Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Witam ! - trochę się pochwalę - Marysia TINKA

TINEK

Recommended Posts

• Odpowiedzi 408
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

są gdzieś fotki, żeby popatrzeć

nasza nadbitka:

http://images49.fotosik.pl/53/a319d41a28cb0b79med.jpg

http://images34.fotosik.pl/444/b951f2ffb3285727med.jpg

lepsze zdjęcia wrzucę później bo nie mogę odnaleźć.

to prawda, choć upierdliwe, bo trzeba się liczyć z konserwacją co jakiś czas - ale warto

a siding trzeba myć a efekt wizualny nie do porównania (oczywiście nikogo nie obrażając) :D

pozdrawiam

No..., znaczy wejście miałem efektowne :D

Tinek, jak powiem ci, że chodzi o... towarzysza życia, właściwie członka rodziny, który nadaje nowemu domu przytulność i klimat, to na pewno rozwieje twoje wszelkie wątpliwości :wink:

Więcej na priv, a reszta niech się gubi w swoich kosmatych domysłach :wink: :lol: :lol:

(odezwę się za kilka dni - w poniedziałek mam wyjazd)

może, że ciepło się robi (od kotła) :wink:

no nie wiem sama .... mnie to się ciepło od czego innego robi przeważnie :roll: :wink: :D

ok... teraz następuje matamorfoza i z niekumatej baby stanę się superinteligentną kobietą .... czyli idę spać ... dobranoc :D

Tinek, nie mów, że nie odetchnąłeś z ulgą... :wink:

Daggi, widziałem w twoim dzienniku, że ty taka bardziej artystyczna jesteś (gitara, malowidła ścienne, obrazki...), to może cię romantyzm rozgrzewa :wink: , ale na mnie jakoś to nie działa. Sprawdziłem: mam żonę oraz w porywach 3 psy i 6 kotów (wprawdzie większość tylko czasowo przysposobionych), ale w surowych murach dalej mało przytulnie... :-?

...i cóż począć...- od jakiegoś czasu z romantycznym klimatem wnętrza - kocioł mi się tylko kojarzy :wink: :lol: