TOMMEX 01.11.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 czy ma ktos z was wnętrza lub gdzies widzial aranzacje w kolorze szarym z limonką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berolina 01.11.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Moim zdaniem świetny zestaw, widziałam takie aranżacje, ale nie mogę teraz na szybko nic znaleźć. Sama będę robić taki zestaw w łazience. mam kafelki szaro-beżowe i do tego będą takie limonkowe dodatki. Jak coś znajdę to wkleję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berolina 01.11.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Wprawdzie nie szary, ale można sobie wyobrazić http://www.magnatfarby.pl/foto/inspiracje-agat/duze/1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 02.11.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 ja też do szarości dodam limonkę- w łazienkach jednej lub drugiej- widziałam już fajne kinkiety firmy massive. Na razie czekam na blaty i parapet do łazienek, a dodatki za chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts