Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Budująca Wielkopolska 2008 Poznań i Wielkopolska

Recommended Posts

Witam,

Chcemy zacząć budowę domku w 2008 roku w Chomęcicach koło Komornik. Może stworzymy nową grupę będziemy sie spotykali , wymieniali doświadczenia oraz służyli sobie pomocą ?

Budować wspólnie jest lepiej niż w pojedynkę !!!!

Co sądzicie - do końca roku tylko 2 miesiące , a od wiosny trza zaczynać !!

Czekam na Wasze odpowiedzi i zgłoszenia

BUDUJMY RAZEM BĘDZIE NAM ŁATWIEJ !!

CZEKAM NA ZGŁOSZENIA

https://forum.murator.pl/topic/90278-grupa-buduj%C4%85ca-wielkopolska-2008-pozna%C5%84-i-wielkopolska/

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Obecna!

Zaczynamy wiosną - Luboń koło Poznania. Projekt wybrany, nie mogę zmusić architekta do jego adaptacji w związku z czym szukam innego. Architekta, nie projektu. :wink:

pozdrawiam,

Aga

agakz w komentarzach do mojego dziennika dałam ci adres do mojego architekta - widziałaś? A projekt masz już kupiony - jeśli nie to nie kupuj sama tylko przez biuro projektowe wtedy bedziesz miała taniej za adaptacje projektu.

mowaleria, dzięki już wysłałam do nich maila, choć znalazłam ich też na czarnej liście :( Ale Ty nie miałas problemów? Projektu specjalnie jeszcze nie kupiłam.

Przyda mi się też dobry kierbud, ale taki prawdziwy, co się mocno wtrąca.

Aga

mowaleria, dzięki już wysłałam do nich maila, choć znalazłam ich też na czarnej liście :( Ale Ty nie miałas problemów? Projektu specjalnie jeszcze nie kupiłam.

Przyda mi się też dobry kierbud, ale taki prawdziwy, co się mocno wtrąca.

Aga

Z czystym sumieniem polecam kierbuda Zbyszka Koniecznego tel 0604175485.

Nadzorował moją budowę i wiem że wiele osób z forum również go zatrudnia .

Pozdrawiam :D

Ja nie miałam z Litwinowiczem żadnych problemów - widziałam ich na czarnej liście ale jak sama szukałam architekta to bardzo duzo osób dawało mi namiar właśnie na nich. Na czarnej liście piszą że jak się idzie z już zakupionym projektem to marudzili ale jak tak właśnie poszłam z zakupionym i nie odczyłam żeby mnie traktowano inaczej niż innych. Warto jednak kupić prokekt za ich pośrednictwem bo taniej jest z adaptacją.

Witam wszystkich Budujących - rozpoczynających walkę w 2008 roku

Cieszę sie ,że jest nas coraz więcej i będziemy sobie mogli pomagać , wspierać się w kłopotach oraz cieszyć się wspólnymi radościami.

Starałem się odpisać do wszystkich choć kilka słów na priwa , ale jakbym zapomniał do kogoś to przepraszam.

W najbliższym czasie proponuję spotkanie .

Termin i miejsce do uzgodnienia. Może ktoś rzuci fajne hasło i pomysł : gdzie i kiedy !

:oops: :lol: :) [/u]

My też zaczynamy w 2008 r. Nasz dom będzie w Czmońcu koło Kórnika.

Mamy już pozwolenie na budowę i wybraną ekipę murarzy.

Teraz czekamy na decyzję z banku w sprawie kredytu.

Pozdrawiam wszystkich przyszłych budujących.

Czwarta Grupa Wielkopolska????? Myślicie, że tak łatwiej będzie z namiarami????

(kliknij---->)Pierwsz Grupa........z tradycjami

(kliknij---->)Druga Grupa.......

(kliknij---->)Trzecia całkiem świeża.....

Czy warto?

Czwarta Grupa Wielkopolska????? Myślicie, że tak łatwiej będzie z namiarami????

(kliknij---->)Pierwsz Grupa........z tradycjami

(kliknij---->)Druga Grupa.......

(kliknij---->)Trzecia całkiem świeża.....

Czy warto?

Kris1 - wy już macie zupełnie inne tematy, a przeglądanie osiemdziesięciu kilku stron na Waszej wiosennej w poszukiwaniu czegoś - jest bardzo czasochłonne. W jesiennej już też są daleko, a my dopiero zaczynamy w 2008, więc moim zdaniem to dobrze, że powstała taka grupa.

Będziemy na bieżąco wymieniać sie kontaktami, namiarami, aktualnymi cenami itp.

U Was zadając jakieś pytanie bardzo czesto pozostaje ono bez odpowiedzi... bo Wy już o tym zapomnieliście :wink: albo zaczynacie inny temat :cry: