Dropsiak 07.11.2007 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Dropsiak pośrednio reprezentujesz pewną opcję na tym forum, na którą składa się większa ilość Forumowiczów więc pośrednio Wy to i Ty co do wstydu wstydzisz się Sama dla Siebie? masohistka ? Ja reprezentuje jedynie siebie. Więc JA to JA. Swoje zdanie chyba przedstawiłam jasno. Ja nie uważam, ze wstyd i zażenowanie, odczuwane na widok postępowania kłócącego sie dobrymi obyczajami /j.w./ i to osoby mającej reprezentować mnie i mój kraj, to masochizm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 07.11.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Zbudować, to ja chciałabym dom, na szacunek trzeba raczej zapracować, zasłużyć. Niestety nie zgadzam się z Twoim podejściem w kwestii szacunku do samego urzędu - wiesz, z tym Prezydentem, to jest trochę jak z matką lub ojcem - nie zawsze są tacy jak byśmy sobie wymarzyli, ale jednak to matka i ojciec, szacunek im się należy. Mnie przynajmniej tak wychowano. to zycze Ci zebys sobie zbudowala. szacunek mozna tez budowac -np dla marki, urzedu itd.. a jak jestesmy juz takimi purystami jezykowymi - to cos jest napisane (albo nie jest ) "duza litera" a nie "z duzej litery". czym innym jest szacunek dla samego urzedu i demokratycznego wyboru - a czym innym dla osoby. ktorej zdarzylo sie ta tym urzedzie usiasc. moim zdaniem pan LK wlasnie szacunek temu urzedowi odbiera. odebral juz kawalek jak zameldowal panu prezesowi - i kontynuuje - bywa smieszny,nadety, malostkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 07.11.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Najczęściej wstyd odczuwa się z jakiegoś powodu. Powód został wyżej zdefiniowany.A na szacunek, nawet głowa państwa, musi sobie zasłużyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 07.11.2007 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 e-Mandzia aaaa.... to teraz rozumię skąd te duże litery.Poprostu masz takie hobby.Niech zgadnę: jesteś nauczycielką?Ja bardziej zwracam uwagę na treść niż na formę.Takie hobby.To i tak sukces że piszę po polsku ,bo na co dzień godom po naszymu. A co do naszego prezydenta to ani treści ani formy.Trzeba być ślepym i głuchym żeby tego nie kumać.(chyba że się jest zwolennikiem PISu,tam białe jest czarne a czarne jest białe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 08.11.2007 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 A może to prezydent powinien przeprosić za brata? "My jesteśmy tu, gdzie wtedy, oni tam, gdzie stało ZOMO"."Jeśli oni zwyciężą, będzie to nowy 13 grudnia 1981 roku"."Jan Rokita popełnił zbrodnię, od której gorsze jest tylko morderstwo". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 08.11.2007 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Myslę że Pan Prezydent powinien przeprosic także za Ojca Dyrektora "czarownice, szambo, czy eutanazję" .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 08.11.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Przepraszam, że jestem w czerwonym-małpaPrzepraszam i już spieprzam-dziad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 08.11.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 czym innym jest szacunek dla samego urzedu i demokratycznego wyboru - a czym innym dla osoby. ktorej zdarzylo sie ta tym urzedzie usiasc. moim zdaniem pan LK wlasnie szacunek temu urzedowi odbiera. odebral juz kawalek jak zameldowal panu prezesowi - i kontynuuje - bywa smieszny,nadety, malostkowy O to chodzi. To jest właśnie krytyka w granicach określonych szacunkiem do urzędu. Z małą poprawką. Nikt nie jest w stanie "urzędowi" odebrać szacunku. Pan L.K. też działa na własny rachunek, nie umiejąc sobie zbudować szacunku dla własnej osoby, próbuje go wymusić niejako powołując się na swoje stanowisko. Jest to człowiek niestety z innej epoki. Nie znaczy to, że można obrzucać go [albo Go] stekiem niecenzuralnych wyzwisk - zabrania tego też prawo. Dopóki prezydent działa zgodnie z konstytucją i przestrzega prawa - jest prezydentem RP [nie odważę się napisać wszystkich Polaków]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garbus2 26.11.2007 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Przepraszam i już spieprzam-dziad Przepraszam , ze oplułem ekran monitora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 26.11.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Przepraszam i już spieprzam-dziad Przepraszam , ze oplułem ekran monitora W takich sytuacjach sprawę załatwia profesjonalny czyścik ekranu monitora: http://www.cosmo.ru/monitor/monitor_cleaner.swf BEZPŁATNIE!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garbus2 26.11.2007 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 dzieki nie mniej wydaje mi sie ze ze wzgledu na upodobania blizniaka takie czysciki moga popasc w represje i zostac zmienione na takie co mialcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 27.11.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 dzieki nie mniej wydaje mi sie ze ze wzgledu na upodobania blizniaka takie czysciki moga popasc w represje i zostac zmienione na takie co mialcza Hehe, i to jest jedyna rzecz, którą lubię w naszym prezydencie - że lubi koty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 27.11.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 dzieki nie mniej wydaje mi sie ze ze wzgledu na upodobania blizniaka takie czysciki moga popasc w represje i zostac zmienione na takie co mialcza Hehe, i to jest jedyna rzecz, którą lubię w naszym prezydencie - że lubi koty Ee.... prezydent to chyba ma psa /takiego jak prezio USA :)/ a kota to premier eksio raczej ps. Co mnie osobiście nie przeszkadza, psy lubię od zawsze a koty od 2 msc Świetne są! Żałuję że wczesniej tego nie wiedziałam :0 ulegajac jakims głupawym stereotypom wpojonym w dzieciństwie w stylu: fałszywe, takie śmakie itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 27.11.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 No tak, ale ze mnie gupia nimfomanka Faktycznie, przecież prezydent ma żonę, a premier kota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 30.11.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 No to mamy następny powód żeby przeprosić Pana Prezydenta. Minister nie stawił się na audiencję!!! Przeprośmy wszyscy za okropne zachowanie Pana Sikorskiego. Niektórzy chyba nigdy nie zrozumieją, że przegrali wybory bo ludzie nie lubią kiedy politycy zajmują się tylko sobą nawzajem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.11.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 No to mamy następny powód żeby przeprosić Pana Prezydenta. Minister nie stawił się na audiencję!!! Przeprośmy wszyscy za okropne zachowanie Pana Sikorskiego. Przepraszam za to , że Sikorski jest dopiero pierwszym politykiem który Sz.P.K do d... nie wchodzi i się go nie boi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 30.11.2007 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Dlaczego Wy tak nie lubicie naszego Pana Prezydenta, hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.11.2007 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 ogólnie nie lubię upartych, zatwardziałych w swych poglądach i niereformowalnych ludzi z brakiem poczucia humoru ...więc dlaczego mam tutaj robić wyjątek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 30.11.2007 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Bo ta osoba pełni najważniejszy urząd w państwie. Bo jest zasłużonym budowniczym III RP (b. prezes NIK, b. prezydent Warszawy, b. minister sprawiedliwości, b. minister w kancelarii Prezydenta itd.). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.11.2007 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Bo ta osoba pełni najważniejszy urząd w państwie. Bo jest zasłużonym budowniczym III RP (b. prezes NIK, b. prezydent Warszawy, b. minister sprawiedliwości, b. minister w kancelarii Prezydenta itd.). ale jest człowiekiem..., a w Polsce jest wolność poglądów i słowa (podobno ) ...więc jak najbardziej mam prawo czuć to co czuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts