nowy gość 31.10.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Czy ktos z Państwa ma doświadczenia związane z kładzeniem lub użytkowaniem parkietu egzotycznego.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margarytka 02.11.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Może uszczegółowisz swoje pytanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy gość 04.11.2007 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Uściślić pytanie- bardzo proszę. Remontuję nowozakupione mieszkanie i musze "coś" połozyć na podłogi w pokojach. W obecnym mieszkaniu mam panele i mam same negatywne doświadczenia/ wcale nie były z tych najtańszych/.Przedewszystkim są "głośne"/ okropnie słychać kroki/. każda kropelka wody to plama itd Dlatego moje pytanie. Czy ktos z państwa użutkuje podłogę z takiego parkietu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margarytka 04.11.2007 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 może tu coś znajdziesz http://www.dlh.pl/?v=TArticle&id=1 i jeszcze tu http://www.dlh.pl/?v=TArticle&id=3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy gość 05.11.2007 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Bardzo dziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy gość 05.11.2007 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Bardzo dziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaa 30.11.2007 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 (edytowane) U Edytowane 29 Listopada 2012 przez aa***a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jsklodz 13.01.2008 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Ja mam IPE (lapacho) kupione w Castoramie - 15 mm - leży u mnie już dwa lata i nic się nie dzieje. Wygląda super, niestety widać każdy pyłek, ale to wada wszystkich ciemnych podłóg. Polecam Jarek. Położony na klej UZIN MK92 czy coś takiego, lakier półmat - musi być mocny bo rysy też widać bardziej niż na jasnych podłogach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts