Bliżniątrodzice 12.03.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Poproszę namiary na stolarza który wykona mi meble kuchenne /może i schody i drzwi?? Macie kogoś godnego polecenia? to sie podzielcie,bom zdesperowana ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 12.03.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 To ja wrzucę trochę swoich sprawdzonych namiarów: zbrojenia, pręty, stal - BODEKO ul. Lutycka 115 tel.0-61 84 79 080piach i wszelkie kruszywa DĄBROWA tel. 81 43 152beton i bloczki betonowe DORA Buk Wielkawieś, Św. Rocha 11 tel. 0-61 814 05 47Pustaki i mat budowlane: NADSTAGA z Dąbrówki Leśnej tel. 0-61 29 61 303oraz BEGIER ul. Obornicka 8A tel. 0-61 81 25 399rury pcv do kanalizy i inne SKLEP SYSTEM PLAST Buk ul. Dobieżyńska 41 tel. 0-61 814 04 95Papa, różne mazidła do izolacji Dach-Izol Szamotuły ul Rzeczna 3 tel. 0-61 293 21 15strop, pustaki stropowe KONBET oddz. Poznań tel.0-61 877 25 81nadproża strunobetonowe CEGIEŁKA oddział Mrowino-Zmysłowo tel.0-61 814 49 82 dachówka okna dachowe DACH-PLUS ŚREM ul. Przemysłowa 36 tel. 061 28 28 601więźba Michał Marciniak Brodnica tel. 505 693 843drzwi zewnętrzne BRACIA KOWALSCY Poznanul. Krauthofera 18 lokal 51czynne pn. - pt. 9-17, so. 9-14 tel.\fax: (61) 864 34 03, kom.: 0 604 210 554, 0 604 218 501e-mail: [email protected]okna plastikowe Pani Michalina Walaszczyk i OKNOPLAST KRAKÓW Gniezno tel. 0-61 426 14 09 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlok 12.03.2009 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Poproszę namiary na stolarza który wykona mi meble kuchenne /może i schody i drzwi?? Macie kogoś godnego polecenia? to sie podzielcie,bom zdesperowana ) Też podłącze się pod pytanie, żona szuka i szuka mebli... A je sie muszę rozejrzeć za schodami:-) Pawlok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mort 12.03.2009 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Poszło na PRV Poproszę namiary na stolarza który wykona mi meble kuchenne /może i schody i drzwi?? Macie kogoś godnego polecenia? to sie podzielcie,bom zdesperowana ) Też podłącze się pod pytanie, żona szuka i szuka mebli... A je sie muszę rozejrzeć za schodami:-) Pawlok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkrzysiek 12.03.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Witam, jestem na etapie wyboru pieca...z racji ze nasz hydraulik w kilku sprawach zagalopował sie, szukam osoby która doradzi mi w sposób fachowy jaki piec nalezałoby zainstalowac w naszym domu tak zeby było, dobrze, ekonomicznie i bezpiecznie! Bardzo proszę o namiary na godnego polecenia fachowca od piecy!!! Poszło na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makus31 12.03.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Poszło na PRV Mort ja też ppproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaroslav 15.03.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Można prosić o namiary na sprawdzoną ekipę od montażu drzwi (wschodni Poznań i okolice)?Z góry dzięki za pomoc. Ile płaciliście za szt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bliżniątrodzice 15.03.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 jakby ktoś szukał ekipy od wylewek to polecamy swoją! Pan troszkę zakręcony,bo umawiał się na czwartek a na budowie pojawił się już 3 dni wcześniej w poniedziałekale w 1 dzień zrobili cały dom i to bardzo ładnie i fachowo. Jakby co jest to firma Marko tel. 061-653-265-65 dodam że robią niedrogo!to chyba pierwsza ekipa jaką naprawdę polecam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tokas 15.03.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Sprzedam stemple budowlane 280-300 cm . Info na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 15.03.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 jakby ktoś szukał ekipy od wylewek to polecamy swoją! Pan troszkę zakręcony,bo umawiał się na czwartek a na budowie pojawił się już 3 dni wcześniej w poniedziałekale w 1 dzień zrobili cały dom i to bardzo ładnie i fachowo. Jakby co jest to firma Marko tel. 061-653-265-65 dodam że robią niedrogo!to chyba pierwsza ekipa jaką naprawdę polecam ... Puściłem Wam pytanka na maila, można prosić o info ? będę dźwięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 16.03.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Witam, ktos kiedys gdzies podał namiary na Pana Norberta Jankowskiego od łazienek który moze załatwic wszystko, taniej i szybciej:) Czy Pan załatwia taniej niz w necie i czy jest sens zawracac mu głowe czy lepiej szukac samemu??? Jak to wyglada w praktyce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlok 16.03.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 ]dodam że robią niedrogo!to chyba pierwsza ekipa jaką naprawdę polecam ... Niedrogo tzn robocizna ile za m2? Jakie zużycie towaru - możesz podać ile poszło cementu, piachu na daną powierzchnie podłóg ? - ten etap przed nami i na razie mam zero wiedzy... pozdrawiam Pawlok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
georgia37 16.03.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Co do wylewek to też negocjuję z wykonawcą,wstepne propozycje to 28/m z zmateriałem. Nie wiem czy drogo czy nie bo chcę sama połozyć styropian i folie.Miałam tez propozycję samej robocizny 17/m. A tak poza tym ile teraz biorą za metr ocieplenia 15 cm styropianu bez tynku? Wstepnie miałam ekipę za 45/m,ale czytam i słyszę że w kryzysie robią już za 25-35/m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 16.03.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Czy ktoś z was był już na etapie bramy wjazdowej i furtki? Szukam kogoś kto wykona my uchylną bramę na pilota (+ uzgodnienie z już istniejącym systemem otwierania bramy garażowej) z furtką: metal + drewno. Firma, gdzie klupowałam bramę garazową robi bramy tylko z metalu a na dodatek brzydki i drogo... Może kogoś mi polecicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlok 16.03.2009 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 .Miałam tez propozycję samej robocizny 17/m. . Najdroższą ofertę miałem 15,50 zł/m2 przy ok 180m2 podłóg. Oczywiście metodą maszynową miksokret czy jak to sie tam nazywa Pawlok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bliżniątrodzice 16.03.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 nasze wylewki zrobione na przygotowany styropian warstwa 7,5cm z materiałem wyniosły 30zł/m2, zrobione w 1 dzień, spadki w garażu jak chcieliśmy, gdzie indziej zachowane poziomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lesheck 16.03.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 nasze wylewki zrobione na przygotowany styropian warstwa 7,5cm z materiałem wyniosły 30zł/m2, zrobione w 1 dzień, spadki w garażu jak chcieliśmy, gdzie indziej zachowane poziomy 7,5cm zaczynam mieć kompleksy:( Tak BTW chcę się podzielić wrażeniami z IMHO najbardziej zniechęcającym sprzedawcą, jakiego udało mi się w mojej budowlanych doświadczeniach spotkać. Przejeżdżając dzisiaj Wilczakiem zauważyłem reklamę firmy SĘK i postanowiłem zajrzeć. Byłem jedynym klientem. Rozglądałem się po salonie, szukając dzrzwi wewnętrznych. Sprzedawcy nawet nie chciało się podnieść z siedzenia aby pokazać mi drzwi, a gdy w końcu podniósł się, po krótkiej odpowiedzi na moje pytanie wracał do swojego zajęcia ignorując fakt, że stoję nad nim i może jeszcze coś chciałbym się dowiedzieć. Jak na złość spodobał mi się tam jeden model drzwi więc zachęciłem żonę aby pojechała tam po południu i sama oceniła. Dzwoni do mnie zaraz po wizycie z dokładnie takim samym doświadczeniem: drzwi są ładne ale my tam żadnej rzeczy nie kupimy!!! Sprzedawca też całkowicie ją zignorował, rozmawiając sobie z kolegą o samochodach i odpowiedając na pytania: jaki jest koszt takich drzwi: "a to wyższa półka cenowa" Chyba jednak kryzys nie dosięgnął jeszcze tej braży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badboyryba-M05aL 16.03.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 witajcie czy stawka 220 zł za punkt instalacji c.o. (od rozdzielacza do kaloryfera) to dużo? ile płaciliście? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkrzysiek 17.03.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Moze to nie kryzys tylko kultura, a wlasciwie jej brak , ja bylem w "Seku"na Wilczaku na jesien i zachowanie bylo identyczne juz myslałem ze stałem sie niewidzielny tez tam juz nie pojade... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 17.03.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 nasze wylewki zrobione na przygotowany styropian warstwa 7,5cm z materiałem wyniosły 30zł/m2, zrobione w 1 dzień, spadki w garażu jak chcieliśmy, gdzie indziej zachowane poziomy 7,5cm zaczynam mieć kompleksy:( Tak BTW chcę się podzielić wrażeniami z IMHO najbardziej zniechęcającym sprzedawcą, jakiego udało mi się w mojej budowlanych doświadczeniach spotkać. Przejeżdżając dzisiaj Wilczakiem zauważyłem reklamę firmy SĘK i postanowiłem zajrzeć. Byłem jedynym klientem. Rozglądałem się po salonie, szukając dzrzwi wewnętrznych. Sprzedawcy nawet nie chciało się podnieść z siedzenia aby pokazać mi drzwi, a gdy w końcu podniósł się, po krótkiej odpowiedzi na moje pytanie wracał do swojego zajęcia ignorując fakt, że stoję nad nim i może jeszcze coś chciałbym się dowiedzieć. Jak na złość spodobał mi się tam jeden model drzwi więc zachęciłem żonę aby pojechała tam po południu i sama oceniła. Dzwoni do mnie zaraz po wizycie z dokładnie takim samym doświadczeniem: drzwi są ładne ale my tam żadnej rzeczy nie kupimy!!! Sprzedawca też całkowicie ją zignorował, rozmawiając sobie z kolegą o samochodach i odpowiedając na pytania: jaki jest koszt takich drzwi: "a to wyższa półka cenowa" Chyba jednak kryzys nie dosięgnął jeszcze tej braży Ja kupowała drzwi w Sęku - ale byłam w Przeźmierowie. Tam obsługa była trochę lepsza. Ale mieli fatalną firmę do montażu - spaprali prawie wszystkie drzwi. Z reklamacją bujałam się ponad 2 miesiące i ni chcieli mi za wiele naprawić. Ale tu duża wina była ich podwykonawcy. Na plus podam, że specjalnie dla mnie malowali drzwi i ościeżnicę na wybrany kolor z palety RAL, bo producent miał z tym problem. Wg mnie dużo gorsza obsługa jest na Św. Michała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts