TINEK 21.02.2011 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Cześć Ale zagadka z tym palnikiem Więc jest tak, na chudziak jest położona papa termozgrzewalna i zakłady papy są zgrzewane, na papę folia czarna, 12 cm styro i podłogówka Dlaczego papa? miałem okazję kupić jakiś trzeci czy piąty gatunek z icopala (niedosypki posypki) za nieduże pieniądze to wziąłem (a pexy chłopaki kładą do "specjalnie zbudowanej komory ze styropianu" razem z farelką, i takie rozgrzane układają na podłogę) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 21.02.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 (a pexy chłopaki kładą do "specjalnie zbudowanej komory ze styropianu" razem z farelką, i takie rozgrzane układają na podłogę) pozdrawiam kto pyta nie błądzi... kolejny "patent" nie wpadłbym na to - podgrzewanie rury celem jej uplastycznienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 21.02.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 dobra chłopaki - przenosimy się do TINKA......bo u mnie już normalne białe ludzie boją sie wpisywać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 21.02.2011 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 latem nie ma problemu z gięciem, ale teraz przy minusowych temperaturach są zbyt sztywne, mogą pękać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 21.02.2011 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 dobra chłopaki - przenosimy się do TINKA......bo u mnie już normalne białe ludzie boją sie wpisywać.... ooo, coś się u mnie zaczyna dziać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 21.02.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 wywindujemy Cię na same szczyty:D będziesz zara OLIMP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomraider 21.02.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 (edytowane) ooo, coś się u mnie zaczyna dziać Witam. Przecież alu pex można układać do -15 C. Pewnie że lepiej podrzać w iglo ze styro,dobry patent, ale siebie przy okazji też można nie? ps. Tinek jak zdetronizujesz NETbeta ,króla wszystkich samorobów, dyrektorka Ci nie daruje, dobierze Ci się do dupska, z nią nie ma żartów, spytaj NETbeta ps2 ale pytanie było o butlę gazową a nie o farelkę, co robią palnikiem gazowym? zgrzewają termopapę na chudziaku? Edytowane 21 Lutego 2011 przez tomraider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 21.02.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 ..detro.... co? dertozynsekujesz.... lepiej brzmi... ty weź mnie chemią nie strasz... niby lece na białym .... to aż tak widać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gremlinka 21.02.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Tinek jak się kładzie chudziak jak już dom jest zadaszony? Wiem, że może głupie pytanie ale jakoś nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 21.02.2011 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Witam. Przecież alu pex można układać do -15 C. Pewnie że lepiej podrzać w iglo ze styro,dobry patent, ale siebie przy okazji też można nie? ps. Tinek jak zdetronizujesz NETbeta ,króla wszystkich samorobów, dyrektorka Ci nie daruje, dobierze Ci się do dupska, z nią nie ma żartów, spytaj NETbeta ps2 ale pytanie było o butlę gazową a nie o farelkę, co robią palnikiem gazowym? zgrzewają termopapę na chudziaku? Netbeta nie zdetronizuję, nie ma takiej możliwości, ani nie mam takiej ambicji, gdzie ja do Neta, u mnie fachowcy robią, ja tylko się do sprzątania się nadaję a pisałem wyzej, że palnikiem zgrzewają papę na chudziaku (same zakłady) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 21.02.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 TINEK ... ja to w sumie musze Cię przeprosić.. - za wpis. .... bo mam jakies takie przeczucie że twoje komenty przestaną być za chwilę "normalne i typowe":lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 21.02.2011 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Tinek jak się kładzie chudziak jak już dom jest zadaszony? Wiem, że może głupie pytanie ale jakoś nie wiem... chłopaki po tynkach wylewali chudziak, taczkami beton wozili, rurki wypoziomowali i ściągali po rurkach. Kiedyś dawniej tylko się tak robiło, nieznane było wylewanie chudziaka na poziomie zero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 21.02.2011 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 TINEK ... ja to w sumie musze Cię przeprosić.. - za wpis. .... bo mam jakies takie przeczucie że twoje komenty przestaną być za chwilę "normalne i typowe":lol2: no co Ty, w końcu coś się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 21.02.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 no co Ty, w końcu coś się dzieje ..kiedyś zapragniesz powrotu "normalności" ...ciszy... spokoju... wróbli w garści.... gołębi na dachu.... hihihihihi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 21.02.2011 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 jest fajnie, siedzę w hotelu, to choć mam co poczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 21.02.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 .. z tym "choć" ... to ja postawiłbym na "czy choć barek masz w pokoju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 21.02.2011 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 no niestety "choć" dotyczy czytania w dosłownym tego słowa znaczeniu, jutro rano trza być kierowcą a jest powiedzenie "piłeś nie jedź, nie piłeś, wypij" czy jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gremlinka 21.02.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Widzę, że wam wesoło a to dobrze. Dzięki za odpowiedź, bo nie mogłam sobie jakoś wyobrazić jak z takiej wielkiej gruchy przez okno Ci beton leją W sumie chyba to jest lepszy sposób, przynajmniej co miało opaść to opadło ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 21.02.2011 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Widzę, że wam wesoło a to dobrze. Dzięki za odpowiedź, bo nie mogłam sobie jakoś wyobrazić jak z takiej wielkiej gruchy przez okno Ci beton leją W sumie chyba to jest lepszy sposób, przynajmniej co miało opaść to opadło ?? no tak, przy zasypywaniu zagęszczane, potem zima (śnieg, deszcz na to padał) następny sezon mury i dach, trzeci sezon, jeszcze raz "pojeżdzone" zagęszczarką i wylanie chudziaka, aha, nie był z gruchy, lali z betoniarki (kazali kupić żwir płukany taki jak do jastrychu z miksokreta) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gremlinka 21.02.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Hehe wiem, że nie z gruchy Zrozumiałam. Ale wcześniej miałam taką cudowną wizję hehe... tej rury przez okno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts