garbus2 01.11.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 oni juz przeprosili a ty? http://www.lavira.pl/przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jose33 01.11.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 nawet amerykańscy raperzy nie lubią Kaczyńskich, spójrzcie sami: http://www.youtube.com/watch?v=ygBGRTsJoOg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 01.11.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 a to dobre, uśmiałam sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 01.11.2007 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Pierwszy link jest fajny uśmiałam sie Ale drugi nie lubię Amerykanów nawet jeśli mamy prezydenta takiego jakiego mamy ale obrażają go , tym samym plują na wszystkich Polaków Ciekawe jakby Amerykanie zareagowali gdyby nasi raperzy zmieszali z gównem Busha - podzielilibyśmy los Iraku Nie chce obrażać innych murzynów bo bym wywołała burze rasową ale chodzi mi taki wyraz po głowie że nawet o tym nie napisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 01.11.2007 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Racja, nie piszNiech żyją święte krowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 01.11.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 czy my wybierzemy kiedys prezydenta ktorego nie bedziemy sie wstydzic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 01.11.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Ja mam przepraszać?? Żądam przeprosin za zomo,wykształciucha i inne obelgi rzucane polakom w twarz. A za żarcie i picie na mój koszt przez dwa lata żądam rekompensaty! (jeszcze parę takich tekstów i zaraz przyleci lewakk ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Staszek budowniczy 01.11.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 I za próby już wetowania ustaw powinien już teraz przeprosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garbus2 01.11.2007 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 (...) (jeszcze parę takich tekstów i zaraz przyleci lewakk ). pewnie tez żeby przeprosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ProStaś 01.11.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Kiedyś w szkole słyszałem taką oto opowieść ( zastrzegam, że nie wiem, czy jest autentyczna, ale chyba tak..) Tadeusz Boy Żeleński został zobowiązany do przeproszenia zacnego obywatela Warszawy pana Nowaka ( uwaga! nazwisko zmyślone ) za obelżywe teksty drukowane pod jego adresem. Dzień przeprosin ustalony, w domu pana Nowaka śmietanka towarzyska, ma być świadkiem upodlenia pisarza i triumfu obrażonego. Rozlega się pukanie do drzwi. Pan Nowak oznajmia gościom, że przyszedł T. Boy Żeleński. Otwiera drzwi, śmietanka towarzyska nadstawia uszu... - odpowiada zaskoczony pan Nowak< A to ja Pana sredecznie przepraszam> Morał...Niech każdy ( w tym Tusk ) pójdzie pod Pałac Prezydencki i zapuka, jak mu otworzę to trzeba zapytać, czy tu mieszka A. Kwaśniewski, a dalej ... to już wiecie.. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 01.11.2007 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Eeeeee no... tak to przeprosił o.dyrektor za czarownicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 04.11.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 a te negrosy to amerykanie bo nie wiem, którego przezydenta i jego małżonke mam fuck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 05.11.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Przepraszam, że jeszcze nie wyjechałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.11.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 http://www.przeprosprezydenta.pl/przeprosilismy.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 06.11.2007 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 czy my wybierzemy kiedys prezydenta ktorego nie bedziemy sie wstydzic ? Nie, bo każdy jaki by nie był, będzie zły - większość Polaków niestety ma taką mentalność. A może by tak więcej szacunku chociażby do samego urzędu, nie mówię o personaliach. Szacunek należał się Kwaśniewskiemu i należy się Kaczyńskiemu - bo to nasz Prezydent - wybrany przez naród i też dlatego trzeba to uszanować. Jak nie będziemy sami się szanować, nie oczekujmy szacunku od innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 06.11.2007 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 o to toja bym zadał pytanie: wielu tu piszących wstydzi się Prezydenta, wstydzi przed kim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidka i Janusz 06.11.2007 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Niechcem ale muszem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 06.11.2007 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Ja mam przepraszać?? Żądam przeprosin za zomo,wykształciucha i inne obelgi rzucane polakom w twarz. A za żarcie i picie na mój koszt przez dwa lata żądam rekompensaty! (jeszcze parę takich tekstów i zaraz przyleci lewakk ). A od komunistów nie żądasz ?- chyba więcej rekompensaty byś dostał, niż tylko za dwa lata. PS Polakom, to proszę z dużej litery, bo ja od Ciebie rekompensaty zażądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 07.11.2007 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 A w Ameryce to murzynów biją.(czy murzynów mam pisać dużą czy mogę małą literą?)Po to był 1989 i poto są kolejne rządy aby naprawić straty moralno-FINANSOWE po 40 latach komunizmu.A nie po to żeby ich przepraszać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 07.11.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 A może by tak więcej szacunku chociażby do samego urzędu, nie mówię o personaliach. Szacunek należał się Kwaśniewskiemu i należy się Kaczyńskiemu - bo to nasz Prezydent - wybrany przez naród i też dlatego trzeba to uszanować. Jak nie będziemy sami się szanować, nie oczekujmy szacunku od innych. szacunek to trzeba sobie zbudowac - nie przydzielaja go razem z urzedem trudno szanowac kogos kto sie sam osmiesza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts