krzysztofh 01.11.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Ostatnio nabyłem w sklepie roślinkę z pierzastymi listkami z owocami - czerwone kulki o średnicy ok 1cm. Są dość popularne na rynku, więc pewnie wiecie o co chodzi. Chodzi o to, że właśnie pojawiły się nowe kwiatki i zastanawiam się czy będą z nich owoce. Może trzeba im jakoś pomóc w tym zapylaniu.Szkoda aby obecne opadły i nie było nowych bo cały urok roślinki to te kulki. W trakcie dojrzewania sa od zielonych, poprzez żółte pomarańcz do czerwonych.Niestety nie znam nazwy.Jak nie będzie wiadomo o co chodzi mogę sprawdzić w sklepie w ciągu kilku dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.11.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 No to sprawdź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 02.11.2007 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Już wiem nazywa się Solanum PseudocapsicumA tak wygląda http://www.berdowski.com.pl/?dz=8&wpk=1&id=6112S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts