Agacisko 01.11.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Czy ktoś mógłby podzielić się ze mną swoimi uwagami dotyczącymi anteny satelitarnej.Czy opłaca się wiązać umową na 2 lata z Cyfrowym Polsatem i płacić abonament, czy lepiej kupić sobie na własną rękę jakiś sprzęt i dekodować programy samemu - jeśli tak to jaki? (zastanawiałam się nad dreambox)z góry dziękuję i pozdrawiam. mój e-mail:[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.11.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Cyfrowy Polsat ma dużo słabszą ofertę programową od Cyfry +. Weź od nich ulotkę i rozważ także tę opcję, jest napradę dużo ciekawych kanałów, zwłaszcza filmowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coobah 17.12.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Czy ktoś mógłby podzielić się ze mną swoimi uwagami dotyczącymi anteny satelitarnej. Czy opłaca się wiązać umową na 2 lata z Cyfrowym Polsatem i płacić abonament, czy lepiej kupić sobie na własną rękę jakiś sprzęt i dekodować programy samemu - jeśli tak to jaki? (zastanawiałam się nad dreambox) z góry dziękuję i pozdrawiam. mój e-mail: [email protected] według mnie na chwilę obecną opłąca się wziąć CP: masz 5 miesięcy gratis, potem niski abonament, a najlepiej zapłać za cały okres trwania umowy "z góry" wtedy żadna podwyżka ABO nie będzie Ci straszna jeśli chcesz sie pobawic S4A (Sat For All) to zapraszam na http://forum.dvhk.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 07.03.2008 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Wątek już trochę czasu leży odłogiem, ale się odezwę - może komuś się przyda.Ja po roku w Cyfrze przeszedłem na Polsat. Przyczyna jedna - w Cyfrze był BBC Prime, ale niestety się wziął i był skończył, Zamiast tego BBC ma cztery programy - Lifestyle, Entertainment, Knowledge i CeeBeebies. Niestety wyłączność ma Polsat... Jako uzależniony od brytyjskich komedii zmuszony byłem więc się przenieść. Z oferty Cyfry brakuje mi Kuchnia.tv i... hmm... sam nie wiem czego jeszcze. National Geographic może?Na duży minus Polsatu zaliczyć trzeba ofertę HD. Praktycznie nic, bo puszczana w kółko reklamówka Polsat Sport HD się nie liczy. Choć z drugiej strony już chyba widać światełko w tunelu, bo zaczęli puszczać jakieś mecze, choć wciąż ze znaczkiem "Test". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 08.03.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 nTV - najlepsza dla full hd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.03.2008 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Podwójny konwerter,jedna czasza i dwie platformy.Okrojony Polsat i okrojona C+.Efekt zaskakujący za 0koło 100 zł miesięcznie całkiem ładnie sie komponuje ten układ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agata39 24.04.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 A ja trochę z innej beczki.Mamy starego typu antenę,taką co kiedyś prawie wszyscy montowali.Kiedyś było więcej programów teraz jest niewiele. Czy można ją jeszcze jakoś wykorzystać,czy też nadaje się tylko na śmietnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 24.04.2008 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 W analogu jest ok.45 programów ,ale trzeba mieć dwie "tutki" założone i przełącznik 22kHz.Na tej samej antenie można odbierać cyfrowe.FTA czyli wolnodostępnych jest w cholerę i ciut ciut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agata39 25.04.2008 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 W analogu jest ok.45 programów ,ale trzeba mieć dwie "tutki" założone i przełącznik 22kHz. Na tej samej antenie można odbierać cyfrowe. FTA czyli wolnodostępnych jest w cholerę i ciut ciut. jestem totalnie zielona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 26.04.2008 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 FTA czyli wolnodostępnych jest w cholerę i ciut ciut. Polskich? Bo jakoś włoskie i arabskie mnie nie rajcują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 26.04.2008 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Jest parę polskich ( w tym jedynie słuszna telewizja). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garbus2 01.05.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Czy ktoś mógłby podzielić się ze mną swoimi uwagami dotyczącymi anteny satelitarnej. Czy opłaca się wiązać umową na 2 lata z Cyfrowym Polsatem i płacić abonament, czy lepiej kupić sobie na własną rękę jakiś sprzęt i dekodować programy samemu - jeśli tak to jaki? (zastanawiałam się nad dreambox) z góry dziękuję i pozdrawiam. mój e-mail: [email protected] na chwile obecna CP dziala jeszcze ciagle na złamanym systemie kodowania ale sa w trakcie wymiany kart i od czerwca dekodowanie nie bedzie juz mozliwe. Najlepiej przejrzec oferty wszystkich 3 operatorow (CP, C+ i N) i wybrac tego ktory najbardziej odpowiada. W moim wypadku byla to N-ka. Ale oferty sa porownywalne i za okolo 30-40PLN mozna miec calkiem spory wybor kanalow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 07.05.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 na chwile obecna CP dziala jeszcze ciagle na złamanym systemie kodowania ale sa w trakcie wymiany kart i od czerwca dekodowanie nie bedzie juz mozliwe. Z pewnością będzie możliwe. To tylko kwestia czasu. Tylko, że to jest najnormalniej w świecie obrzydliwa kradzież. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czandra 03.08.2008 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 My po 5 latach w C+ przechodzimy do CP. Powód jest finansowy. Wychodzi zdecydowanie taniej, przy bardzo zbliżonej ofercie programowej. Fakt braku Canal+ jakoś przeżyję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 12.08.2008 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Ja też cały czas nastawiałem się na cyfrę +, ale kiedy przyszło do wyboru, zapoznałem się z ofertą i ... padło na Polsat! W Pakiecie familijnym + muzyka + HBO mam prawie wszystko czego mi potrzeba (Eurosport,4x BBC , TVN Turbo, VH1 itd) w najniższej cenie. Brakuje mi tylko Canal + z Cyfry i Video na życzenie z n. Oferta n to porażka, pakiety są tak poszatkowane że żeby złożyć wszystko co mi potrzeba, wyszło by sporo drożej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts