daggulka 24.01.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 co ten Tinek może mieć takiego ciekawego, co zainteresowało Yeti ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toom 24.01.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Witam! Bardzo ładna nadbitka. Ja mam podobną nadbitkę tyle że w kolrze piniowym z nobilesu. Krokwie zostawiłem sobie proste i mam dodatkowo wykończenia na szczytach jak w oryginalnym projekcie. Nie ma to jak ładne wykończenie drewnem.... Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 24.01.2009 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Ojoj Tinek ja bym sie juz bała całą noc nie spałem co ten Tinek może mieć takiego ciekawego, co zainteresowało Yeti ? Mam parę fajnych "ciekawostek" - ALE NIE DLA FACETÓW pozdrawiam TINEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 24.01.2009 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Witam! Bardzo ładna nadbitka. Witam i Dziękuję Ja mam podobną nadbitkę są gdzieś fotki, żeby popatrzeć Nie ma to jak ładne wykończenie drewnem.... Pzdr to prawda, choć upierdliwe, bo trzeba się liczyć z konserwacją co jakiś czas - ale warto pozdrawiam TIENK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.01.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Tinek ...no pochwal się , pochwal co to masz za ciekawostki ...wszyscy czekamy z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 24.01.2009 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 tak publicznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.01.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 no coś Ty ... wstydzisz się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toom 25.01.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 są gdzieś fotki, żeby popatrzeć nasza nadbitka: http://images49.fotosik.pl/53/a319d41a28cb0b79med.jpg http://images34.fotosik.pl/444/b951f2ffb3285727med.jpg lepsze zdjęcia wrzucę później bo nie mogę odnaleźć. to prawda, choć upierdliwe, bo trzeba się liczyć z konserwacją co jakiś czas - ale warto a siding trzeba myć a efekt wizualny nie do porównania (oczywiście nikogo nie obrażając) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 26.01.2009 02:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 No..., znaczy wejście miałem efektowne Tinek, jak powiem ci, że chodzi o... towarzysza życia, właściwie członka rodziny, który nadaje nowemu domu przytulność i klimat, to na pewno rozwieje twoje wszelkie wątpliwości Więcej na priv, a reszta niech się gubi w swoich kosmatych domysłach (odezwę się za kilka dni - w poniedziałek mam wyjazd) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.01.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 pewnie zwierzak mu się spodobał ....pytanie teraz: pies czy kot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 26.01.2009 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.01.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 chodzi o... towarzysza życia, właściwie członka rodziny, który nadaje nowemu domu przytulność i klimat dobra, przyszły mi do głowy jeszcze dwie opcje: żona albo kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 27.01.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 ...a nie mówiłem, że będą "kosmate"? Oj smoczyco Dagmaro... jakich ty się bajek o Yeti nasłuchałaś? ...kominek, pies, kot, a może... żona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.01.2009 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 hm... no to może ...hm...szałas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 27.01.2009 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Tyle szumu i znowu rzeczywistość okazała się szara i trywialna - chodzi o kocioł CO (co niedawno wymienialiśmy - tu gdzie obecnie mieszkam) - prawda, że romantyczne pozdrawiam TINEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.01.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 no ale jak kocioł może nadać przytulność i klimat??? przytulność i klimat to właśnie nadaje pies, kot , żona .... w ostateczności kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 27.01.2009 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 może, że ciepło się robi (od kotła) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.01.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 może, że ciepło się robi (od kotła) no nie wiem sama .... mnie to się ciepło od czego innego robi przeważnie ok... teraz następuje matamorfoza i z niekumatej baby stanę się superinteligentną kobietą .... czyli idę spać ... dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 27.01.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Tinek, nie mów, że nie odetchnąłeś z ulgą... Daggi, widziałem w twoim dzienniku, że ty taka bardziej artystyczna jesteś (gitara, malowidła ścienne, obrazki...), to może cię romantyzm rozgrzewa , ale na mnie jakoś to nie działa. Sprawdziłem: mam żonę oraz w porywach 3 psy i 6 kotów (wprawdzie większość tylko czasowo przysposobionych), ale w surowych murach dalej mało przytulnie... ...i cóż począć...- od jakiegoś czasu z romantycznym klimatem wnętrza - kocioł mi się tylko kojarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.01.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 no to mi sie tu pochwal, Tinek co to masz za cudo że się yeti zainteresował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts