magero 07.08.2003 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 to byłam ja, tylko mnie wylogowało m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.08.2003 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 Karol_a. Projekt piękny. Niestety przykro mi, ale do tego projektu nie da się "łatwo" przekonać architekta gminnego to przerasta jego wyobrażenie że może cos takiego powstać na wsi. Czy zdajesz sobie sprawę z tego jaki dom by musiał mieć sołtys w tej wsi, ho.....ho. Nie da rady, nie do przejścia, chyba aż do momentu przejścia na emeryturę architekta.Mimo wszystko powodzenia warto walczyć o piękne rzeczy.Gall Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 07.08.2003 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 Magero, nie twierdzę, że wszyscy urzędnicy są cwaniaczkami - byłoby to ogromne nadużycie. Twierdzę tylko, że w każdej profesji są ludzie z powołania i tacy, którzy tego właśnie powołania nie mają... I tyle. Mam kilka dobrych koleżanek, które są urzędniczkami i są naprawdę w porządku. Karol_a trafił "trochę" nieszczęśliwie. A Eliza... po prostu super. Naprawdę. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hawkmoon 07.08.2003 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 Pod warunkiem, że będzie zrealizowna zgodnie z projektem i stanie na działce jak z obrazka na stronie archpielagu. Wyobraź sobie Elizę z uproszczoną (czytaj tańszą) stolarką i wciśniętą między dwa bloki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karol_a 07.08.2003 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 Bardzo mi sie podoba to,ze jednak projekt,ktory sobie upatrzylismy podoba sie jednak a nie szpeci.Co do ustawienia jej pomiedzy blokami to nie mam szans , bo dzialka ma jakies 2500m2 i powinno raczej wystarczyc zeby wygladal domek jak na projekcie archipelagu.Co do stolarki okiennej(bo te chyba howkmoonie miales na mysli)to najpierw musze sie rozgladnac,bo moze nie bedzie wcale tak drogo.... . Na dzien dzisiejszy gmina trawi nasza propozycje wylaczenia naszego obszaru spod tych warunkow zabudowy.Na swoja korzysc mamy fakt o,ktorym juz wspominalem wczesniej,ze na sasiedniej dzialce wlasciciel otrzymal pozwolenie na budowe bez warunkow zabudowy,bo takowych nie bylo-dzialka rolna.Zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pepe 07.08.2003 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 Trzymam kciuki za ciebie karol_a !!!A tacy jak hawkmoon to chcieliby tzw. urawniłowki - wszystko pod sznurek, wszystko wg. jedynie słusznej koncepcji akurat w danym momencie wszechmocnego urzędasa. Oczywiście przyjdzie następny i koncepcje zmieni, ale znowu będzie ona jedynie słuszna bo ON ma akurat taką wizję świata i społeczeństwa.A Niemców to proszę nam za przykład nie dawać, bo nie wszystkim musi się podobać taki ordnung. A w warunkach zabudowy nie było plastikowych krasnali ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 07.08.2003 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 Na dzien dzisiejszy gmina trawi nasza propozycje wylaczenia naszego obszaru spod tych warunkow zabudowy Karol_a , czekamy na wieści nt. pracy przewodu pokarmowego gminy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts