garbus2 30.11.2007 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Bo ta osoba pełni najważniejszy urząd w państwie. Bo jest zasłużonym budowniczym III RP (b. prezes NIK, b. prezydent Warszawy, b. minister sprawiedliwości, b. minister w kancelarii Prezydenta itd.). miejmy nadzieje ze niedlugo rownież b. prezydent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 30.11.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 A ja dalej uważam, że Panu Prezydentowi należy się szacunek i mam nadzieję, że zaraz ktoś mnie poprze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 30.11.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 A ja dalej uważam, że Panu Prezydentowi należy się szacunek i mam nadzieję, że zaraz ktoś mnie poprze. Wiem , ze z pewnoscia nie o mnie Ci chodzilo, ale jak chcesz , wkleję jakiś artykuł Ziemkiewicza z kretynskim komentarzem nie na temat np. o dziadku z wermachtu albo bufetowej z becikowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 30.11.2007 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 A ja dalej uważam, że Panu Prezydentowi należy się szacunek i mam nadzieję, że zaraz ktoś mnie poprze. Pan Radek Sikorski popiera jak mu sie fax opoznil , to potem deklarowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 01.12.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 - Jeśli prezydent zaprasza to minister przychodzi - Czy nie uważacie, że to słowa godne GŁOWY Państwa?? Prezydent to chyba mało. Wstydź się pan panie Sikorski, a fe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 01.12.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Dlaczego Wy tak nie lubicie naszego Pana Prezydenta, hę? Pan prezydent powinien godnie reprezentować kraj a nie robić burze w szklance wody z byle powodu. W dobie telewizji satelitarnej wpływa to ujemnie na wizerunek kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.12.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 - Jeśli prezydent zaprasza to minister przychodzi - Czy nie uważacie, że to słowa godne GŁOWY Państwa?? Prezydent to chyba mało. Wstydź się pan panie Sikorski, a fe! pomyślmy.... .... tak.... a jesli nie chce dobrowolnie to siłą go .... coś mi to przypomina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 01.12.2007 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Nie, nie siłą.... Tylko obraza majestatu rozgłoszona na całą Europę oraz dąsy godne monarchy jaka to krzywda sie dzieje, bo audiencję u najwyższego przełożono Czyli w sumie śmieszne to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.12.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Nie, nie siłą.... Tylko obraza majestatu rozgłoszona na całą Europę oraz dąsy godne monarchy jaka to krzywda sie dzieje, bo audiencję u najwyższego przełożono Czyli w sumie śmieszne to. o tak...ale szantaż emocjonalny to też przejaw agresji a czy " ja będę miły jak będziesz robił to co ja chcę" to nie jest szantaż emocjonalny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 01.12.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 ..... a czy " ja będę miły jak będziesz robił to co ja chcę" to nie jest szantaż emocjonalny? Chyba nie bo tu to raczej mamy do czynienia z wersją "masz robic to co ja chcę a DLA CIEBIE miły i tak nie będę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.12.2007 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 coś jak dyktatura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 03.12.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 - Jeśli prezydent zaprasza to minister przychodzi - A ja tak się zastanawiam, czy posiedzenia Rady Ministrów są tajne? Czy jakiś tępy pracownik kancelarii Prezydenta nie mógł sprawdzić czy R. Sikorski w dniu zaproszenia w ogóle mógłby się stawić w pałacu? Przecież mógł być na Seszelach albo jeszcze dalej! Po mojemu to prowokacja pracowników kancelarii Prezydenta, mająca wywołać następny konflikt. Z drugiej strony, jak ja zapraszam kogoś do siebie i ten mi odmawia już po terminie wizyty , to też mnie szlag trafia. K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 03.12.2007 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Bo ta osoba pełni najważniejszy urząd w państwie. Bo jest zasłużonym budowniczym III RP (b. prezes NIK, b. prezydent Warszawy, b. minister sprawiedliwości, b. minister w kancelarii Prezydenta itd.). Giertych też był ministrem edukacji i co, szacunek mu się od razu należy, tak z urzędu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 03.12.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Oczywiście, że się należy szacunek! Zresztą wiele decyzji Giertycha było słusznych i oczekiwanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 03.12.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Na zasadzie analogii - Leper tez był ministrem i v-ce premierem, czy tylko dlatego mam go darzyć szacunkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 03.12.2007 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Oczekiwanych przez kogo, przez bandę mocherów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.12.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 a ja przepraszam prezydenta za moją teściową, która 2 lata temu dałaby się poćwiartować za PIS. W tym roku...zmądrzała i stwierdziła, że nie lubi drobiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 03.12.2007 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Szacunek należy się każdemu, a szczególnie naszemu Panu Prezydentowi!! A zresztą, poddaję się. Nie jestem w stanie dłużej grać lewakka. Którego zresztą po raz kolejny redakcja zbanowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 03.12.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Bardzo mnie zawsze zastanawia sposób wypowiadania się Pana Prezydenta. Zawsze jak go słyszę i to jego sapanie, kwękanie, dyszenie, to mi się odechciewa go słuchać i przełączam na inny program Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 03.12.2007 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Ja to się wtedy zastanawiam jak wyglądały jego wykłady na uczelni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts