pado 02.11.2007 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Witam,Chcemy zacząć budowę domku w 2008 roku w Chomęcicach koło Komornik. Może stworzymy nową grupę będziemy sie spotykali , wymieniali doświadczenia oraz służyli sobie pomocą ? Budować wspólnie jest lepiej niż w pojedynkę !!!! Co sądzicie - do końca roku tylko 2 miesiące , a od wiosny trza zaczynać !!Czekam na Wasze odpowiedzi i zgłoszenia BUDUJMY RAZEM BĘDZIE NAM ŁATWIEJ !! CZEKAM NA ZGŁOSZENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mowaleria 03.11.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 To ja się zapisuję Zaczynam wiosną 2008 - w marcu, a jak będzie ładna pogoda to może już w lutym. Budujemy w Borówcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 03.11.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Obecna! Zaczynamy wiosną - Luboń koło Poznania. Projekt wybrany, nie mogę zmusić architekta do jego adaptacji w związku z czym szukam innego. Architekta, nie projektu. pozdrawiam, Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mowaleria 04.11.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 agakz w komentarzach do mojego dziennika dałam ci adres do mojego architekta - widziałaś? A projekt masz już kupiony - jeśli nie to nie kupuj sama tylko przez biuro projektowe wtedy bedziesz miała taniej za adaptacje projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 04.11.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 mowaleria, dzięki już wysłałam do nich maila, choć znalazłam ich też na czarnej liście Ale Ty nie miałas problemów? Projektu specjalnie jeszcze nie kupiłam. Przyda mi się też dobry kierbud, ale taki prawdziwy, co się mocno wtrąca. Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabietka 04.11.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 mowaleria, dzięki już wysłałam do nich maila, choć znalazłam ich też na czarnej liście Ale Ty nie miałas problemów? Projektu specjalnie jeszcze nie kupiłam. Przyda mi się też dobry kierbud, ale taki prawdziwy, co się mocno wtrąca. Aga Z czystym sumieniem polecam kierbuda Zbyszka Koniecznego tel 0604175485. Nadzorował moją budowę i wiem że wiele osób z forum również go zatrudnia . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mowaleria 04.11.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Ja nie miałam z Litwinowiczem żadnych problemów - widziałam ich na czarnej liście ale jak sama szukałam architekta to bardzo duzo osób dawało mi namiar właśnie na nich. Na czarnej liście piszą że jak się idzie z już zakupionym projektem to marudzili ale jak tak właśnie poszłam z zakupionym i nie odczyłam żeby mnie traktowano inaczej niż innych. Warto jednak kupić prokekt za ich pośrednictwem bo taniej jest z adaptacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tokas 04.11.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Zgłaszam swój akces do grupy 2008.Budowa w Konarzewie k. Komornik Pado bedziemy prawie sasiadami. Do konca roku odbiorę projekt od architekta a od stycznia ruszam na całego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Foczki 04.11.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 A co mi tam, to i ja się wpisuję skoro już jest nowa grupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lyba_oli_maz 04.11.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Witam.Czas zacząć udzielać się. Zgłaszam akces. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pado 04.11.2007 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Witam wszystkich Budujących - rozpoczynających walkę w 2008 roku Cieszę sie ,że jest nas coraz więcej i będziemy sobie mogli pomagać , wspierać się w kłopotach oraz cieszyć się wspólnymi radościami. Starałem się odpisać do wszystkich choć kilka słów na priwa , ale jakbym zapomniał do kogoś to przepraszam. W najbliższym czasie proponuję spotkanie . Termin i miejsce do uzgodnienia. Może ktoś rzuci fajne hasło i pomysł : gdzie i kiedy ! [/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mowaleria 04.11.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Mnie się wydaje że jeszcze jest za wcześnie na planowanie spotkania. Zaczekajmy aż nam się grupa trochę powiększy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pado 04.11.2007 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Ok. Możemy poczekać - spotkamy się jak będzie nas więcej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Foczki 04.11.2007 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 połowa się deklaruje że przyjdzie a przychodzi połowa z połowy to tak z doświadczenia pisze, więc 1/4 z 7 osób .... to daje ... za mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeżyk 05.11.2007 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Pado i Tokas jak będziecie na etapie płotów i schodów to polecam firmę PAWEX z Chomęcic. To mój znajomy, robił mi płot, zna się na swojej robocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prince 05.11.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 My też zaczynamy w 2008 r. Nasz dom będzie w Czmońcu koło Kórnika. Mamy już pozwolenie na budowę i wybraną ekipę murarzy. Teraz czekamy na decyzję z banku w sprawie kredytu. Pozdrawiam wszystkich przyszłych budujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 05.11.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Czwarta Grupa Wielkopolska????? Myślicie, że tak łatwiej będzie z namiarami????(kliknij---->)Pierwsz Grupa........z tradycjami (kliknij---->)Druga Grupa....... (kliknij---->)Trzecia całkiem świeża..... Czy warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mowaleria 05.11.2007 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Czwarta Grupa Wielkopolska????? Myślicie, że tak łatwiej będzie z namiarami???? (kliknij---->)Pierwsz Grupa........z tradycjami (kliknij---->)Druga Grupa....... (kliknij---->)Trzecia całkiem świeża..... Czy warto? Kris1 - wy już macie zupełnie inne tematy, a przeglądanie osiemdziesięciu kilku stron na Waszej wiosennej w poszukiwaniu czegoś - jest bardzo czasochłonne. W jesiennej już też są daleko, a my dopiero zaczynamy w 2008, więc moim zdaniem to dobrze, że powstała taka grupa. Będziemy na bieżąco wymieniać sie kontaktami, namiarami, aktualnymi cenami itp. U Was zadając jakieś pytanie bardzo czesto pozostaje ono bez odpowiedzi... bo Wy już o tym zapomnieliście albo zaczynacie inny temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Foczki 05.11.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 mowaleria a jakie płytki wybierasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mowaleria 05.11.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 mowaleria a jakie płytki wybierasz ? ??? nierozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts