retrofood 11.02.2008 00:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 a ja liczę dni do następnych wyborów. Tego tzw. prezydenta tzw. wszystkich polaków się nie da polubić, nie da się go słuchać i nie da się go zrozumieć. Za jakie grzechy Polskę skarcono tymi bliźniakami? dla jaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 11.02.2008 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 a ja liczę dni do następnych wyborów. Tego tzw. prezydenta tzw. wszystkich polaków się nie da polubić, nie da się go słuchać i nie da się go zrozumieć. Za jakie grzechy Polskę skarcono tymi bliźniakami? dla jaj kaczych? stąd ptasia grypa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 11.02.2008 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 a ja liczę dni do następnych wyborów. Tego tzw. prezydenta tzw. wszystkich polaków się nie da polubić, nie da się go słuchać i nie da się go zrozumieć. Za jakie grzechy Polskę skarcono tymi bliźniakami? dla jaj kaczych? stąd ptasia grypa własciwie to nie dla jaj, ale jednego jaja. bliźniaki były jednojajowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 11.02.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 a ja liczę dni do następnych wyborów. Tego tzw. prezydenta tzw. wszystkich polaków się nie da polubić, nie da się go słuchać i nie da się go zrozumieć. Za jakie grzechy Polskę skarcono tymi bliźniakami? dla jaj kaczych? stąd ptasia grypa własciwie to nie dla jaj, ale jednego jaja. bliźniaki były jednojajowe a wyglądają jak dwu jajowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 11.02.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 a wyglądają jak dwu jajowe dokładnie !! nigdy nie mam problemu z ich rozpoznaniem, a ten drugi jeszcze dalej chce ochronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 11.02.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 a wyglądają jak dwu jajowe dokładnie !! nigdy nie mam problemu z ich rozpoznaniem, a ten drugi jeszcze dalej chce ochronę ale oni ... razem wyglądają jak ... dwujajowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 11.02.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 ale oni ... razem wyglądają jak ... dwujajowe... Nie, oni razem nie wyglądają, oni razem mają jedno jajo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 11.02.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 ale oni ... razem wyglądają jak ... dwujajowe... Nie, oni razem nie wyglądają, oni razem mają jedno jajo. nie wnikam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 12.02.2008 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 ale oni ... razem wyglądają jak ... dwujajowe... Nie, oni razem nie wyglądają, oni razem mają jedno jajo. dotąd myślałem, że razem... mają dwa... a to ci heca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FREDY 12.02.2008 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 a może nie mają jaj wogóle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 12.02.2008 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 a może nie mają jaj wogóle? Rzekłeś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 12.02.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 teraz to nie jest zbyt bezpiecznie w kaczych jajach grzebac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.02.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 teraz to nie jest zbyt bezpiecznie w kaczych jajach grzebac .I ja obstawiam kurzece. btw Przepraszam prezydenta za tego idiote co mu dzisaj zalozyl sluchawki na leb . Na spotkaniu z Adamkusem Na powaznie , zrobilo mi sie przykro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 12.02.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Prezydentowi nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 12.02.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Przepraszam prezydenta za tego idiote co mu dzisaj zalozyl sluchawki na leb . Na spotkaniu z Adamkusem Na powaznie , zrobilo mi sie przykro ojej, nie widzialam. ale moge sie domyslac i oczywiscie zaraz za to przepraszam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 13.02.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 http://grafika.redakcja.pl/GalerieFotografii.Fotografia.aspx/388/0/newsweek/1202629346735.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 13.02.2008 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 http://www.hss.pl/materialy/galeria_obrazkow/15/44/minis/norm_4448.jpg przepraszam, że to zobaczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.02.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Ja przepraszam za to , ze moj Maz kupil dzisiaj mojemu Psu kaczke do gryziena. Dodam , ze kaczka jest z kokardka . Za to tez przepraszam. ps. Psu pasuje http://img257.imageshack.us/img257/5108/pabli0001ck4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wesolyromek 17.02.2008 04:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 ja tez przepraszam prezydenta ze go skrytykowali ci parszywi antysemici Prezydent skrytykowany za lekcje o Holokauście Falę protestów ze strony nauczycieli, historyków, a także dzieci Holokaustu wywołał pomysł prezydenta Nicolasa Sarkozy'ego, by każdy dziesięcioletni francuski uczeń znał na pamięć los jednego żydowskiego dziecka - ofiary Zagłady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts