maly_1 02.11.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Witam. Mam male pytanie odnosnie tapetowania.Trzy lata temu nakladalem tapety papierowe na gola sciane (mieszkam w bloku) a teraz chce nalozyc papierowa tapete do malowania.I mam problem: usuwac stara tapete czy moge na nia nakladac nowa? Z gory dziekuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agdula 02.11.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Tapeta na tapetę? hm... Kiedyś jak miałam tapety..to zawsze usuwałam starą. Nie wyobrażam sobie nakładania tapety na tapetę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.11.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Można, jak się dobrze stara trzyma i nie odłazi nigdzie. Kiedyś tylko tak się robiło.Ale to jeszcze pewnie zależy jaka tapeta, teraz te wszystkie syntetyki, może jakiś specjalny klej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 02.11.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Można i nie można. Zależy od tego, czy ta pierwsza położona jest równo i nie ma zakładów. W przeciwnym razie, jeśli druga jest cienka, to będą odznaczać się nierówności. W przyszłości, jeśli znudzą Ci się tapety łatwiej będzie usunąć dwie (łatwiej odchodzi). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maly_1 02.11.2007 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Bede zdzieral stara, niewiele wiecej roboty a bedzie pewnosc ze nowa dobrze sie trzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.11.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Szybka decyzja Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts