Halszka 02.11.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 http://www.otwieramy.pl/?p=10765 Informacja prasowa do natychmiastowej publikacji Kazimierów, 17.09.2007 r. Cała prawda o otwieramy.pl – oficjalne oświadczenie 10 września, w sieci pojawiła się strona, która wywołała burzę w polskim Internecie. Tylko w ciągu pierwszego tygodnia funkcjonowania, na stronie http://www.otwieramy.pl zarejestrowało się ponad 22 tys. Internatów, a stronę odwiedziło blisko 100 tys. osób. Ze względu na swój charakter projekt wywołał duże zainteresowanie w polskiej blogosferze i na forach dyskusyjnych. Pojawiło się wiele podejrzeń, co do celów przedsięwzięcia, oraz spekulacji często całkowicie mijających się z rzeczywistością. Akcja Otwieramy jest pierwszym etapem promocji projektu, związanego z legalną dystrybucją cyfrowych treści na masową skalę. Nie jest to w żadnym wypadku łańcuszek czy też piramida finansowa, jak sugerują niektórzy Internauci, którzy często z rezerwą podchodzą do nowości. W związku z tym twórcy projektu postanowili ujawnić pewne informacje, aby ukrócić spekulacje. O charakterze przedsięwzięcia mówi Bartłomiej Roszkowski, prezes Netpress Digital Sp. z o.o. - firmy realizującej ten projekt – Akcja Otwieramy.pl to faktycznie przełom. Postanowiliśmy stworzyć platformę, na której odwiedzający będą mogli znaleźć i zakupić legalne treści w postaci elektronicznych publikacji w różnych formatach, oraz co bardzo ważne – także na tym zarabiać. - W Polsce nigdy na tak dużą skalę nie wprowadzano do dystrybucji elektronicznych publikacji. My mamy odpowiednie doświadczenie w tej branży i co ważne – wsparcie inwestora strategicznego – mówi Roszkowski i dodaje - Cyfrowe publikacje to jednak nie wszystko. Chcemy umożliwić jak największej liczbie osób czerpanie zysków z ich sprzedaży. Postanowiliśmy udoskonalić sprawdzony mechanizm programu partnerskiego i już na tym etapie mogę zdradzić, że to rozwiązanie będzie absolutną nowością na rynku e-commerce w Polsce. Dlatego już na tak wczesnym etapie zbieramy chętnych do współpracy, by należycie ich przygotować i dać im odpowiednie narzędzia. Nie możemy zdradzić zbyt wielu szczegółów, gdyż konkurencja nie śpi, dlatego też akcja ta przybrała tak tajemniczy charakter od samego początku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 02.11.2007 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 ...no i co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 02.11.2007 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 a..a...ale o so chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jose33 03.11.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 chyba chodzi o to żeby zapisać sie do programu przez ten link na górze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysztofLis 05.11.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Dokładnie o to, żeby się zapisać przez ten link na górze. Ale samo zapisanie się nic autorce wątku nie przyniesie. Jeszcze zapisana osoba musi zacząć promować ten program partnerski... Jak kogoś interesuje tematyka zarabiania w internecie, mogę na PW podać adres mojego bloga o zarabianiu na blogach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 05.11.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 A czy mogę im podać mój numer konta i pin?Hasła nie podaję ,bo pewnie po "zapisaniu się " sami sobie ściągną hasło z mojego kompa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysztofLis 05.11.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 To nie jest nic szkodliwego, ani Ci konta nie opróżnią, ani nie jest to żadna piramida finansowa... Ten program partnerski polega na tym, że Ty polecasz im klientów a oni Tobie płacą. Jeszcze nie do końca wiadomo, co oni sprzedają, ale to nieważne. Już ruszyli z agresywną kampanią reklamową, zbierają ludzi, którzy będą im polecać klientów. Ja też się zapisałem, wierzę że coś dzięki temu zarobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jose33 06.11.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 W Polsce to dopiero raczkuje.Wystarczy porównać polskie programy partnerskie z niemieckimi czy brytyjskimi.Jeżeli kogoś ten temat interesuje zapraszam na priv,troche sie na tym znam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts