iwett27 08.04.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Witam! Poszukuje namairów na szklarza, dobrego, solidnego i niedrogiego:) mam do zrobienia dwa lustra w łazienkach i sciane szklana prysznicową. Dzieki z góry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek EM08 08.04.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Witam! Poszukuje namairów na szklarza, dobrego, solidnego i niedrogiego:) mam do zrobienia dwa lustra w łazienkach i sciane szklana prysznicową. Dzieki z góry! Szklarz to chyba każdy będzie dobry. Oni raczej biorą od powierzchni i grubości szyby czy też lustra i finito. Wystarczy popatrzeć np. w Panoramie Firm i kontrolnie spytać ile biorą od metra. No chyba, że masz wymyślone jakieś fiku-miku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 08.04.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Witam! Poszukuje namairów na szklarza, dobrego, solidnego i niedrogiego:) mam do zrobienia dwa lustra w łazienkach i sciane szklana prysznicową. Dzieki z góry! Szklarz to chyba każdy będzie dobry. Oni raczej biorą od powierzchni i grubości szyby czy też lustra i finito. Wystarczy popatrzeć np. w Panoramie Firm i kontrolnie spytać ile biorą od metra. No chyba, że masz wymyślone jakieś fiku-miku... Niestety nie jest to tak do końca proste, zwłaszcza jeśli chodzi o lustro, bo jak się źle przyklei to może nawet spaść - co może być niebezpieczne. Znam pewien przypadek, że dziecko wjechało w lustro w holu małym rowerkiem, lustro pękło i runęło na podłogę, ale na szczęście dziecko tata szybko zabrał w odpowiednim momencie. Skończyło się to na wymianie parkietu w tym miejscu. Poza tym zastosowanie nieodpowiedniego podkładu i kleju może skutkować nierównomiernym odbijaniem obrazu i powstawaniu plam. Taką teorię słyszałem w salonach z płytkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata i Rafał 08.04.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 To może troszkę zmienię temat, czy ktoś rozważał zakup kotła LOGICA Albo też znacie jakieś opinie o tym producencie? Z góry dziękuję za odpowiedzi! http://www.cichewicz.pl/produkty/kotly_grzewcze/na_wegiel/logica1.php A jakie Wy forumowicze wybieracie kotły do ogrzewania swych domów. Myślę o paliwie stałym - miał, ekogroszek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
georgia37 09.04.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 My mamy od Cichewicza kocioł na ekogroszek z możliwoscią spalania miału i drewna.Długo szukalismy i padło na tego producenta z opinii na forach.Zobaczymy jak sie sprawdzi jak go uruchomimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryz 09.04.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 WitamPoczukuje sprawdzonej i nie drogiej ekipy która zajmuje się robieniem ogrodzeń.Chodzi mi ogrodzenie na podmurówce (może być gotowej gdyż jest to tańsze).Proszę o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryz 09.04.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 WitamPoczukuje sprawdzonej i nie drogiej ekipy która zajmuje się robieniem ogrodzeń.Chodzi mi ogrodzenie na podmurówce (może być gotowej gdyż jest to tańsze).Proszę o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlok 09.04.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Poczukuje sprawdzonej i nie drogiej ekipy która zajmuje się robieniem ogrodzeń.Chodzi mi ogrodzenie na podmurówce (może być gotowej gdyż jest to tańsze). Jeżeli siatka z podmurówką - to polecam Siatkoland w Luboniu - mają ekipy współpracujące. Pawlok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 09.04.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Witam! Poszukuje namairów na szklarza, dobrego, solidnego i niedrogiego:) mam do zrobienia dwa lustra w łazienkach i sciane szklana prysznicową. Dzieki z góry! Lustra i szkło do kabin prysznicowych na wymiar łącznie z klejeniem można dostać na Obornickiej. A wlasiwie jest to naroznik Obornicka bodajże Piątkowska. W kązdym razie są wyraznie reklamy. Kupowałam tam i wiele innych znanych mi osób też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 10.04.2009 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Szklarz - wklejał u nas jedno lustro:602 153 117 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lesheck 11.04.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Czy możecie wskazać jakiś sklep oprócz Komfortu gdzie mają dość szeroki wybór wykładzin dywanowych? W Komforcie jest oczywiście to, czego szukamy ale chciałem porównać ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edi1977 11.04.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Czy moze ktos polecic jakiegos dobrego specjaliste od alarmow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak_ 11.04.2009 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Czy możecie wskazać jakiś sklep oprócz Komfortu gdzie mają dość szeroki wybór wykładzin dywanowych? W Komforcie jest oczywiście to, czego szukamy ale chciałem porównać ceny. proponuje zostać przy komforcie ale targować się ! mozna calkiem fajne rabaciki dostac polecam komfort w giancie obok kinepolis a odradzam ten obok ikei tam gdzie jest euro agd ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkrzysiek 12.04.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Mam do sprzedania pozostałe po budowie pustaki POROTHERM 25 PW ok. 40 szt 3,00 zł./ szt odbiór Dopiewo/k. Poznania http://images41.fotosik.pl/98/688809116e870840m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 12.04.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Czy możecie wskazać jakiś sklep oprócz Komfortu gdzie mają dość szeroki wybór wykładzin dywanowych? W Komforcie jest oczywiście to, czego szukamy ale chciałem porównać ceny. proponuje zostać przy komforcie ale targować się ! mozna calkiem fajne rabaciki dostac polecam komfort w giancie obok kinepolis a odradzam ten obok ikei tam gdzie jest euro agd ! Nie wiem jak wykładziny dywanowe, ale panele, które ostatecznie kupiłam w sklepie internetowym po 42 PLN z transportem gratis, w Komforcie w CWW były po 79 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryz 13.04.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 WitamMam pytanie jaka jest róznica kosztów instalacji ogrzewania tzn grzejników a ogrzewaniem podłogowym!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlok 15.04.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Pawloka dylematów cd Gipsowanie scian w którym momencie najlepiej zrobić - po wylewkach podłogowych a przed położeniem ostatecznej podłogi? Jak długo powinny schnąc tynki cementowo-wapienne przed tą operacją? Jakie są teraz stawki za m2 gipsowania - poproszę o namairy na sprawdzonych fachowców! pozdrawiam Pawlok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 15.04.2009 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Pawloka dylematów cd Gipsowanie scian w którym momencie najlepiej zrobić - po wylewkach podłogowych a przed położeniem ostatecznej podłogi? Jak długo powinny schnąc tynki cementowo-wapienne przed tą operacją? Jakie są teraz stawki za m2 gipsowania - poproszę o namairy na sprawdzonych fachowców! pozdrawiam Pawlok Ja gipsuję po wylewkach i taka powinna być kolejność - tak mi się wydaje Wylewki już mam, a gipsu nie - więc inaczej być nie może. fachowców nie polecę, bo robi u mnie mój kumpel i polecę dopiero jak zrobi porządnie - niestety nie robi tanio i będę się z nim musiał trochę pokłócić Poza tym ma krucho z terminami i mnie ledwo wcisnął. Chce 15 za szpachel, 1 gruntowanie i 8 malowanie na gotowo - trochę za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badboyryba-M05aL 15.04.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 czy ktoś załatwiał przyłącze gazowe w GEN???ile to trwa???? i kosztuje...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryz 16.04.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 WitamCzy znacie jakieś dobre i sprawdzone wmiare tanie firmy zajmującą się zakładaniem ogrodzenia z podmurówką?Namiary proszę przesyłać na privaZ góry wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts