p 02.11.2007 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Witajcie, złożyliśmy papiery na odbiór techniczny. Tuż przed upływem 21 dni zadzoniła jedna osoba z nadzoru i powiedziała, że brakuje jej jednego dokumentu. Byłem zaskoczony ale trudno, dostarczyliśmy. Potem okazało się (w trakcie rozmowy z architektem), że jeśli coś takiego nastąpi (uzupełnienie dokumetacji) to już nie ma tych przepisowych 21 dni, po których możemy zamieszkać. Nie za bardzo wiem co mam począć. W takim razie czy możemy już się wprowadzić ? Jesli nie to co jest tym "sygnałem", że już możemy ? Jak mamy postępować ? Jakie warunki muszą być spełnione aby móc zamieszkać w domku ? Pozdrawiamp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel78 02.11.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Skoro po 21 dniach NB nie zgłosil sprzeciwu to możecie legalnie rozpocząć użytkowanie obiektu, ponieważ brakujące dokumenty zostały dostarczone.Ale jeśli obawiacie się, że "cichej zgody nie ma" zadzwońcie do NB a oni wszystko wyjaśnią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka1 03.11.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Hm... a ja po prostu dostałam pismo ze zgodą z PINB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts