ProStaś 31.10.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Piszę niniejsze, słowa według wszystkich zegarków w domu i w necie, o godzinie 20.39. No, a która jest godzina na forum. Świruję, czy mam coś u siebie w logowaniu zmienić? Help. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.10.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 To Admin musi nastawić zegarek na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 31.10.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 dobrze,że zwróciłeś uwagę na to bo myślałam ,że to u mnie cos nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 31.10.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Piszę niniejsze, słowa według wszystkich zegarków w domu i w necie, o godzinie 20.39. No, a która jest godzina na forum. Świruję, czy mam coś u siebie w logowaniu zmienić? Help. Powinien być zmieniony czas dla całego Forum - niestety, z niewiadomych powodów od kilku sezonow zmieniany nie jest ten sposób podawania czasu jest istotny dla niezalogowanych a każdy zalogowany może [musi ?] sobie zmienić w swoim profilu [na górze strony, obok słowa 'CZAT'] Profil > Preferencje > Strefa Czasowa i tam GMT + 1 hour - Berlin, Bruksela i inne fajne miasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 01.11.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 wszyscy swirujemy spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szarbia 01.11.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 wszyscy swirujemy spoko :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ProStaś 01.11.2007 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Trochę mi lepiej, ale tylko trochę... No bo jak tu się z kimś z forum umówić? Ona przyszła, a ja nie???!!! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 04.11.2007 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 ponury zgadzam sie z toba zrobilem tak jak radziles i jest oki dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts