mateoosh 29.03.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Poszukuje dobrych szpachlarzy do gipsu i gosci od posadzek maszynowych , bede wdzieczny za namiary namiar na posadzki poszło na P.W. Witam Również bym prosił o namiary na gości od posadzek Dzięki zadzwon do pani Marzeny Pawlik z lafarge beton - 878 01 07, robocizna 13 / m2, material 417 netto / m3 = wylewka anhydrytowa Agila Solis - podobno duzo lepsza od typowej Ew. Dawid Kucharski, jesli ktos woli miksokreta 505 066 417 pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1Pablo 29.03.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Bardzo Wam dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlok 29.03.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 wylewka anhydrytowa Agila Solis - podobno duzo lepsza od typowej Co to za cudo? Pawlok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 29.03.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 wylewka anhydrytowa Agila Solis - podobno duzo lepsza od typowej Co to za cudo? Pawlok Chyba raczej chodzi o Agilia Sols tu karta charakterystyk http://www.lafarge-kruszywa.pl/doc/Agilia.pdf - jest tam więcej napisane czego nie robić niż wszystkiego innego - strach się bać A tu bardziej po ludzku, na temat tego cuda http://www.izolacje.com.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=1844:innowacyjna-agilia-sols&catid=25&Itemid=100084 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 29.03.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Poszukuje dobrych szpachlarzy do gipsu i gosci od posadzek maszynowych , bede wdzieczny za namiary namiar na posadzki poszło na P.W. Witam Również bym prosił o namiary na gości od posadzek Dzięki zadzwon do pani Marzeny Pawlik z lafarge beton - 878 01 07, robocizna 13 / m2, material 417 netto / m3 = wylewka anhydrytowa Agila Solis - podobno duzo lepsza od typowej Ew. Dawid Kucharski, jesli ktos woli miksokreta 505 066 417 pzdr 417 netto za m3 - czyli porównując do zwykłej wylewki przy 7cm wychodzi 14,28m2 z 1 m3 - I tu dalej kwotę za m3 dzielimy przez m2 i to daje 29,20 za m2 + robocizna 13zł za m2 - razem 42,20 zł za m2 z robocizną. I to jest bez styropianu - czyli drogo Jak źle liczę to mnie poprawcie Ja mam wylewki tradycyjne średnio na cały dom wychodzi 36 zł za m2 w tym jest folia ( tam gdzie trzeba 2x) i odpowiednia grubość styropianu - a pod podłogówką ( prawie cały parter) mam 14cm styro. Podsumowując ten wynalazek Agilia Sols jest drogi i to sporo bym powiedział Zdecydowanie obstaję za tradycyjnymi wylewkami - o wiele taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 30.03.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Witam Ja goscinnie z Grupy Torunskiej Info w kwestii Certyfikatu Energetycznego za 300złNaszej grupie dla 8 osob w najblizszy weekend bedzie robil gosc takie certyfikaty. Cena mysle dosc niska przy zamowieniu grupowym. Minimalna ilosc osob dawno juz osiagnelismy ale jak ktos chce to czemu nie . Facet bedzie w Poznaniu przez 2 tygodnie liczone od jutra rana a weeeknd spedza w Toruniu robiac dla nas (w Poznaniu pilnuje przebudowy butiku w Starym Browarze). Mysle ze jak ktos z okolic Poznania chetny to facet znajdzie chwile czasu. Chetne osoby prosze na PW z podaniem imienia, telefonu i choc mniej wiecej adresu czy samej miejscowosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 30.03.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Witam Ja goscinnie z Grupy Torunskiej Info w kwestii Certyfikatu Energetycznego za 300zł Naszej grupie dla 8 osob w najblizszy weekend bedzie robil gosc takie certyfikaty. Cena mysle dosc niska przy zamowieniu grupowym. Minimalna ilosc osob dawno juz osiagnelismy ale jak ktos chce to czemu nie . Facet bedzie w Poznaniu przez 2 tygodnie liczone od jutra rana a weeeknd spedza w Toruniu robiac dla nas (w Poznaniu pilnuje przebudowy butiku w Starym Browarze). Mysle ze jak ktos z okolic Poznania chetny to facet znajdzie chwile czasu. Chetne osoby prosze na PW z podaniem imienia, telefonu i choc mniej wiecej adresu czy samej miejscowosci A jak dom jest w trakcie budowy to też można zrobić taki Cert jaki będzie dom miał w przyszłości ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 30.03.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 .. A jak dom jest w trakcie budowy to też można zrobić taki Cert jaki będzie dom miał w przyszłości ? dom bez odbioru to dom w budowie - tak teoretycznie oczywiscie jesli do zakonczenia brakuje Ci koloru na elewacji to z pewnoscia mozna jesli brakuje Ci stropu nad piwnica to niekoniecznie malo konkretne pytanie - dosc konkretne odpowiedz my z kujaw tam mamy pozdro dla Poznańskich PYR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 30.03.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 .. A jak dom jest w trakcie budowy to też można zrobić taki Cert jaki będzie dom miał w przyszłości ? dom bez odbioru to dom w budowie - tak teoretycznie oczywiscie jesli do zakonczenia brakuje Ci koloru na elewacji to z pewnoscia mozna jesli brakuje Ci stropu nad piwnica to niekoniecznie malo konkretne pytanie - dosc konkretne odpowiedz my z kujaw tam mamy pozdro dla Poznańskich PYR To było pytanie niekoniecznie wymagające odpowiedzi My z pyrlandii tak mamy - czasem i Pozdro od PYR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monia25 30.03.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Witam Grupę Budującą 2008 Czy możecie mi polecić jakąś firmę lub stolarza z Poznania lub okolic na zrobienie mebli kuchennych w stylu nowoczesnym i w przystępnej cenie. Ceny w salonach są przerażające i jakość też czasami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 30.03.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Witam Grupę Budującą 2008 Czy możecie mi polecić jakąś firmę lub stolarza z Poznania lub okolic na zrobienie mebli kuchennych w stylu nowoczesnym i w przystępnej cenie. Ceny w salonach są przerażające i jakość też czasami To ja się podepnę i też poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 30.03.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 ... To było pytanie niekoniecznie wymagające odpowiedzi ... wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sakiw 30.03.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Witam, macie sprawdzoną betoniarnie na południe od Poznania-okolice Kórnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 30.03.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Proponowano mi wyliczenie potrzebnych płytek (tam gdzie byłam )ale nie projekt ich ułożenia. Gdzie jaki dekor, jak połączyć kolory. Dziękuję W ibero na Obornickiej robia projekt całej łazienki za darmo. jutro jade własnie swój zobaczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 30.03.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Czy możecie polecić kogoś do ułożenia kostki granitowej? Może być kompleksowo lub z powierzonych materiałów. Macie jakieś doświadczenia w tym względzie? Marcin 508 324 063 p. Ryszard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tole 30.03.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Poszło na PRV Mort ja też ppproszę. Pan Piątkowski ze Stęszewa 693 700 706 - robił mi schody całkowicie drewniane oraz stopnice i podest na żelbecie. Solidna robota. Mieliśmy mały zgryz z odchyłkami wysokości ale się wyklarowało Następny w kolejce jest regał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tole 30.03.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 cześć, poszukuję elektryka z polecenia - wszelkie informacje i telefony mile widziane. Z góry dziękuję za pomoc. Krzysztof Kabat jak zwykle 602 736 408. Powiedz że jesteś od Tomka ze Szreniawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tole 30.03.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Można prosić o namiary na sprawdzoną ekipę od montażu drzwi (wschodni Poznań i okolice)? Z góry dzięki za pomoc. Ile płaciliście za szt? jestem na tym etapie i zauważyłem, że ceny montażu w Poznaniu są jakby nie z tej planety tzn. 160 do nawet ponad 200 zł/szt. z małymi obróbkami. Strasznie mnie to zirytowało bo mam kilkanaście do zamontowania i z tego powodu zacząłem szukać poza miastem (konkretnie Impol Lipno k.Leszna). Cena jaką dostałem za montaż od firmy sprzedającej mi (takie same) drzwi jest... 3x niższa, ekipa podobno sprawdzona. Tyle przed montażem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tole 30.03.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Do tych którzy kupują drzwi zewnętrzne drewaniane - bierzecie dąb czy sosnę. Warto dopłacać za dębinę? Ja wziąłem dębowe u Braci Kowalskich. Powiem Ci za 20 lat czy było warto Skądinąd u Braci Kowalskich wcale to nie wychodzi tak kosmicznie drogo (jak na drewniane oczywiście) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartas i AG 30.03.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Witam grupę starszaków Jeżeli potrzebował by ktoś fachowca od podbitki lub prac stolarskich to podaję namiary: Michał 788587332. Nie jest to żadna reklama firmy, poprostu szwagier się tym zajmuję a wiem, że ma wolne terminy. Mogę wysłać kilka fotek(podbitki) zainteresowanym. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts