Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Budująca Wielkopolska 2008 Poznań i Wielkopolska

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hej!

Szukam kogoś dobrego i oczywiście w rozsądnej cenie :D do wykonania balustrad metalowych na balkony.

Czy ktoś może napisać ile płacił za metr balustrady?

oooo, dołączam się do zapytania.

Gdzie kupić szkło lacobel, lacomat itp do kuchni między szafki zamiast kafli, przestali sprzedawać w ikea i mój misterny plan zakupu legł w gruzach. Wiem ze sprzedaje Alhen, ale ceną ma zaporową, a ja trochę potrzebuje :(.
Zwariuję chyba,skosili pole rzepaku i mam myszy w domu.Wszędzie są ich ślady,a łapka z chlebkiem,wędlinką nic nie daje.Czy kot da radę? Poświęcę się i wezmę kotka jesli mój pies go przyjmie.Jak Wy walczycie z myszami?

Byliśmy dziś w Markslojd w Dąbrowie, raz na jakiś czas robią wyprzedaż lamp z końcówek serii, lamp bez opakowań itp. Za całkiem rozsądną kasę można kupić ładne lampy.

Co rozumiesz pod pojęciem rozsądna cena?

My troszkę kupiliśmy na Kotowie w lampowie.

Na stronie http://www.lampowo.pl nie mają wszystkich dostępnych w katalogach na miejscu.

pozdrawiam

Pawlok

za poszczególne lampy zapłaciliśmy w przedziale 25-80 zł, zróznicowane zastosowanie, od kinkietów przez gabinetowe sufitowe do biurkowych i łazienkowych, dostępne były żyrandole, lampy stojące, nocne, ogrodowe

Gdzie w Kotowie jest to LAMPOWO?

Zwariuję chyba,skosili pole rzepaku i mam myszy w domu.Wszędzie są ich ślady,a łapka z chlebkiem,wędlinką nic nie daje.Czy kot da radę? Poświęcę się i wezmę kotka jesli mój pies go przyjmie.Jak Wy walczycie z myszami?
kotem

tylko jak masz się "poświęcać" to nie ma sensu. kota trzeba pokochać

Damon - ja korzystałam z Kamińskich, maja stronyę w necie. Dali pojemniki na książki i inne szpargały. Zapłaciłam coś ok 450zł, szybko i bezproblemowo - 4 h wszystko trwało, no ale ja z dwóch pokoi się wynosiłam. Odległość ok 20km.
Damon - ja korzystałam z Kamińskich, maja stronyę w necie. Dali pojemniki na książki i inne szpargały. Zapłaciłam coś ok 450zł, szybko i bezproblemowo - 4 h wszystko trwało, no ale ja z dwóch pokoi się wynosiłam. Odległość ok 20km.

Znajoma też się przeprowadzała z Kamińskimi, tylko im zajęło to cały dzień w dwie ekipy, więc zapłaciła sporo, tak myślę że u nas będzie 1 ekipa, cały dzień, wtedy koszt też już niezły, będę dalej szukać, a ten namiar sobie zostawiam, dzięki.

Polecicie sprawdzone firmy przeprowadzkowe? (najlepiej z kosztami :))

Ja tez polecam KAMINSKICH bezproblemowo,punktualnie,szybko.Przeprowadzka trwała z dojazdem ok 6 godz przejazd 26 km - ok 700 zł

Gość Gosc_gość
Witam kogo polecacie jesli chodzi o kominek,oczywiście zwykły wkład i obudowa.Ile Was to kosztowało?

Ja postawiłem na Kam-bud z Miętowej - kiedyś ktoś na forum polecał.

Wkład Arysto A10 450H obudowa kamień Brecia Sarda ( czy jakoś tak się pisze)

na gotowo niecałe 9 tysi - montaż pod koniec września. :p

dodam, że kominek do celów rekreacyjnych :wink:

[Ja postawiłem na Kam-bud z Miętowej - kiedyś ktoś na forum polecał.

ha, ha, i znów stawiamy na to samo, Kam-bud, Arysto, montaż ostatni tydzień września :lol: (tylko trawertyn zamiast brecii)

Gość Gosc_gość
[Ja postawiłem na Kam-bud z Miętowej - kiedyś ktoś na forum polecał.

ha, ha, i znów stawiamy na to samo, Kam-bud, Arysto, montaż ostatni tydzień września :lol: (tylko trawertyn zamiast brecii)

Wooo :lol: A to ciekawe - to Ty mi się wstrzeliłaś w ten termin :x

to mój pewno będzie po Twoim montowany :lol: :p

Czy ktoś z szanownych Pyrlandczyków miał kontakt z pracownią architektoniczną 3wymiary (http://www.3wymiary.pl) z ul. Słowackiego i architekt Agnieszką Jurasz? Potrzebuję architekta do adaptacji gotowego projektu i polecono mi tę pracownię. Ale rekomendacje forumowiczów są dla mnie najcenniejsze :wink:

Pozdrawiam

Witam,

nie, nie miałem, ale 2 miesiące temu korzystałem z Comproju (projektanci na Wildzie) i jestem bardzo zadowolony. Młode chłopaki, pracują nowczesnie ( z nowoczesnymi programami) i w chwile poprawili mi do gotowca do moich wymagań (a było ich sporo) :).

Pozdrawiam

Witam,

nie, nie miałem, ale 2 miesiące temu korzystałem z Comproju (projektanci na Wildzie) i jestem bardzo zadowolony. Młode chłopaki, pracują nowczesnie ( z nowoczesnymi programami) i w chwile poprawili mi do gotowca do moich wymagań (a było ich sporo) :).

Pozdrawiam

A ile wzięli za adaptację?