Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WIELKOPOLSKA - polecany architekt. Adaptacja, projekt indywidualny

Recommended Posts

Witam wszystkich i proszę o poradę,

Szukam biura projektowego lub architekta pod przygotowanie projektu na dom parterowy (powierznia użytkowe 160 m + 40 m garaż w bryle budynku)

Proszę o info z kim warto współpracować

Z góry dzięki za wszelkie informacje

Ja kupiłem już ten projekt z Biura Bieńkowscy.

http://www.bienkowscy.pl/modules.php?name=Oferta&op=showproj&id=36

Trudno powiedzieć, czy ich polecam, bo projekt poszedł do adaptacji i zobaczymy co będzie. Ale na maile odpowiadają, przesłali mi wizualizację domu z podniesionym do 30 st. kątem nachylenia dachu. Właściciel, przez telefon, sympatyczny. Nawet po kupnie mnie nie zbywają i udzielają informacji. Bezpłatnie zrobili mi zestawienie drewna i rzut więźby ze zmienionym dachem.

Pozdrawiam.

• 3 weeks później...
  • 4 years później...

Witam.

Mam do zaprojektowania elewacje , i płot wokół domu. Dom jest z lat 70-tych , na podstawie prostokąta , prosta bryła , płaski dach .Chciałem ocieplić dom i przy okazji nadać nowego wyglądu. Spotykam czasem domy-kostki po przebudowie na nowoczesny styl i o coś takiego by mi chodziło , czy możecie kogoś polecić ??? Chodzi mi o kogoś kto ma już doświadczenie z projektami modern ,a nie tylko domki z dachem skośnym.

p.s. wiem ,ze można to rozwiażać samemu ,ale projektanci mają czasem pomysły takie ,które oszczedzają czas i pieniądz ,i przede wszystkim pasujące rozwiązania ,które czasem mogą wydawać się oczywiste , a czasem takie ,które nigdy byśmy ze sobą nie połączyli.

Pozdrawiam.