Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Budująca Wielkopolska 2008 Poznań i Wielkopolska

pado

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

witam,

ile płaciliście za kierownika budowy? mam propozycje za 2,5 tys za całą budowę, dużo to i mało zależy jak na to spojrzeć. jakie są wasze doświadczenia?

Gdzie się budujesz, my mamy za 1500, częsty gość w naszych okolicach. Chyba, że podrożeli :).

Chyba raczej są tańsi, do mnie już dzwonią fachowcy szukający roboty. To nie wiosna 2007.........

Pomimo faktu, że paradoksalnie w Polsce domy szkieletowe są droższe niż murowane straszy mnie tak:

:o :o :o :o :roll: :roll: :roll:

poszukiwanie przez większość z Was wszystkich materiałów budowlanych (więźby, cegły, dachówki, zaprawy, coś tam jeszcze....).

Kolejny raz stawiam PLUSA przy szkieletowym budownictwie - przywieźli dom w kawałkach, postawili w jeden dzień :lol: :lol: :lol:

W maju 2008 rozpoczęliśmy budowę - wprowadzanie planujemy na kwiecień 2009

był już dwa razy :lol:

W ciągu jakiego czasu tudzież wykonania jakich prac?

Mój to 2800 zl -ale widziałem go osobiście na budowie co najmniej 10 razy, najlepsze są jego niezapowiedziane naloty o których ani ja ani ekipy nie wiedzą (3-4 już były) :-)

No i czasami gościu mnie totalnie zadziwia dzwoniąc "Panie Pawle wczoraj koło 21 przejeżdzałem koło budowy , pojawila sie betoniarka czyżbyśmy zaczynali piętro ? - tak właśnie miałem dziś do pana dzwonić że od jutra ekipa wchodzi"

pozdrawiam

Pawlok

był już dwa razy :lol:

W ciągu jakiego czasu tudzież wykonania jakich prac?

Mój to 2800 zl -ale widziałem go osobiście na budowie co najmniej 10 razy, najlepsze są jego niezapowiedziane naloty o których ani ja ani ekipy nie wiedzą (3-4 już były) :-)

No i czasami gościu mnie totalnie zadziwia dzwoniąc "Panie Pawle wczoraj koło 21 przejeżdzałem koło budowy , pojawila sie betoniarka czyżbyśmy zaczynali piętro ? - tak właśnie miałem dziś do pana dzwonić że od jutra ekipa wchodzi"

pozdrawiam

Pawlok

Witam, mogę prosić o namiary na niego?

przeniesione ode mnie:

co do wkładów kominkowych, kominków....

ja gadam z firmą "Kominki Rudny", mają biuro na Bałtyckiej. Dokładniej:

http://images38.fotosik.pl/32/00e96019c32819d6m.jpg

my wybraliśmy po wielu przemyśleniach wkład kominkowy z płaszczem wodnym firmy Byrski, szyba lekko wypukła, na wyższych nogach (żeby szyba była mniej więcej na wysokości oczu siedzących przed kominkiem)