teraz bardzo mało czasu, ale tak na pierwszy rzut to wydaje mi się, że dużym błędem było by ustawienie obok siebie urządzeń emitujących ciepło i lodówki. Mam gdzieś w gazecie fajny artykuł jaką kolejność zachować w ciągu kuchennym aby potem było praktycznie. Odezwę się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 01.11.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Dzięki ruda.Spadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts