Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

przepraszamy prezydenta

garbus2

Recommended Posts

• Odpowiedzi 138
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A ja dalej uważam, że Panu Prezydentowi należy się szacunek i mam nadzieję, że zaraz ktoś mnie poprze. :wink:

Wiem , ze z pewnoscia nie o mnie Ci chodzilo, ale jak chcesz , wkleję jakiś artykuł Ziemkiewicza z kretynskim komentarzem nie na temat np. o dziadku z wermachtu albo bufetowej z becikowym.

- Jeśli prezydent zaprasza to minister przychodzi -

Czy nie uważacie, że to słowa godne GŁOWY Państwa??

Prezydent to chyba mało.

Wstydź się pan panie Sikorski, a fe!

:oops:

pomyślmy.... :roll: .... tak.... a jesli nie chce dobrowolnie to siłą go .... coś mi to przypomina :roll:

:D Nie, nie siłą....

Tylko obraza majestatu rozgłoszona na całą Europę oraz dąsy godne monarchy jaka to krzywda sie dzieje, bo audiencję u najwyższego przełożono :lol: :lol: :lol:

Czyli w sumie śmieszne to.

o tak...ale szantaż emocjonalny to też przejaw agresji :roll:

a czy " ja będę miły jak będziesz robił to co ja chcę" to nie jest szantaż emocjonalny? :wink:

- Jeśli prezydent zaprasza to minister przychodzi -

A ja tak się zastanawiam, czy posiedzenia Rady Ministrów są tajne? Czy jakiś tępy pracownik kancelarii Prezydenta nie mógł sprawdzić czy R. Sikorski w dniu zaproszenia w ogóle mógłby się stawić w pałacu? Przecież mógł być na Seszelach albo jeszcze dalej! Po mojemu to prowokacja pracowników kancelarii Prezydenta, mająca wywołać następny konflikt.

Z drugiej strony, jak ja zapraszam kogoś do siebie i ten mi odmawia już po terminie wizyty , to też mnie szlag trafia. :lol:

K.