uranos 01.11.2007 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 wylewki i tynki zrobione do połowy września. jest listopad a my musieliśmy zamieszkać w naszym domku. zagruntowałem podłogę bo strasznie się kurzyło, ale nie wiem czy malować teraz ściany czy też ze względu na ilośc wody jaka jest w tynkach czekać do przyszłego roku. no tak ale jak czekać to może połozyć panele i płytki. Co wy na to?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siggialka 01.11.2007 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 maluj na suche bo ci farba zakwitnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 01.11.2007 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 zagruntuj mlekiem wapiennym z pokostem lnianym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
system70 01.11.2007 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Malowanie dopiero po calkowitym wyschnieciu .Panele mozesz klasc jesli wylewka jest juz sucha .Plytki na podloge tez mozesz klasc , na sciane zaczekal bym tak jak z malowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uranos 01.11.2007 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 podłoga jest sucha. w takim razie kładziemy panele. troszkę głupio gdyż chyba najpierw powinno się zrobić ściany apóźniej podłogi. w przyszłym roku trzeba będzie dobrze zabezpieczyć podłogi przed fachowcami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bezdomna 01.11.2007 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 A jakie masz tynki? Ciągle mokre? Jakoś je dosuszałeś? Będziesz mieszkać bez malowania? Pytam, bo mnie też czas goni, ale u mnie na razie instalacje będą kładzione od poniedziałku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 01.11.2007 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Jeszcze troche i ktoś zaleci Ci zawołać szamana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uranos 02.11.2007 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 o qrcze jeszcze szaman a tak na poważnie tynki cementowo - wapienne. w okresie letnim tj. wrzesień było mocno wietrzone, październik palimy, w dzień wietrzymy w nocy - raczej nie da rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts