Postihal 11.02.2010 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Tynki gipsowe za 26 zł z towarem a Ty tutaj podajesz tylko robociznę przy cem wap + szpachlowanie Zgoda,materiał to piasek,wapno i woda - koszt znikomy,ale jakość tynków wapienno-cementowych zdecydowanie lepsza,jeśli chodzi o trwałość. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frodo-pl 11.02.2010 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 i cement i gips szpachlowy czasami 2 warstwy lub nawet 3. Sumując wszytko to nie taki znikomy koszt. Nie siej zamieszania, bo nie wszytko jest prawdą co piszesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Postihal 11.02.2010 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 i cement i gips szpachlowy czasami 2 warstwy lub nawet 3. Sumując wszytko to nie taki znikomy koszt. Nie siej zamieszania, bo nie wszytko jest prawdą co piszesz. w końcu każdy zrobi sobie tak jak uzna za słuszne moja negatywna wypowiedź o tynkach gipsowach wynika po przeczytaniu wątku: czego byś nie zrobił/a budując drugi raz dom i tam są wypowiedzi tej treści "nigdy więcej tynków gipsowych" - mozna to sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlok 12.02.2010 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 moja negatywna wypowiedź o tynkach gipsowach wynika po przeczytaniu wątku: A moja równie negatywna z obserwacji - właśnie gadałem z kumplem o ścianach z tynkiem gipsowym, klnąl niczym..nawet jego większy psiak robi mu szkody w wyglądzie ścian. Pytanie z innej beczki do forowiczów. Czy znacie gdzieś w okolicach Poznania szkółkę drzew owocowych - sprzedającą stare wysokopienne odmiany ? pozdrawiam Pawlok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek EM08 13.02.2010 03:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Ja wybrałem ręczne cementowo-wapienne - wyszły ładnie ale czuć fakturę min z racji piasku takiego a nie innego. I na to dopiero gładź gipsowa dla równości. Na nowy tynk cementowo-wapienny nakładać gładź gipsową, to jest bez sensu. Tylko gładź wapienną! Np. Kreisel 660. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frodo-pl 14.02.2010 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Czy ktoś wie gdzie kupię listwy dylatacyjne przy okienne takie jak na tej aukcji http://www.allegro.pl/item860486917_listwa_dylatacyjna_pcv_do_oscieznic_okiennych.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tokas 15.02.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Ja kupowałem w Studio Dekoral Beapol Buk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gośka73Wlkp 19.02.2010 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 może są na forum osoby które mają swoje szamba i robiły juz odbiór , bo gdzie nie czytam, kogo nie pytam to kazdy mówi co innego i kier. bud tez co innego , pytanie : odbiór szamba musi być wykonany przez P.I.S (sanepid) ? bo z kolei na innym forum czytałam ,że K.B. robi protokół że została przeprowadzona próba szczelności kanalizy i szamba i wystarczy ? choć to akurat to nie bardzo mi coś pasuje . Była bym wdzieczna za odpowiedź , czy wskazówki . Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 19.02.2010 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Jakie są ceny na ten rok za tynki zewnętrzne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agula11 19.02.2010 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 może są na forum osoby które mają swoje szamba i robiły juz odbiór , bo gdzie nie czytam, kogo nie pytam to kazdy mówi co innego i kier. bud tez co innego , pytanie : odbiór szamba musi być wykonany przez P.I.S (sanepid) ? bo z kolei na innym forum czytałam ,że K.B. robi protokół że została przeprowadzona próba szczelności kanalizy i szamba i wystarczy ? choć to akurat to nie bardzo mi coś pasuje . Była bym wdzieczna za odpowiedź , czy wskazówki . Dziękuję krótko na teamt: kupiłam szambo z tworzywa szt., zamontowałam, składając papiery o zakończeniu budowy w nadzowrze budowlanym dołączyłam ates szczelności wydany przez firmę od której kupiłam szambo i tyle! odbiór domy zrobiony, paier dostałam. Nie widze żadnego problemy, ale to jest Poznań, może gdzie indziej robia schody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gośka73Wlkp 19.02.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 agula11 bardzo dziękuję za odpowiedź my w prawdzie mamy szambo z kręgów betonowych , atest też mam, może i u nas to wystarczy , a poza tym od czego jest kierownik niech sie martwi [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gośka73Wlkp 19.02.2010 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 a tak w ogóle to przecież moje szambo co mi a mi tam będą obcy grzebać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Egon 19.02.2010 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 w końcu każdy zrobi sobie tak jak uzna za słuszne moja negatywna wypowiedź o tynkach gipsowach wynika po przeczytaniu wątku: czego byś nie zrobił/a budując drugi raz dom i tam są wypowiedzi tej treści "nigdy więcej tynków gipsowych" - mozna to sprawdzić. Mam w mieszkaniu ściany wygładzone gipsem szpachlowym. Fachowcy byli OK, powierzchnia ścian też. Ale powiem: NIGDY WIĘCEJ SZPACHLU NA ŚCIANACH. Dlaczego? Bo po paru latach w narożnikach ścian i miejscach bardziej obciążonych najzwyczajniej się łuszczy. Trzeba to zeskrobać i na nowo szpachlować. O odparzeniach powstających podczas malowania już nie wspomnę. Szwagier ma w domu zrobione maszynowo tynki Knaufa i są ekstra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Egon 19.02.2010 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Szukam projektanta na przyłącze wodne. joanna sodkiewicz 502 775 715 61 665 07 18 [email protected] ja mam takiego projektanta Też potrzebuję takiego projektanta . Ile bierze ta pani za zrobienie projektu dla Aquanetu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edi1977 21.02.2010 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Czy mozecie polecic dobre miejsce gdzie zrobic sobie projekt kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryz 22.02.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Witam.Poszukuję producenta podmórówki i siatki z wielkopolski.Mam namiary na firmy:1. Z Lubonia2. Z czerwonakaCzy ktos ma jeszcze inne firmy? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacza82 22.02.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Potrzebuje namiary na hurtownie z dachówkami ceramicznymi. Najlepiej KoramicaZ góry dziękujePozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 23.02.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Koramica proponuję Nadstagę w Obornikach. To jest największa hurtowenia Wienerbergera na region. Dowiozą bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badboyryba-M05aL 25.02.2010 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Witam, Gdzie kupowaliście grzejniki i kocioł i jakie dostaliście rabaty? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlok 26.02.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Gdzie kupowaliście grzejniki i kocioł i jakie dostaliście rabaty? Ale precyzyjne pytanie Mój Dietrech MCR kupiony przez instalatora - najlepsza cena na jego rabatach Jak sam szukałem to sklepik w Mosinie przy Tesco dał mi najlepszą cene. ale i tak wyższą Po zakupie znalazłem forowicza 1950 ma jeszce lepsze ceny Grzejniki cosmonowa analogicznei przez instalatora w hurtowni Instalator. Łazienkowy w Sanpolu w Przeźmierowie . pozdrawiam Pawlok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts