Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Witam ! - trochę się pochwalę - Marysia TINKA

TINEK

Recommended Posts

• Odpowiedzi 408
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

nie znam, dawaj

- Dzień dobry chciałem zamówić jurną panienkę do hotelu na pokoju 104 - dzwoni do agencji znudzony klient hotelowy.

- Niestety proszę pana ,nie jeżdzimy do klientów musi pan sam do nas przyjechać- odpowiada burdelmama.

- Ale ja nie bardzo mogę bo nie mam rąk.

- To bierz pan taxi albo podejdż pan na piechotę, agencja jest raptem 100 metrów od hotelu tuż za rogiem.

- Ale ja nie mam nóg.

-Kużwa rąk i nóg pan nie masz , co jest z panem ?a tak w ogóle to kuśkę pan masz ?

- A jak myślisz czym ten numer wykręciłem?

Edytowane przez tomraider

:D dobre

(ale ja mam inny numer pokoju)

To dobrze. ALE jakby jednak mimo wszystko trafiła, to zanim skorzystasz pomyśl co Ci żona może powyrywać za zdradę i jak i czym wtedy będziesz wystukiwał numer na komórce :)

ps. ale podpucha ;) , moja żoną po przeczytaniu takiego posta już by mnie wzięła na poważne spytki

Edytowane przez tomraider

• 2 weeks później...

Wczoraj przyjechali panowie z hałasującą maszyną z dłuuuugą i zwinną trąbą ;)

cały dzień walczyli i taki oto efekt

http://img850.imageshack.us/img850/5197/p3090099.jpg

http://img543.imageshack.us/img543/7123/p3090109.jpg

i znów trochę do przodu :D

pozdrawiam

TINEK

Przeklejam z wątku o moim projekcie

Wylewki z ułożeniem izolacji i styropianu 12 zł/m2, ponieważ u mnie styro i izolacje były wszędzie ułożone to cena 10 zł/m2, do tego plastyfikator i włókna, panowie przywieźli ze sobą i policzyli za to 250 zł, cement I (450zł/t) piasek rzeczny płukany 0-2mm 40 zł/t. Ceny jak najbardziej aktualne bo wylewki w tym tygodniu robione

pozdrawiam

na 230 m2 posadzki średniej grubości 6 - 7 cm kupiłem 30 t piachu, zostało tak szacuję 5 t, z 3 palet cementu zostało 6 worków

ekipa "kreciarzy" z pod Tomaszowa, ale mobilna, do mnie bez problemu przyjechali

pozdrawiam

• 2 weeks później...
Nie ocieplasz sam?

nie, chyba z rok bym ocieplał, w tygodniu czasu nie znajdę,

i choć jeden do pomocy by się przydał (nie jestem tak zdolny jak Netbet :D),

nie wiele robię sam, drobne rzeczy, planuję pomalować sam

(a w czasach studenckich z kumplem parę biur żeśmy wyszykowali, to były czasu, początek lat 90)