meissel 01.11.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 witam rozgladalem sie za wieszakami dla telewizorow chcac powiesic takowy na scianie, chce powiesic go w rogu po przekatnej, nie zamierzam nim krecic na boki ma po prostu wisiec na stale i juz wiem ze mozna kupic gotowy taki ale sa po ~400, rozwazam tez kupno uchwytu tanszego do montarzu rownoleglego i przerobieniu go konstruowal juz ktos cos takiego? pozdrawiam konstruktor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am00 19.11.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Wieszasz półkę z byle czego na sznurkach lub podpierasz kątownikami i po zabawie. 400zł to strasznie dużo kasy. Za niewiele więcej można już kupić płaski telewizor z uchwytem do powieszenia na ścianie. Mam w piwnicy taką specjalną metalową półkę na ruchomym wysięgniku. Stał na tym kiedyś mały 14" telewizor. Jeśli Cię interesuje to mogę Ci ją sprezentować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 19.11.2007 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 xxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meissel 30.11.2007 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 po przemysleniu sprawy pojscia za moda i wieszania telewizora na scianie pozostalem jednak przy starej metodzie telewizor na stoliku, a mialem juz naszkicowany projekt wieszaka z profilow stalowych krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meissel 21.08.2008 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 witam telewizor jednak zawisl na scianie, gotowy uchwyt do telewizora dla montazu rownoleglego latwo przerobilem na regulowany katowo dla montazu w rogu pokoju,konstrukcja nie wyglada za pieknie ale jest konkretna, zreszta jest schowana za ekranem, dobrze by bylo rowniez uzyc uchwyt do montazu talerza satelity zamieszczam zdjecie, moze komus przyda sie http://img391.imageshack.us/img391/3271/wieszakuchwyttelewzor10iq6.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts