Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Witam ! - trochę się pochwalę - Marysia TINKA

TINEK

Recommended Posts

• Odpowiedzi 408
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dziękujemy za fotki :D . Bardzo dobrze widać.

Przez ostatnie kilka dni przeczytałam bardzo dużo wątków o poddaszu, dachu itp. Dla mnie już po, ale może Tobie "przyda się"

http://forum.muratordom.pl/post287679.htm?highlight=klejenie%20folii#287679

Warto obejrzeć fotki, przed układaniem folii. Nie chodzi mi o rodzaj folii, ale o sposób jej ułożenia/przyklejenie przy ściance kolankowej i przy oknach dachowych.

pozdrawiam :D

• 1 month później...

:D :D :D

Tinek to będzie malowanie robił po świętach, niestety jeszcze któryś rok trzeba pomieszkać w starym mieszkaniu (a brudnooo się zrobiło) bo latem to już nie będzie jak :wink: i inne ważne wydatki będą :wink:

Ale o budowie nie zapominam, latem i tam coś się będzie dziać i będą fotki

(coraz bliższy jestem decyzji, żeby wziąć kredyt i zakończyć te budowę, będzie taniej utrzymywać jeden dom, no i na swoim, ale jescze troszeczkę cos zrobic, żeby kredyt jak najmniejszy :D )

pozdrawiam

TINEK

(Córcia zrobiła mi nowy awatarek i powiedziała, żeby taki sam na wszystkich forach - może być?)

no ba ...świetny awatarek :D ... córcia talenciara - już wiem, że jak zajrze na jakies forum i zobacze ten awatar to Ty bedziesz :D

a że tak zapytam ... to po jakich jeszcze forach Cię nosi? :lol:

A z tym kredytem ... Tinek, weź se zasięgnij info u jakiegoś niezależnego fachowca finansowego ... bo kuźwa warunki jakie teraz banki dają - zabijają na dzień dobry :roll: ... albo jeszcze przeczkekaj ...przeciez wkońcu kiedyś skończy się ten pierniczony kryzys :roll: :wink:

a u mnie zaś ruch na budowie, co czyni mnie najszczęśliwszą babą na świecie bo ruch to zdrowie :lol: ... tynki zewnętrzne mi się robią :D

pozdrawiam :D

Łeno jak już tynki się robią to już chałupka na "ładność" się robi, zobaczysz jak zmieni się oblicze domku.

Z tym kredytem to na pewno nie w tym roku - na spokojnie :D

Jestem wierny forum muratora, ale czasami o coś zapytam na forum ogrodniczym, i WD

pozdrawiam

TINEK

P.S.

(zaraz idę do Twojego dziennika sprawdzić czy foty są z tynkowania :D )

Owcy, kozy czy baranka,

prezentu od zająca z samego ranka,

święconki jadalnej, pisanki niebanalnej,

dyngusa bardzo mokrego i czasu radosnego

http://republika.pl/blog_hs_861431/3017099/tr/kurczaczki.jpg

SPOKOJNYCH ŚWIĄT życzy Dagmara

• 2 weeks później...