sapal 01.11.2007 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Witam wszystkich i proszę o poradę, Szukam biura projektowego lub architekta pod przygotowanie projektu na dom parterowy (powierznia użytkowe 160 m + 40 m garaż w bryle budynku) Proszę o info z kim warto współpracować Z góry dzięki za wszelkie informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ProStaś 01.11.2007 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Ja kupiłem już ten projekt z Biura Bieńkowscy.http://www.bienkowscy.pl/modules.php?name=Oferta&op=showproj&id=36 Trudno powiedzieć, czy ich polecam, bo projekt poszedł do adaptacji i zobaczymy co będzie. Ale na maile odpowiadają, przesłali mi wizualizację domu z podniesionym do 30 st. kątem nachylenia dachu. Właściciel, przez telefon, sympatyczny. Nawet po kupnie mnie nie zbywają i udzielają informacji. Bezpłatnie zrobili mi zestawienie drewna i rzut więźby ze zmienionym dachem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sapal 19.11.2007 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Dzięki bardzo za odpowiedź.Sprawdziłem ale chyba nieskorzystamJeszcze raz dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nandoz 01.03.2012 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Witam. Mam do zaprojektowania elewacje , i płot wokół domu. Dom jest z lat 70-tych , na podstawie prostokąta , prosta bryła , płaski dach .Chciałem ocieplić dom i przy okazji nadać nowego wyglądu. Spotykam czasem domy-kostki po przebudowie na nowoczesny styl i o coś takiego by mi chodziło , czy możecie kogoś polecić ??? Chodzi mi o kogoś kto ma już doświadczenie z projektami modern ,a nie tylko domki z dachem skośnym. p.s. wiem ,ze można to rozwiażać samemu ,ale projektanci mają czasem pomysły takie ,które oszczedzają czas i pieniądz ,i przede wszystkim pasujące rozwiązania ,które czasem mogą wydawać się oczywiste , a czasem takie ,które nigdy byśmy ze sobą nie połączyli. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts